کد خبر 38271
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۲

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هنوز فصل تمام نشده و در جام حذفي و ليگ قهرمانان مدعي هستيم؛ گرچه هنوز شانس حضور در جمع سه تيم بالاي جدول ليگ را هم داريم.

به گزارش مشرق، وحيد هاشميان که پس از حضور متوالي در بوندس ليگا و به جا گذاشتن کارنامه قابل قبول در اين ليگ معتبر اروپايي در اواسط نيم فصل دوم ليگ به تيم پرسپوليس پيوست پس از مدت‌ها مصدوميت به شرايط مطلوب بازگشت و در بازي با بنيادکار ازبکستان از ابتدا در ترکيب اين تيم به ميدان رفت.

اين بازيکن گرچه در اين ديدار آسيايي گلي را به ثمر نرساند اما با دوندگي بي وقفه و حضور به موقع در برنامه‌هاي دفاعي تيم توانست بازي خوبي را از خود ارايه دهد و اگر بازيکنان پرسپوليس در ارسال پاسهاي صحيح بيشتر دقت مي‌کردند اين بازيکن حتي مي‌توانست در اين ديدار گلزني کند.

هاشميان که اين روزها در شرايط مطلوبي به سر مي‌برد اين فرصت را دارد در سه ديدار برگشت پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا و بازي‌هاي باقي مانده حساس اين تيم در مسابقات ليگ برتر در جام حذفي به موفقيت سرخپوشان کمک کند همان طور که خودش تاکيد دارد هنوز پرسپوليس فرصت جبران در مسابقات ليگ و موفقيت در جام حذفي در ليگ قهرمانان آسيا را دارد.

گفتگوي مهاجم پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان و بازيکن‌ تيم‌هاي هامبورگ، بوخوم و پرسپوليس را با خبرنگار مهر مي ‌خوانيد:

* با توجه به نتايج اخير پرسپوليس اين تيم شانس موفقيت در مسابقات داخلي و آسيايي را دارد؟

نااميد نيستيم زيرا هنوز فصل تمام نشده و ما فرصت موفقيت در جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا را داريم گرچه با چند نتيجه نامطلوب در ليگ کارمان براي قهرماني سخت شده است اما در اين مسابقات هم تا روز آخر مصمم به موفقيت هستيم و تلاشمان را براي کسب نتايج قابل قبول به کار مي‌بنديم ضمن اينکه ما هنوز دو جام معتبر را پيش رو داريم و مي‌توانيم در اين دو جام نتايج قابل قبولي را کسب کنيم.

 

* شما در حالي از موفقيت در ليگ صحبت مي‌کنيد که در هفته‌هاي پاياني بازي‌ها سختي را مقابل تيم‌هاي بالاي جدول و همچنين تيم‌هايي که براي سقوط نکردن مي جنگند پيش رو داريد.

- درست است بازي‌هاي ما سخت است اما در بازي‌هايي که با تيم‌هاي بالانشين پيش رو داريم مطمئن هستم بازيکنان ما خوب بازي مي‌کنند و با کسب امتيازات لازم در اين ديدارها شانس پرسپوليس را براي صعود به رده‌هاي بالاتر بيشتر مي‌کند.

 

* روز يکشنبه پرسپوليس بازي سختي با ذوب آهن در اصفهان دارد اين ديدار را چطور مي‌بينيد؟

- با کسب مساوي مقابل بنيادکار شرايط تيم بهتر شد و هدف من اين است اين ديدار مهم را با پيروزي پشت سر بگذاريم. ذوب آهن هم 100 درصد تيم خوبي است که درچند سال اخير مدعي قهرماني در ليگ بوده است اما ما توانايي شکست اين تيم را داريم.

