به گزارش مشرق، اين روزها طرح لايحه ممنوعيت شريعت دين اسلام در ميان محافظه کاران آمريکا شايع شده است و هر کدام از آنان قصد دارد با طرح چنين لوايحي گوي سبقت را در کسب محبوبيت سياسي و خود را مقتدر نشان دادن در مقابل آنچه آن را تجاوز فرهنگي مسلمانان آمريکايي مي خوانند بربايند.
در همين راستا با آنکه تا کنون هيچ موردي حاکي از استفاده از شريعت در دادگاههاي آلاباما گزارش نشده، به تازگي جرالد آلن، سناتور جمهوري خواه، لايحه اي مبني بر ممنوعيت کاربرد شريعت را مطرح کرده است.
اين سناتور در پاسخ به سوال يک خبرنگار درباره انگيزه اش از طرح چنين لايحه اي گفت: «مهم نيست که هم اکنون چه چيزي در حال اتفاق افتادن است. من از ده، بيست سال آينده نگرانم.»
جالبتر آنکه وقتي اين خبرنگار از او مي خواهد که تعريفي از شريعت ارائه دهد او نمي تواند و اعتراف مي کند که طرحش را يکي از کارکنان قوه قضائيه نوشته است که او هم تعريفش از شريعت را از ويکي پديا گرفته است.
لايحه آلن بسيار شبيه لايحه اي است که زمستان گذشته در اوکلاهما به تصويب رسيد و به اعتقاد کارشناسان حقوق آمريکا به رسميت بخشيدن غيرقانوني مسيحيت مي انجامد. اين لايحه هم مانند قانون اوکلاهما استفاده از قانون بين الملل را ممنوع مي کند.
يکي از اساتيد حقوق دانشگاه اکلاهما اين قانون را «بسيار بد» توصيف کرده و گفت مايل هستم بدانم آيا سياستمداران اوکلاهما بعد از اين به دادگاهها اجازه خواهند داد از قوانين ده فرمان استفاده کنند؟ آيا اين قوانين به فرهنگ و ملت ديگري تعلق ندارد؟ نتيجه چنين قانوني اين خواهد بود قاضيان ندانند کجا و چگونه به قانون آمريکا که در اصل قانون بين الملل بود رجوع کنند.
رئيس جامعه اسلامي بيرمنگام هم در پاسخ به اين خبرنگار گفت: «اين لايحه فعاليتي براي هراسناک نشان دادن چهره اسلام و مسلمانان است. آشکارا تلاشي از سوي مقامات آمريکا در جهت اسلام هراسي صورت مي گيرد و اين مسئله بخشي از اين تلاش است.»