وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: همه دستگاه‌هاي دولتي بايد از تئاتر حمايت کنند و سالن‌هاي چند منظوره استان‌ها در اختيار گروه‌هاي تئاتري قرار گيرد.

به گزارش مشرق به نقل از برنا، نخستين گردهمايي مديران کل فرهنگ و ارشاد اسلامي و رؤساي انجمن هنرهاي نمايشي سراسر کشور و سرپرستان گروه هاي نمايشي، صبح امروز شنبه 21 اسفند، در تالار اصلي مجموعه تئاترشهر آغاز شد.

در اين گردهمايي محمد حسيني وزير ارشاد، حميد شاه آبادي معاون هنري وزارت ارشاد، حسين مسافرآستانه مدير مرکز هنرهاي نمايشي و جمعي از هنرمندان شناخته شده چون داود رشيدي حضور داشتند.

محمد حسيني در ابتداي اين گردهمايي طي سخناني گفت: در سفرهاي استاني دوستان تئاتري گلايه مي‌کردند و انتظار بيشتر بها دادن به گروه‌هاي تئاتري شهرستان داشتند که خوشبختانه مقدمات اين امر در حال وقوع است.

وي افزود: استعدادهاي سرشاري در شهرستان‌ها وجود دارد و ما بايد براي همه ظرفيت‌هاي هنري برنامه ريزي کنيم و سال آينده اعتبار قابل قبولي به اين کار اختصاص داده مي‌شود.

وزير ارشاد خاطر نشان کرد: همه دستگاه‌هاي دولتي بايد از تئاتر حمايت کنند و سالن‌هاي چند منظوره استان‌ها در اختيار گروه‌هاي تئاتري قرار گيرد. ما بايد از امکانات کشور به خوبي استفاده کنيم و سالن‌هاي خالي مانده ما فعال‌تر شوند.

وي همچنين بيان کرد: محتواي هر هنري امر مهمي است. مردم فقط براي سرگرمي به سالن تئاتر نمي‌آيند، بايد فکر و انديشه‌اي را به آن‌ها منتقل کرد تا جامعه ما به سمت هرچه بهتر شدن برود. تئاتر به دليل ويژگي‌هاي تأثيرگذار خود بيشتر وارد اين حوزه مي‌شود.

حسيني در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود گفت: برخي بزرگان هنر ما وقتي استقبال مردم را مي‌بينند خود را از انديشه و مطالعه مبري مي‌دانند در حالي که کسي که مي‌خواهد يک گام از مردم جلوتر بماند و آن‌ها را به سمت پيشرفت بکشاند بايد هميشه اهل مطالعه باشد. پشت هر هنري در غرب يک تفکر و انديشه خاصي است ما نبايد هيچ گاه خود را بي نياز از پژوهش و مطالعه بدانيم.

وي ادامه داد: بزرگان ما وقتي به شهرهاي مختلف سفر مي‌کردند از هر شخص عادي يا عالمي نکته‌اي مي‌آموختند و خود را غني مي‌کردند. سعدي که آثارش ماندگار شده همين گونه سواد خود را افزوده و آموخته‌هاي خود را مکتوب کرده است.

وزير ارشاد همچنين اظهار داشت: هنرمنداني که مي‌خواهند جامعه را هدايت کنند بايد اهل فکر و انديشه باشند و بدانند دنيا چه شرايطي دارد و متناسب آن حرف نو و تازه بزنند. به عنوان نمونه در برابر رواج ايران هراسي هنرمندان بايد گام‌هايي بردارند. اخيراً فيلمي به دست من رسيده به نام "ايرانيوم" که نامش ترکيبي از ايران و اورانيوم بود و هدفش اين است که بگويد ايران در حال غني سازي اورانيوم خطرناک است و ... چرا ما جواب آن‌ها را با هنر ندهيم.

وي افزود: واقعه 11 سپتامبر يکي از نمونه‌هايي است که آمريکا با هنر، مسووليت آن را به گردن ديگران انداخت در حالي که با برنامه ريزي سران آن‌ها اين اتفاق به وقوع پيوست. توليد آثاري مانند فيلم "جنگ 33 روزه" که درباره افتخارات مسلمانان خلق مي‌شود، بايد در کشور ما بيشتر شود. تئاتر نيز بايد به اين حوزه ها ورود پيدا کند و آثاري از اين دست در آن خلق شود. اگر مي‌خواهيم از کشور خود دفاع کنيم بايد افق ديد خود را در سطح جهاني بالا ببريم و بزرگ بيانديشيم.


 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس