کد خبر 343554
تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۴

پزشکان می‌گویند: باکتری اسیدلاکتیک موجود در عسل تازه می‌تواند جایگزینی طبیعی برای آنتی‌بیوتیک‌ها باشد.

 به گزارش گروه اجتماعی مشرق، خلیج تایمز نوشت: در شرایط فعلی که مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ها در سراسر جهان رو به افزایش است متخصصان در بررسی‌های خود دریافتند باکتری اسیدلاکتیک در عسل تازه می‌تواند جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک باشد. بررسی‌ها حاکی از آن است که این باکتری چندین ترکیب ضدمیکروبی فعال تولید می‌کند.

«توبیاس اولوفسون»، یکی از متخصصان این مطالعه از دانشگاه لوند سوئد گفت:‌ بسته به نوع تهدیدها، این باکتری نوع مناسبی از ترکیب‌های ضدمیکروبی را تولید می‌کند. زمانی که باکتری اسیدلاکتیک روی عوامل بیماری‌زای زخم انسان قرار می‌گیرد با آنها مقابله می‌کند.

به گفته اولوفسون از آنجا که افراد اقدام به خرید عسل‌هایی می‌کنند که مدتی از تولید آنها گذشته نمی‌توانند از فوائد باکتری اسیدلاکتیک بهره ببرند چرا که این فوائد در عسل کهنه از بین می‌روند.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس