کد خبر 38142
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۷

نيروهاي ارتش فرانسه در ساحل عاج وارد درگيري با نيروهاي طرفدار لوران گباگو يکي از مدعيان رياست جمهوري شدند.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از شبکه بي‌بي‌سي عربي نوشت: نيروهاي فرانسه پس از بي‌نتيجه بودن مذاکرات اين کشور با نيروهاي لوران گباگبو رئيس جمهور مخلوع ساحل عاج وارد درگيري نظامي با طرفداران وي در پايتخت و اطراف کاخ رياست جمهوري شدند.

بنا بر گزارش‌ها نيروهاي فرانسوي به روي نيروهاي حامي گباگبو آتش گشودند و بالگردهاي اين کشور در طي عمليات نجات سفير ژاپن در ساحل عاج شورشيان را مورد حمله موشکي قرار دادند.

بنا بر آخرين گزارش‌ها سفير ژاپن از درگيري‌هاي جاري جان سالم به در برد ولي درگيري‌ها در اطراف کاخ رياست جمهوري با شدت ادامه دارد.

از سوي ديگر نيروهاي حسن واتارا که مدعي رياست جمهوري در ساحل عاج است نيز مواضع نيروهاي گباگو را به شدت مورد حمله قرار داده‌اند و کاخ رياست جمهوري را در محاصره دارند.

فرانسه درحالي وارد عمليات نظامي در ساحل عاج شده است که نيروهاي اين کشور در ليبي و افغانستان نيز درحال نبرد هستند و اکنون که نيروهاي واتارا جنگ را در مراحل پايان هدايت مي‌کنند وارد ساحل عاج شده‌اند تا در اين منطقه نيز منافع خود را تامين کنند.

برخي صاحب نظران براين باورند که ماجراجويي‌هاي نظامي فرانسه در ليبي و ساحل عاج تلاشي از سوي دولت اين کشور براي پوشاندن رسوايي دستگاه سياست خارجي فرانسه درپي ارتباط پنهاني با رئيس جمهور مخلوع تونس است، از سوي ديگر فرانسه تلاش دارد تا به ديگر قدرت‌هاي جهاني نشان دهد که آفريقا همچنان حيات خلوت اين کشور محسوب مي‌شود.

فرانسه هم اکنون در ليبي نيز نقش اصلي را در طي عمليات‌هاي نظامي ايفا مي‌کند و عملا آمريکا را در نبردهاي ليبي به حاشيه رانده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس