به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از روابط عمومي سپاه، سردار سيدمسعود جزايري معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد کل نيروهاي مسلح در جمع تعدادي از کارشناسان مسائل سياسي و اقتصادي با اشاره به نقاط آسيبپذير آمريکا و دامنه نگرانيهاي دولتمردان و شهروندان آمريکايي، گفت: آمريکاييها اينک به شدت نگران حفاظت تاسيسات حياتي و زير بنايي خود هستند، آنان پس از حملات سايبري سال 2006 به شبکه برق ايالت متحده دريافتند که بخش نرم افزاري صنعت و بخش هاي مديريتي آمريکا نيازمند بازآفريني و ارتقاي استاندارهاي ايمني رايانهاي هستند تا به مؤلفه هاي لازم دفاعي برابر هجمههاي سايبري به تاسيسات توليد نيروي برق آن کشور دست يابند.
وي افزود: اين براي کشور مدعي ابرقدرتي به نام آمريکا خجالتآور است که نهادهاي نظارتي دولت به ويژه بازرسان وزارت انرژي آمريکا در گزارش هاي رسمي خود اعلام کنند شبکه نيروي برق ايالت متحده به دليل پياده سازي ناقص و استانداردهاي ضعيف ايمني و عدم اعمال نظارتهاي کافي از سوي دولت فدرال در مقابل حملات سايبري بسيار ضعيف هستند!
جزايري با اشاره به کم توجهي شرکتهاي برق آمريکا براي پياده سازي کامل استانداردهاي حفاظت از تاسيسات زير بنايي اين کشور تصريح کرد: فقدان پسوردهاي قوي و حفاظتهاي لاگاين براي مصون نگه داشتن سيستمهاي اطلاعاتي وضعيت پر مخاطره و آسيبپذيري را براي تاسيسات راهبردي و حساس آمريکا متصور ساخته است.
معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد کل نيروهاي مسلح در ادامه اظهار داشت: در عين حال اعتراف برخي دولتمردان پيشين آمريکا مانند گري سيک مشاور سابق امنيت ملي اين کشور پيرامون شکست حمله سايبري توسط ويروس استاکس به تاسيسات هستهاي ايران و آسيب پذيري تاسيسات بزرگ و حياتي آمريکا برابر تهديد و مقابله به مثل سايبري ايران بسيار معنادار و بيانگر دامنه نقاط ضعف و ضربهپذيري کشوري است که داعيه رهبري جهان را دارد.
جزايري در ادامه اقتصاد آمريکا را به دليل کسري بودجه سرسامآور اين کشور به واسطه بدهي سنگين به کشورهاي ديگر را از ديگر نقاط مهم تهديد و آسيب پذيري آمريکاييها توصيف کرد و افزود: 45درصد بدهي آمريکا مربوط به کشورهايي همچون چين و ژاپن است و دراين راستا بسياري از اقتصاددانان نگران بدهي اين کشور به رقيب قدرتمند تجارياش يعني چين هستند.
وي خاطر نشان کرد: با وجود اينکه بالاترين ميزان بدهي ايالات متحده به سرمايهگزاران چين با 8/9 درصد است، بدهي به سرمايهگزاران کشورهاي ديگر مانند ژاپن با 6/9 درصد و انگلستان با 1/5 درصد نيز قابل توجه بوده و اقتصاددانان آمريکايي را به سختي نگران نفوذ و لانهگزيدن سرمايه گزاران خارجي در اقتصاد کشورشان کرده است.
جزايري افزايش قيمت نفت و تاثير جدي آن در اقتصاد آمريکا را از ديگر دغدغههاي مهم کاخ سفيد دانست و گفت: ساختار اقتصادي آمريکا بسيار وابسته به واردات نفت است و عدم تلاش براي طراحي و انجام تغييرات بنيادين و زير بنايي در چنين ساختاري مقامات آمريکايي را نسبت به چشم انداز آينده اقتصاد اين کشور بيمناک و نگران ساخته است.
رئيس ستاد تبليغات دفاعي کشور تصريح کرد: شهروندان آمريکايي حتي تصور چنين چشم اندازي را برنميتابند و فقدان تلاش دولت براي برنامه ريزي خردمندانه و آمادهسازي جامعه آمريکا جهت رويارويي با چالشهاي آينده و تمرين رياضت اقتصادي را عامل سپردن چرخه حيات اقتصادي اين کشور به اما و اگرهاي نامطمئن و نا اميد کننده ميدانند.
اين کارشناس مسائل استراتژيک در ادامه خلف وعده اوباما در کمک به خانهدارها در آمريکا را از ديگر نشانههاي ناتواني و ناکارآمدي دولت حاکم اين کشور براي رفع نگراني شهروندان آمريکايي از قانون ورشکستگي معرفي کرد و افزود: اوباما قبل از راهيابي به کاخ سفيد و نشستن بر اريکه قدرت در تبليغات انتخاباتي خود بارها وعده تغيير قانون ورشکستگي را براي کمک به خانهدارها و اطمينان از زندگي راحت آنان داده بود اما واقعيت موجود حکايت از ادامه روند گسترده مصادره املاک خانوادهها و آوارگي مردم از سوي بانکها دارد.
جزايري در ادامه گفت: اين روند آنچنان سير صعودي يافته است که حتي دادگاههاي رسيدگي به ورشکستگي را نگران و واکنش دموکراتها را نيز به وعدههاي پوچ و تو خالي اوباما برانگيخته است.
وي تداوم راهبردهاي امپرياليستي و سلطهگري و سياستهاي ظالمانه و جنگطلبانه کاخ سفيد در لشکرکشي به کشورهاي دور دست را از مهمترين علل قرار گرفتن اين کشور در مسير انزواي سياسي و اقتصادي و بروز نگرانيهاي جدي جامعه آمريکا از آينده خود دانست و تاکيد کرد: تهاجم و اشغالگري و دست اندازي به منافع و ثروت ملل و جوامع ديگر همواره حاکمان کاخ سفيد را سرمست و آنها را از پرداختن به نگرانيها و دغدغههاي مردم آمريکا غافل و دور ساخته است.
جزايري در پايان اظهار داشت: امروز ديگر ترفندها و پوششهاي فريبنده و به ظاهر بشر دوستانه غربي براي تسلط بر کشورهاي نفت خيز و ثروتمند جهان به ويژه در منطقه راهبردي خاورميانه براي همه ملل و جوامع از جمله جامعة آمريکا آشکار شده است و مدعيان استيلا و کدخدايي بر دهکده جهاني بدانند کنترل جهان در يک روند پرشتاب در حال خارج شدن از دايره اراده آنان است.