 

* در حالي که خيلي‌ها اعتقاد دارند بازي با بنيادکار ديدار سرد و کسل‌کننده‌اي بود آيا نتيجه مساوي براي پرسپوليس نتيجه خوبي بود؟

- برخلاف اين مسئله که اين بازي ديداري سرد بود بايد بگويم ما يک بازي فيزيکي و سخت را پشت سر گذاشتيم و نتيجه تساوي شانس ما را بيشتر کرد و به سود ما بود. امروز اين فرصت را داريم تا با پيروزي داخل خانه برابر بنيادکار و الاتحاد عربستان پيش از ديدار پاياني خود مقابل الوحده در امارات فرصت صعود به مرحله بعد را به دست آوريم. البته نبايد فراموش کنيم اين آخرين شانس بنيادکار بود و آنها نمي خواستند اين فرصت را از دست بدهند اما بازيکنان ما عملکرد خوبي در آن ديدار داشتند و يک امتياز مهم آن بازي را کسب کردند.

 

 

* شما از صعود پرسپوليس به مرحله بعدي ليگ قهرمانان سخن مي‌گوييد آيا فکر مي‌کنيد با شرايط فعلي رسيدن به اين مهم کار سختي نيست؟

- ما در صورت پيروزي در دو ديدار آينده خانگي به صعود به مرحله حذفي اين مسابقات اميدوار مي‌شويم و من مطمئنم با تلاش بازيکنان رسيدن به اين مهم دور از دسترس نيست.

 

* اين روزها انتقادات از علي دايي بسيار زياد شده آيا پرسپوليس با اين مربي مي‌تواند موفق شود؟

- من بازيکن هستم و اين سئوالات مربوط به من نيست من تنها مي‌توانم بگويم تيم‌هاي بزرگ طرفداران زيادي دارد و مربيگري در اين تيم‌ها بسيار سخت است. ضمن اينکه هنوز فصل تمام نشده و ما شانس قهرماني در جام حذفي و موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا را داريم همچنين مي‌توانيم با قرار گرفتن در سطوح بالاي جدول ليگ سهميه حضور در ليگ قهرمانان فصل آينده را نيز کسب کنيم. هنوز چيزي تمام نشده و ما بايد با تلاش بيشتر به فکر موفقيت در بازيهاي آينده باشيم.

 

* البته طرفداران پرسپوليس شکست در شهرآورد را به اين آساني هضم نمي‌کنند.

- ما در آن ديدار بازي خيلي خوبي را انجام داديم و شانس‌هاي زيادي را کسب کرديم که نتوانستيم از آنها ستفاده کنيم. قطعاً ‌نتيجه آن ديدار مي‌توانست جور ديگري رقم بخورد اگر فرصت‌هاي ما تبديل به گل مي‌شد.

 

* پس از مدت‌ها بالاخره يک مربي بزرگ به عنوان سرمربي تيم ملي ايران انتخاب شد، حضور کي‌روش در تيم ملي را چگونه ارزيابي مي‌‌کنيد؟

- گرچه در کارنامه ايشان شکست‌‌هايي هم وجود دارد اما مربيگري در تيم‌هاي بزرگ اروپايي همچون رئال مادريد، منچستر و تيم ملي پرتغال نشان دهنده آن است که کي‌روش مربي خوب و بزرگي است به نظر من اين مربي پرتغالي مربي خوبي است و مي تواند توانايي‌هايش را در تيم ملي ايران هم نشان دهد. البته فکر نکنيد او مي تواند کل سيستم فوتبال ما، بي‌برنامه‌گي‌ها و کمبود بودجه‌ها را تغيير دهد اما مي‌تواند با دانش خوب خود به پيشرفت فوتبال ملي ايران کمک کند.

 

* بسياري از مربيان پس از انتخاب کي‌روش اعتقاد دارند بايد به جاي انتقاد از اين مربي حمايت کرد. اين مسئله را قبول داريد.

- 100 درصد. همه مربيان و مردم ايران بايد از اين مربي حمايت کنند زيرا وي در حال حاضر سرمربي تيم ملي ايران است و بايد به خاطر موفقيت فوتبال ايران از وي حمايت کرد. گرچه باز هم مي‌گويم به اعتقاد من کي‌روش مربي بسيار خوب و لايقي براي تيم ملي ايران است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس