کد خبر 325081
تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۳

سرمربی بورسیا دورتموند عملکرد مدافع تیمش در بازی‌های تیم ملی آلمان در جام بیستم را مورد تمجید قرار داد.

ویژه نامه جام‌جهانی مشرق - یورگن کلوپ، سرمربی بورسیا دورتموند با تمجید از مدافع تیمش که در بازی تیم ملی فوتبال آلمان مقابل فرانسه در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۴ تک‌گل ژرمن‌ها را به ثمر رساند و عملکرد خوبی هم داشت، گفت: عملکرد متس هوملس نه تنها در بازی با فرانسه بلکه در تمامی بازی‌های آلمان در این دوره از جام جهانی فوق‌العاده بوده است.

وی افزود: هوملس به لحاظ عملکردی و حفظ شکل و فرم تیم به همراه مانوئل نویر و توماس مولر از بهترین‌ بازیکنان آلمان است و ما هم به این موضوع افتخار می‌کنیم. البته ما به این موضوع واقف بودیم و حالا همگان توانایی‌های برجسته‌ متس را دیدند. گلی که او در بازی با فرانسه به ثمر رساند درست مثل گل اولش در دیدار مقابل پرتغال عالی و مهم بود.

سرمربی ۴۷ ساله زردپوشان وستفالن تصریح کرد: با مصدومیت وحشتناک نیمار آلمان فرصت خیلی خوبی برای شکست برزیل دارد. با وجود اینکه آنها تیاگو سیلوا را به دلیل محرومیت در اختیار ندارند ولی اسکولاری گزینه‌های دیگری را برای پر کردن جای خالی وی دارد. به نظرم این بازی جدالی خوب خواهد شد.

کلوپ در پایان خاطرنشان کرد: برزیل تیم محبوب میزبان مسابقات است و از این حیث آلمان کار ساده‌ای در پیش نخواهد داشت ولی با وجود ثباتی که شاگردان یواخیم لو در این تورنمنت داشته‌اند شانس رسیدن آنها به پیروزی بالاست.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس