به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، واشنگتن پيشتر يک حامي و همپيمان علي عبدالله صالح، رئيس جمهور يمن بود که از سال 1987 در اين کشور در قدرت بوده است.
پيش از اين دولت باراک اوباما، رئيس جمهور آمريکا از انتقاد علني از رئيس جمهور يمن و دولتش امتناع ميکرد اما اخيرا مقامات آمريکايي به همپيمانان خود گفتهاند، آنها معتقد هستند جايگاه علي عبدالله صالح در حال حاضر به دليل انجام تظاهرات گسترده غيرقابل دفاع است و او بايد از قدرت کنار برود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، روزنامه نيويورک تايمز در ادامه گزارش داد که مذاکرات در مورد خروج علي عبدالله صالح از قدرت بيش از يک هفته است که آغاز شده و اين مذاکرات بر پيشنهاد به علي عبدالله صالح براي واگذاري قدرت به يک دولت موقت تحت رياست معاون رئيس جمهور تا زمان برگزاري انتخابات جديد متمرکز بوده است.
نيويورک تايمز همچنين در گزارش خود عنوان کرد: هدف واشنگتن اين است که ناآراميهاي اخير يمن بر عملياتهاي ضد تروريستي آمريکا در اين کشور تاثيري نداشته باشد.
يک مقام ناشناس آمريکايي در گفتوگو با نيويورک تايمز گفت: درگيريهاي فعلي ميان عبدالله صالح و معترضان بر شرايط امنيتي سراسر اين کشور تاثير گذاشته است.
نيروهاي مختلف از جمله شبه نظاميان، حوثيها، و جدايي طلبان در حال سوء استفاده از شرايط ناآرامي سياسي در يمن هستند.
اين مقام آمريکايي افزود که شرايط امنيتي فعلي در يمن ممکن است وخيم تر از گذشته شود.
عدم تمايل دولت آمريکا براي حمايت از رئيس جمهور يمن در حالي فاش شده است که پليس يمن در تظاهرات جديد اين کشور يک معترض را کشت و طي اين تظاهرات چندين تن ديگر نيز زخمي شدند.
براساس اعلام ديده بان حقوق بشر تاکنون حدود 100 تن در ناآراميهاي کشور يمن کشته شدند.