
به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، اين در حاليست که برخي منابع خبري نيز امروز گزارش دادند ،اقدامات قذافي براي سرکوب مردم با استفاده از نيروي نظامي و بمباران هوايي به دستور مستقيم پنتاگون و سازمان جاسوسي آمريکا (سيا) صورت مي گيرد.
يک ديپلمات غربي در يکي از کشورهاي منطقه امروز موضوع بمباران سفارت آمريکا در طرابلس را فاش کرد.
وي گفت ، اين تهديد قذافي پس از هشدار حدود يک هفته پيش وي به اوباما صورت گرفته است.
گفته مي شود، قذافي به اوباما هشدار داده است چنانچه به 'دو رويي' هاي خود ادامه دهد، اسنادي که حاکي از دخالت هاي واشنگتن عليه مردم ليبي و حتي ملت هاي عرب و مسلمان منطقه است را افشا خواهد کرد.
اين ديپلمات غربي افزود: دستور تغيير مسير ناو هواپيما بر آمريکا و حرکت آن به سمت آب هاي نزديک ليبي با توجه به تهديد جدي قذافي بوده است.
در همين حال يک خبرنگار بخش فارسي بي بي سي نيز به خبرنگار ايرنا در يکي از کشورهاي آسيايي گفت: آمريکا و متحدانش به اين نتيجه رسيده اند که حمايت از مردم و سرنگوني بن علي در تونس و مبارک در مصر يک اشتباه راهبردي بوده است.
اين خبرنگار فارسي زبان که حدود دو سال است با بي بي سي همکاري مي کند، اظهارداشت، شنيده است آمريکا براي بمباران مردم ليبي نه تنها مجوز بلکه به قذافي دستور اکيد داده است.
وي افزود: راهبرد آمريکا فقط تامين امنيت انرژي است و اين در حاليست که قيام ها در منطقه به سمتي ميل مي کند که دست غرب از منابع انرژي قطع خواهد شد.
وي که خواست نامش افشا نشود،گفت: شبکه هاي غربي از جمله راديوهاي وابسته به دولت آمريکا دستور گرفته اند که رويدادهاي ليبي را با هماهنگي مقام هاي سيا و پنتاگون پيگيري کنند.
مقام هاي آمريکا در راستاي تلاش براي حفظ منافع راهبردي خود در ليبي اين کشور را تحت محاصره دريايي و هوايي قرار داده اند.
تحليلگران سياسي مي گويند، وضعيت به شکلي است که قذافي هر لحظه ممکن است دست به اقدامات پيش بيني نشده اي بزند
حرکاتي که مي تواند با برنامه ريزي آمريکا براي ايجاد زمينه دخالت در امور داخلي ليبي همراه باشد.