به گزارش مشرق به نقل از فارس به نقل از روابط عمومي بانک تجارت، محمدرضا غفوري در جلسه ويژه اين کميسيون که با حضور مديران روابط عمومي بانکهاي خصوصي برگزار شده بود با اشاره به مباحث مرتبط با فعاليتهاي کارگروه طرح تحول نظام بانکي طي دو سال گذشته، اظهار داشت: با توجه به تاکيد رياست محترم جمهوري بر آغاز اين طرح در سال آينده، واحدهاي روابط عمومي شبکه بانکي، فرهنگسازي و ارائه اطلاعات جامع و کامل به مردم و فعالان اقتصادي کشور در خصوص طرح تحول نظام بانکي را به طور جدي در دستور کار قرار دادهاند.
غفوري با اشاره به اينکه کارگروه طرح تحول ساختاري نظام بانکي فعاليت خود را از سال 1387 در راستاي تحقق اهداف دولت و افزايش مشارکت نظام بانکي در مسير توسعه کشور آغاز کرده، افزود: اصلاح قوانين و دستورالعملها، ارتقاء بهرهوري و کارآمدي نظام بانکي، ارائه الگوي تحول ساختاري نظام بانکي، بهبود فرآيندها و روشهاي ارائه خدمات به مشتريان و توسعه ابزارهاي خدماتي نوين از جمله مهمترين موضوعات مورد توجه کارگروه طرح تحول نظام بانکي بوده است.
عيوضلو دبير کارگروه طرح تحول نظام بانکي با اشاره به محورهاي هفتگانه طرح تحول نظام بانکي اظهار داشت: طي سالهاي اخير شاهد يک عزم ملي و تلاش چندجانبه براي آغاز يک دگرگوني اساسي در نظام بانکي به منظور حرکت در راستاي اهداف عالي نظام بودهايم .
وي ادامه داد: امروز شاهديم بسياري از مديران و کارشناسان اقتصادي کشور در نهاد رياست جمهوري، مجلس شوراي اسلامي، وزارت امور اقتصادي و دارايي و بانک مرکزي با موضوعات مرتبط با طرح تحول نظام بانکي مرتبط شدهاند.
عيوضلو با ارائه گزارشي از عملکرد کارگروه طرح تحول نظام بانکي طي دو سال و نيم گذشته اظهار داشت: تمام تلاش من اين بوده که ماحصل فعاليتهاي کارگروه به پيشبرد اهداف بانکداري اسلامي در تمامي ابعاد منجر شده و نظام بانکي پس از اجراي اين طرح، آمادگي لازم براي حضور موثر در اقتصاد کشور را با توجه به تغيير شرايط حاکم بر کسب و کار بانکها داشته باشد.
دبير کارگروه طرح تحول نظام بانکي با اشاره به فعاليت هاي اين کارگروه در حوزه تدوين قانون و مقررات گفت: حاصل جلسات کارگروه در اين بخش به ارائه پيشنهادهاي بسيار خوبي منجر شده که ميتواند در قالب قوانين جديد بسياري از تنگناها و مشکلات ارائه خدمات در نظام بانکي را برطرف سازد.
عيوضلو با اشاره به تلاشهاي صورت گرفته بانکها طي سالهاي اخير در جهت همسويي با اهداف دولت، گفت: اعطاي تسهيلات به بنگاههاي کوچک و زودبازده، مشارکت در طرحهاي مسکن مهر و مسکن روستايي، عامليت طرح هدفمندي يارانهها و نوسازي ناوگان حمل و نقل عمومي کشور از جمله مهمترين اقدامات شبکه بانکي در راستاي عدالت گستري و رفع نابرابري ها در اقتصاد کشور بوده است.
وي فراهم آوردن بستر لازم براي بهينه سازي نظام تصميمگيري داخلي بانکها، بهرهگيري از مشارکت نيروهاي نخبه در فرآيندهاي تصميمسازي براي نظام بانکي، توجه عملي به گسترش سرمايه انساني و اخلاق حرفهاي در بانکها، شفافسازي عمليات نظام بانکي، افزايش قانونمندي و استانداردسازي کامل فعاليتها را از جمله مهمترين موضوعات مورد توجه کارگروه طرح تحول نظام بانکي عنوان کرد.
وي اظهار داشت: با حمايت موثر شوراي هماهنگي مديران و بهرهگيري از دانش و تجربيات مديران و کارکنان بانکها و صاحبنظران و کارشناسان اقتصادي و بانکي کشور توانستهايم مجموعه مدوني از پيشنهادها و راهکارهاي موثر براي آغاز يک تغيير اساسي در نظام بانکي را فراهم آوريم.
دبير کارگروه طرح تحول نظام بانکي با اشاره به اعطاي دهها هزار ميليارد ريال از منابع بانکها در قالب تسهيلات قرضالحسنه اظهار داشت: جهتگيري اين کارگروه در بخش قرض الحسنه، تخصيص کامل منابع قرضالحسنه بانکها به اعطاي وامهاي قرضالحسنه و استفاده از ظرفيت افراد و نهادهاي خير در ترويج هرچه بيشتر اين سنت الهي در فضاي اقتصاد و بانکداري کشور بوده است.
کد خبر 34082
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۷
- ۰ نظر
- چاپ
دبير کارگروه طرح تحول نظام بانکي گفت: تجديد نظر در ساختار، روشها و قوانين حاکم بر نظام بانکي را در راستاي اهداف دولت و سند چشمانداز با جديت پيگيري ميکند.