محورهای اصلی اخبار روز گذشته رسانه‌های انگلیسی‌زبان صهیونیست‌ها درباره ایران شامل بازی نقش پلیس خوب و پلیس بد در مذاکرات هسته‌ای توسط آمریکا و اسرائیل و هشدارها، توصیه‌های مقام معظم رهبری به تیم مذاکره‌کننده، و احتمال سفر وزرای خارجه شش کشور مذاکره‌کننده با ایران به وین می‌شود.

گروه بین‌الملل مشرق- سرخط اخبار ایران در رسانه‌های صهیونیستی به همراه گزیده‌ای از مهمترین مطالب آن در ادامه برای استفاده کارشناسان و مخاطبان محترم آمده است:

مشرق: محورهای اصلی اخبار روز گذشته رسانه‌های انگلیسی‌زبان صهیونیست‌ها درباره ایران شامل بازی نقش پلیس خوب و پلیس بد در مذاکرات هسته‌ای توسط آمریکا و اسرائیل و هشدارها، توصیه‌های مقام معظم رهبری به تیم مذاکره‌کننده، و احتمال سفر وزرای خارجه شش کشور مذاکره‌کننده با ایران به وین می‌شود.


هاآرتص/ خامنه‌ای می‌گوید: آمریکا و اسرائیل درباره برنامه هسته‌ای ایران نقش‌های "پلیس خوب و پلیس بد" را بازی می‌کنند

آیت الله علی خامنه‌ای گفت: آمریکا و اسرائیل نقش "پلیس خوب و پلیس بد" را بازی می‌کنند تا ایران را بترسانند و این کشور را به امتیاز دادن در مناقشه هسته‌ای با غرب وادار کنند.

اسرائیل

رهبر ایران در ضیافت افطار به دولتمردان ارشد این کشور گفت: "آنها گونه‌ای رفتار می‌کنند که به نظر برسد اسرائیل می‌خواهد حمله کند، اما امریکا جلویش را گرفته است.: همان ترفند پلیس خوب، پلیس بد. اما من با صدای بلند می‌گویم: دلیل این‌که حمله نمی‌کنند آن است که این حمله برایشان بیش از حد پرهزینه است. دشمن هیچ گزینه دیگری در اختیار دارد به جز تهدید و تحریم."

آیت‌الله خامنه‌ای در حمایت از رئیس‌جمهور حسن روحانی، که به نرمی بیش از حد مقابل غرب متهم شده است، گفت: "همه باید بدانند که من از دولت او حمایت می‌کنم و از هر چه در قدرتم باشد برای کمک به این دولت استفاده می‌کنم. من به تیم مذاکره‌کننده اعتماد دارم و مطمئن هستم که درباره حقوق این ملت تسلیم نخواهند شد."


تایمز اسرائیل/ دیپلمات‌ها می‌گویند مذاکرات هسته‌ای ایران پیشرفت اندکی داشت

دیپلمات‌ها روز دوشنبه گفتند: مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران به علت مقاومت تهران در برابر تلاش‌ها به رهبری آمریکا برای محدود کردن فعالیت‌های ایران که می‌تواند به سوی ساخت سلاح برود، پیشرفت اندکی داشته است. در حالی که به تاریخ مورد نظر 20 ژوئیه برای توافق جامع نزدیک‌تر می‌شویم، هر دو طرف در حال تلاش برای حل اختلافات در مورد پیش‌نویس ناقص توافق نهایی هستند.

اسرائیل

با گذشت پنج روز از آغاز آخرین دور از مذاکرات بین ایران و شش قدرت جهانی، دو دیپلمات به آسوشیتدپرس گفتند: هنوز هم اختلاف‌نظر درباره محدودیت‌های وجود دارد که ایران آماده است در ازای پایان کامل تحریم‌های خفه‌کننده اقتصادی بپذیرد.

مقاومت تهران اواخر روز دوشنبه و با اظهارات آیت الله علی خامنه‌ای در رد فشار توسط آمریکا و متحدان آن در مذاکرات وین برای مجبور کردن ایران به اعطای امتیاز دادن قوت گرفت. رهبر ایران گفت: جمهوری اسلامی به تلاش‌های غرب برای اعمال محدودیت‌های شدید درباره برنامه غنی‌سازی اورانیوم تن نخواهد داد.

آیت‌الله خامنه‌ای در یکی از برنامه‌هایی که از تلویزیون دولتی ایران پخش شد گفت: هدف آمریکا در مذاکرات هسته‌ای این است که ایران را متقاعد کند ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم خود را به 10 هزار واحد، معادل 10 هزار سانتریفیوژ نسل قدیمی برساند، در حالی که تهران حداقل به 190 هزار واحد نیاز دارد.

تهران از مدت‌ها پیش خواستار آن است که اجازه فعالیت 50000 سانتریفیوژ برای تأمین نیاز تنها رآکتور هسته‌ای خود را داشته باشد، و دو دیپلمات گفته‌اند که طی گفتگوهای تخصصی روز دوشنبه، این موضع بدون تغییر رسمی باقی ماند.

رهبر ایران همچنین گفت: ایران آماده است تضمین کند که برنامه هسته‌ایش به سوی تسلیحات نرود، اما تأکید کرد: آمریکا، که دارای سابقه استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در طول جنگ جهانی دوم است، حق ندارد در مورد این موضوع اظهار نگرانی کند. وی خواسته غرب در تعطیل کردن تأسیسات زیرزمینی فردو را نیز رد کرد. آیت‌الله خامنه‌ای تصریح کرد: " آنها در مورد تأسیسات فردو می‌گویند، چون این تأسیسات قابل دسترسی و ضربه زدن نیست، بنابراین باید تعطیل شود که این سخن، خنده‌آور است!"

او همچنین با معرفی تهدید و تحریم به عنوان دو ابزار فشار غرب بر ایران، خاطرنشان کرد: "تحریم‌ها را باید از طریق اقتصاد مقاومتی خنثی نمود. تهدید نظامی هم فقط به حرف است، چون برایشان مقرون به صرفه نیست. برنامه‌ریزی اقتصادی باید بر این فرض استوار باشد که دشمن تحریم را حتی یک ذره کاهش نمی‌دهد. اجازه ندهید که دشمن محاسبات شما را تحت تاثیر قرار دهد.


یدیعوت آحارانوت/ دیپلمات: کری و وزیران خارجه ممکن است به مذاکرات در حال شکست هسته‌ای با ایران بپیوندند

دیپلمات‌ها روز سه‌شنبه خبر دادند که جان کری وزیر خارجه آمریکا و دیگر وزرای خارجه شش قدرت مذاکره‌کننده با ایران ممکن است به زودی برای پیوستن به مذاکرات به وین سفر کنند.

اسرائیل

این دیپلمات‌ها در عین حال هشدار دادند که ورود وزرای خارجه پیش از مهلت 20 ژوئیه به مذاکرات را نباید به عنوان اثبات این دانست که مذاکره‌کنندگان ایران و شش قدرت جهانی در آستانه رسیدن به یک توافق هستند.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس