به گزارش مشرق، کيهان نوشت: جريان فمينيست هاي لائيک مانند «شيرين عبادي» از هنگام انتخاب رئيس جمهور جديد برزيل تلاش هاي گسترده اي را براي تاثيرگذاري منفي بر رويکرد سياسي اين کشور درباره ايران آغاز کردند. اين افراد که صرفاً شناسنامه ايراني دارند و در ساليان گذشته با فروش اطلاعات جعلي به نهادهاي سياسي-امنيتي غرب کوشيدند تا زمينه هاي تحريم اقتصادي و علمي ايران را در اروپا و آمريکا فراهم آورند، از سه ماه پيش جلساتي را با خانم «ديلما روسف»، رئيس جمهور برزيل برگزار کردند که چهره هاي خائن و ضدايراني مانند عبادي در زمره آن بودند.
تعاملات فمينيست هاي لائيک و مبلغان حقوق بشر آمريکايي با مقامات عالي برزيلي سبب شد تا ? ماه پيش در يک اقدام غيرمنتظره و همزمان با تصويب قطعنامه ضد ايراني شوراي امنيت سازمان ملل عليه جمهوري اسلامي ايران، رئيس جمهور برزيل طي مصاحبه اي اعلام کند که راي کشورش- که از هم پيمانان برجسته و شرکاء اقتصادي ايران به شمار مي رود- به اين قطعنامه مثبت است. «ديلما روسف» همچنين گفت که نسبت به زندانيان سياسي-عقيدتي در ايران داراي يک «تعهد تاريخي» است و از مجاري مختلف براي آزادي فعالان حقوق بشري ايراني که در بازداشت به سر مي برند، تلاش خواهد کرد.
موضع گيري شتاب زده رئيس جمهور جديد برزيل درباره اوضاع جاري ايران با واکنش «کميته حقوق بشر مجلس شوراي اسلامي» روبرو شد. اين کميته که ذيل «کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي» مجلس فعاليت مي کند و دکتر «زهره الهيان» نماينده مردم تهران رياست آن را برعهده دارد، در نامه اي به «ديلما روسف» توضيحات مشروح و مبسوطي را درباره جنجال رسانه هاي صهيونيستي عليه مسائل حقوق بشري در ايران ارائه کرد و با ارائه اسناد دقيق و اطلاعات شفاف، ماهيت واقعي پرونده هايي مانند پرونده «سکينه محمدي» را بازخواني کرد. الهيان در بخشي از اين نامه نوشت: «آيا اطلاعاتي از جنايت هاي عبدالمالک ريگي تروريست معروف داريد؟ آيا فيلم جنايت هاي او و سر بريدن هموطنان بي گناه ما را ديده ايد. ريگي شرور جنايتکاري است که ??? نفر از هموطنان ما را کشته و در صورتي که تمايل داشته باشيد اسناد ارتباط مخفيانه او با CIA را در اختيارتان خواهيم گذاشت. احتمالا تلاش هايي در اطراف شما صورت مي گيرد تا اين اخبار و اطلاعات به گوش شما نرسد ولي بايد گفت که مستندات موجود نشان دهنده نقش MI?، CIA و موساد در براندازي نظام و همکاري اين زندانيان بدون واسطه با آنان است و اين که برخي سفارتخانه هاي کشورهاي غربي از جمله انگليس و فرانسه و آلمان با سر کردگان جريان برانداز و حلقه هاي واسط آنها همکاري مستقيم و غيرمستقيم داشته اند.» همچنين «کميته حقوق بشر مجلس شوراي اسلامي» خواهان تبادل اطلاعات حقوق بشري با دولت و مجلس برزيل از کانال هاي صحيح ارتباطي و توسعه همکاري هاي دوجانبه در زمينه حقوق بشر شد.
