به گزارش مشرق،"پيتر کينگ"، نماينده جمهوريخواه ايالت نيويورک آمريکا در کنگره بارها مسلمانان آمريکايي را به همکاري نکردن با نيروهاي امنيتي و پيروي نکردن از قوانين اين کشور متهم کرده و ميگويد، بسياري از مساجد در امريکا پيروان خود را به "افراطگرايي" تشويق ميکنند. جامعه مسلمانان آمريکا به شدت از بيانيه اسلامستيزانه کينگ انتقاد کردهاند.
وي در اين بيانيه مدعي شد: "رهبران مسلمان با سازمانهاي مجري قانون همکاري لازم را ندارند، آنها در واقع کساني هستند که به پيروان خود دستور ميدهند تا با ارگانهاي مجري قانون همکاري نکنند."
پس از ارائه گزارش افراطگرايي مسلمانان در آمريکا در کنگره توسط کينگ، منتقدان اعتراض کردند که نبايد بيش از سناتور "جوزف مککارتي"*به اين مقوله پرداخت.
کينگ با نسبت دادن تروريسم به مسلمانان، ادعا کرد: "ميدانيم دشمن موردنظر تا چه اندازه شيطان است، پس بايد با آن به مقابله برخيزيم. واقعاً چه بايد کرد وقتي که ما از حمله مسلمانان در بيم و هراس به سر ميبريم، از اينرو هدف تروريستهايي خواهيم بود که در بين آنها زندگي ميکنند."
راشاتودي در اين خصوص چنين گزارش مي دهد:
کينگ نظرات افرادي را ناديده گرفته است که معتقدند اين گزارشات جامعه مسلمانان را به نحو غيرمنصفانهاي از سايرين جدا کرده تا آنجا که حتي منتقداني مثل "الن شرکر" کارشناس مکتب مککارتيسم نسبت به آن ابراز نگراني ميکنند.
شرکر مي گويد: "در طول تاريخ براي تحقق اهداف خود از سپربلا بهره گرفتيم، امروز نيز نوبت مسلمانان است. در دهه 1950 کمونيستها اين نقش را ايفا ميکردند. در زمان معاصر به جاي تفتيش تفکر سياسي، از نظر روابط مذهبي افراد جامعه آمريکا را تفتيش مي کنند و با هشدارهاي علني و اعمال تحريم عليه آنها، يا برکناري و محروميت از کار آنها را منکوب مي کنند"
بنابر تحقيقات سازمان امنيت داخلي آمريکا، تروريستهاي اسلامگرا عامل تهديدي در 31 ايالت آمريکا تلقي ميشوند، حال آنکه نئونازيها و گروههاي نژادپرست سفيدپوست– افراديکه در گزارشات امنيت داخلي کينگ ناديده گرفته شدهاند– از جمله عوامل تهديدکننده در 46 ايالت آمريکا به حساب ميآيند.
نماينده کنگره از حاميان مسلمان خود سوءاستفاده کرد
شهروندان مسلمان آمريکا در زمان انتخابات از پيتر کينگ براي راهيابي به کنگره حمايت نمودند اما او پس از کسب پيروزي به حاميان خود خيانت کرد و با سياستهاي خود بين جوامع مسلمانان تفرقه انداخته و آتش احساسات ضداسلامي را در آمريکا شعلهور ساخت.
قبل از آنکه کينگ اين جمله معروف خود را بر زبان آورد که"مساجد آمريکا در حال بسترسازي براي فعاليت مسلمانان افراطي هستند"، او سالهاي زيادي را صرف مبارزه انتخاباتي و جمعآوري اعانه در مرکز اسلامي منطقه "لانگ آيلند"نموده است.
در اولين روزهاي کاري به عنوان نماينده کنگره، کينگ در مرکز اسلامي منطقه لانگ آيلند چندين سخنراني ايراد نموده و بر روي جلد کتاب طرفداران خود امضا ميکرد. زمانيکه نمازخانه اين مرکز در سال 1993 رسماً افتتاح شد، آقاي کينگ ميهمان افتخاري اين مراسم بود.
امروز، کينگ در سمت رياست کميته امنيت داخلي کنگره همان مسجد را منشاء افراطگرايي ميداند و معتقد است که بايد آن را تحتنظر داشت. کينگ در جلسه ارائه گزارش کنگره مسئله راديکاليسم مخفي در ميان مسلمانان آمريکا و مساجد را مطرح کرده است و خواستار اقدام موثر براي مقابله با آن شد.
"محمود فريد"(Mamdouh Farid) از شهروندان مسلمان آمريکا که اتفاقاً در محله کينگ زندگي ميکند، اظهار داشت: "کينگ مسئله راديکاليسم اسلامي را به شکل نادرستي تعميم داده است، به طوري که حتي تبليغ وجود رفاه و سعادت در آمريکا حتي در خارج از مرزهاي اين کشور نيز ديگر فايدهاي نخواهد داشت."
"زينب ناصر"(Zainab Nasser) از ديگر مسلمانان آمريکا که براي کينگ اعانه جمع ميکرد، گفت: "طرح اين مسئله بسيار ناراحتکننده است بويژه اينکه هر روز بر تعداد جامعه مسلمانان لانگ آيلند افزوده ميشود و بايد از ما حمايت شود."
کينگ گفت که بيشتر رهبران مسلمان در آمريکا با مقامات همکاري لازم را ندارند. اما هيچيک از اعضاي مرکز لانگ آيلند تا به امروز به تروريسم متهم نشده بودند. به اعتراف شهروندان مسلمان آمريکا در اين مرکز، آنها از اين سياستمدار ميترسند زيرا زماني از او حمايت کردند اما الان اين شخص به دليل اعتقادات مذهبي آنها را هدف گرفته است.
-------------------------------------
* مک کارتيسم اصطلاحي است براي اشاره به فعاليتهاي ضدکمونيستي سناتور جوزف مککارتي(1908 تا 1957) در دوره جنگ سرد، که موجب شد موجي از عوامفريبي، سانسور، فهرستهاي سياه، گزينش شغلي، مخالفت با روشنفکران، دادگاههاي نمايشي و تفتيش عقايد، فضاي اجتماعي دهه 1950 آمريکا را دربرگيرد. بسياري از افراد به ويژه روشنفکران، به اتهام کمونيست بودن شغل خود را از دست دادند و به طرق مختلف آزار و اذيت شدند. نکته جالب توجه، شباهت زياد اين مبارزه ضد کمونيستي با روشهاي مرسوم در کشورهاي کمونيستي بود.