
به گزارش مشرق به نقل از فارس از مشهد، سيدمحمد حسيني پيش از ظهر امروز در مراسم بهرهبرداري از سالن سينمايي شهيد ابراهيم اصغرزاده در محل مجتمع فرهنگي هنري امام رضا (ع) مشهد اظهار داشت: اين موفقيتها در ابعاد مختلف و متعددي به دست آمده است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به برگزاري جشنواره فيلم فجر امسال در کشور اشاره کرد و افزود: امسال در اين جشنواره بيش از 95 فيلم ايراني و خارجي اکران شد که در نوع خود بي نظير بود.
وي اظهار داشت: با کمک و ياري هنرمندان سال آينده نيز بايد با همين قوت و نيرو در عرصه فرهنگ و هنر کشور گام برداريم.
* اسلام هراسي مبناي کار سينماي هاليوود است
حسيني با بيان اينکه هاليوود را نبايد تنها يک منطقه هنري از آمريکا قلمداد کرد، افزود: اين سينما دستنشانده اهداف شوم نظامهاي سلطه است.
وي کار اين سينما را با برنامهريزي مدون و بسيار دقيقي اعلام کرد و يادآور شد: اتاق فکر سينماي هاليوود را سرمايهداران و قدرتمندان غربي تشکيل ميدهند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي بيان داشت: مباحث مطرح اين سينما در رابطه با اسلام هراسي و اسلام ستيزي به خاطر اعمال و جنايت غربيها و پوشش گذاشتن هنر بر آن در سراسر نقاط جهان است.
وي تصريح کرد: در بسياري از فيلمها و حتي بازيهاي رايانهاي کودکان، چهره فرد مسلمان به گونهاي نشان داده ميشود که اين فرد داراي هيچگونه فکر و منطقي نيست.
*ورود نيروهاي عربي به بحرين با چراغ سبز آمريکا انجام شده است
حسيني در ادامه افزود: همين اقدامات به اصطلاح هنري آمريکا موجب کشت و کشتارهاي بسياري در اين کشور ميشود.
وي به حوادث اخير در کشورهاي خاورميانه اشاره کرد و اظهار داشت: نيروهاي نظامي عربستان با چراغ سبز وزارت دفاع آمريکا براي قتل عام مردم بحرين وارد اين کشور شدهاند.
*هنرمندان ايراني بايد ماهيت بايد نظام سلطه را معرفي کنند
وي با اشاره به وظيفه قشر هنرمند در اين رابطه بيان داشت: هنرمندان کشور ايران بايد ماهيت پليد نظام سلطه را بهتر از گذشته مشخص کنند.
حسيني با بيان اينکه تاکنون نيز اثار فاخري در اين زمينه در کشور توليد شده است، افزود: توليد فيلم سينمايي33روز، که به جنگ مردم لبنان عليه رژيم غاصب صهيونيستي ميپردازد يکي از اين آثار است.
*خراسان رضوي يکي از پرطرفدارترين استانهاي کشور در بحث فرهنگ و سينما است
وي ظرفيتهاي موجود در خراسان رضوي را در عرصههاي فرهنگي بسيار بالا توصيف کرد و گفت: اين استان يکي از پرطرفدارترين استانهاي کشور در بحث هنر و سينماست.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي انتظار از اين استان را نيز بسيار بالا عنوان کرد و اظهار داشت: خراسان رضوي علاوه بر انتقال آثار هنرمندان خود به سراسر کشور بايد نيازهاي فرهنگي کشورهاي همجوار خود نظير افغانستان، ترکمنستان و تاجيکستان را نيز رفع کند.