نامه «زهره الهيان» به خانم «ديلما روسف» به سرعت توسط سفارت برزيل در تهران به زبان پرتغالي ترجمه و با قيد «فوريت» از کانال ارتباطات استراتژيک ويژه براي رئيس جمهور برزيل ارسال شد. «ديلما روسف» پس از دريافت اين نامه، مشاور امور بين الملل و متخصصان حوزه ايران را به جلسه اي ويژه فرا خواند و به بررسي اسناد و اطلاعات نامه مجلس ايران پرداخت. وي پس از آن در يک موضع گيري شفاف و با پاسخ مثبت به درخواست «کميته حقوق بشر» مجلس شوراي اسلامي، مواضعي جديد در حمايت از همکاري هاي گسترده و دوجانبه ايران و برزيل اتخاذ کرد و گفت: «از اين پس تبادل اطلاعات حقوق بشري و همکاري در اين حوزه را با ايران افزايش مي دهيم و کشورهاي غربي، خصوصا ايالات متحده آمريکا، بايد منتظر برخورد برزيل با موارد گسترده نقض حقوق بشر در کشورهايشان باشند.»
زهره الهيان، در گفت وگوي اختصاصي با «کيهان» پيرامون موضع حمايتي رئيس جمهور برزيل در زمينه همکاري با ايران پيرامون مسائل حقوق بشري گفت: «اين تعاملات با کشورهاي مستقل و شرکاي سياسي و استراتژيک ايران در جهان بسيار ضروري است، چرا که پس از شکست کودتاي مخملي در ايران، خط جديد حمله غرب ارائه يک چهره جعلي و دروغين خشونت گرا از شخصيت ها و ذخاير فکري نظام مانند آيت الله مصباح يزدي، آيت الله سيد احمد خاتمي، آيت الله يزدي و آقاي حسين شريعتمداري است. ملت ما مي داند که اين شخصيت ها از چهره هاي فکري-سياسي تاثيرگذار هستند که اکثر فعاليت هايشان در حوزه هاي تئوريک و گسترش اسلام ناب متمرکز بوده است، اما مي بينيم که نهادهاي مدعي حقوق بشر و خصوصا پارلمان اروپا نام اين بزرگواران را در ليست تحريم هاي خود جاي داده است. بنابراين، ملت هاي دنيا بايد بدانند که جهان ليبرال سرمايه داري پس از تحريم دانشمندان هسته اي ايران و ترور آنها، اکنون به دنبال تحريم شخصيت هاي فکري- استراتژيک نظام مقدس جمهوري اسلامي است و اين خط جديد، نشان از ناتواني همه جانبه غرب براي اضمحلال اسلام ناب در جهان دارد.»
رئيس کميته حقوق بشر مجلس شوراي اسلامي افزود: «ما از رئيس جمهور برزيل به عنوان يک چهره مبارز و مردمي دعوت کرده ايم تا براي پيشبرد تعاملات حقوق بشري به ايران بيايد و ايشان هم پاسخ مثبت به اين دعوت دادند. در رايزني هاي خود با مقامات دولت هاي مستقل و آزادانديش جهان حتما اين نکته را مطرح مي کنيم که جهان سرمايه داري به سبب هراس خود از اسلام ناب انقلابي به سراغ ساخت چهره اي دروغين از متفکران مسلمان و انقلابي کشورمان رفته است. هر چند اين تحريم ها در چند روز گذشته با واکنش منفي دولت هاي مستقل جهان روبرو شده است، اما در تعاملات ديپلماتيک خود با روساي جمهور کشورهايي مانند برزيل به افشاي پشت صحنه چنين اقداماتي خواهيم پرداخت.
در پي نامه «کميته حقوق بشر مجلس شوراي اسلامي» به رئيس جمهور برزيل درباره مواضع ضدايراني وي، خانم «ديلما روسف» به اصلاح مواضع خود پيرامون مسائل حقوق بشري ايران پرداخت و گفت: «از اين پس تبادل اطلاعات حقوق بشري و همکاري در اين حوزه را با ايران افزايش مي دهيم