به گزارش مشرق، حجتالاسلام محسن انصاري جعفري، مدير بخش هجدهمين محصولات فرهنگي نمايشگاه بينالمللي قرآن کريم بيان داشت: هدف بخش محصولات فرهنگي، انتقال مفاهيم قرآني و فرهنگي است تا افراد به واسطه آن زندگي سالمتري را تجربه کنند.
وي در ادامه افزود: پيامهاي منتقل شده از طريق آثار هنري ـ قرآني، تأثير دروني شگرفي بر افراد خواهد داشت؛ به مثابه اينکه هر يک از ما با ديدن مستمر يک اثر هنري که با کلامالله مزين است از انجام گناهان مرسوم چون غيبت، دروغگويي و تهمت منصرف خواهيم شد. اين در حالي است که يک اثر هنري صرف، چنين تأثيري را بر ما ندارد.
وي در ادامه افزود: عنوان غرفههاي اين بخش به صورت کلي عبارت از خانواده معرقها مشتمل بر چوب، فلز و شيشه، تابلو فرشها، نقاشي خطها، آثار تجسمي بر کاشي و سفال، توليد محراب، حکاکي بر سنگ و ترسيم بر چوب است.
مدير بخش محصولات فرهنگي نمايشگاه بينالمللي قرآن کريم همه آثار ارائه شده را نفيس خواند و با ابراز تأسف از مناسب نبودن مکان اختصاص داده شده به اين بخش، گفت: ستونهاي ضخيم موجود در زيرزمين، عدم امکان تبليغ براي اطلاعرساني و حتي نداشتن سيستم تهويه مناسب، جايگاه اين بخش از نمايشگاه را در نظر مخاطب زير سؤال ميبرد.
وي اظهار داشت: با توجه به اصل وجودي بخش محصولات فرهنگي، عنوان «جنبي» براي اين بخش سزاوار نيست.
حجتالاسلام محسن انصاري جعفري با اظهار نگراني از کاهش تعداد مخاطبان بخش محصولات فرهنگي اذعان کرد: صرفنظر از عدم امکانات مناسب براي اين بخش، ورودي ضلع جنوب غربي نمايشگاه نيز بسته شده است و هر فردي قصد بازديد از بخش محصولات فرهنگي را داشته باشد؛ بايد مسير طولاني را در جهت غرب به شرق طي کند.
انصاري جعفري در پايان سخنان خود با تأکيد بر لزوم ترويج تفکر ديني خاطرنشان کرد: ما براي بالا بردن سطح کيفي اين بخش، تعداد غرفهها را از ??? غرفه به ?? غرفه کاهش داديم تا علاوه بر حذف غرفههايي که اشاعه خرافات ميکردند، فضا براي آثار فاخر هنري ـ قرآني گسترش يابد.
مدير بخش محصولات فرهنگي نمايشگاه بينالمللي قرآن کريم گفت: تعداد غرفههاي اين بخش را از 111 غرفه به 72 غرفه کاهش داديم تا علاوه بر حذف غرفههايي که اشاعه خرافات ميکردند، فضا براي آثار فاخر هنري ـ قرآني گسترش يابد.