کد خبر 325115
تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳

تیم ملی فوتبال کلمبیا پس از کسب نتایج خوب در رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل در میان شور و استقبال هواداران به این کشور بازگشت.

ویژه نامه جام‌جهانی مشرق -  تیم ملی فوتبال کلمبیا پس از اینکه در مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای جام جهانی با نتیجه 2 بر یک مقابل برزیل تن به شکست داد، روز گذشته به خانه بازگشت. ده ها هزار تن از هواداران فوتبال کلمبیا در بوگوتا به استقبال تیم ملی کشورشان آمدند. البته حضور پرشمار نیروهای امنیتی از نکات جالب توجه مراسم استقبال بود.

کلمبیا در این دوره از رقابتها به عنوان صدرنشین از گروه خود صعود کرد و در یک هشتم نهایی مقابل اروگوئه به برتری دو بر صفر رسید. حضور در مرحله یک چهارم بهترین نتیجه تاریخ فوتبال کلمبیا به حساب می‌آید. ضمن اینکه "جیمز رودریگز" با به ثمر رساندن شش گل در صدر جدول گلزنان قرار دارد.

استقبال پرشور هواداران کلمبیا +تصاویر

استقبال پرشور هواداران کلمبیا +تصاویر

استقبال پرشور هواداران کلمبیا +تصاویر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۶
    0 0
    کلمبیا تیم خوبی بود حیف شد که از جام رفت

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس