به گزارش مشرق به نقل از مهر، گروهي از دانشمندان انگليسي دانشگاه لچستر سيستم نوآورانه اي را ارائه کرده اند که مي تواند ظرف سه سال آينده وارد بازار شود.
اين سيستم جديد در واقع نوعي ساعت مچي است که قادر است با دقت بسيار بالايي فشار خون را اندازه گيري کند.
در اين راستا روزنامه لارپوبليکا گزارشي تصويري از دستگاههايي که در اصطلاح به آنها Transformers (تغييردهندگان) گفته مي شود منتشر کرده است.
تغيير دهندگان قادرند همزمان دو يا چند استفاده مختلف داشته باشند. پديده اي که به نظر مي رسد در طراحي صنعتي و فناوريهاي امروز از جايگاه ويژه اي برخوردار است.
1- محققان دانشگاه لچستر انگليس ساعتي را ابداع کرده اند که مجهز به يک دستگاه فشارسنج است. دسترسي آسان و مداوم به اين فشارسنج مي تواند از بسياري از بيماريهاي قلبي عروقي پيشگيري کند. اين محققان معتقدند که اين فناوري بسيار دقيقتر از دستگاههاي فشارسنج فعلي است.
2- اين تصوير، يک کوله پشتي را نشان مي دهد که در قسمت جلويي آن يک پانل خورشيدي قرار گرفته است. اين پانل مي تواند براي شارژ تلفنهاي همراه، دوربينهاي ويديويي و کنسولهاي قابل حمل بازيهاي ويديويي حتي زماني که در وسط جنگل هستيد کاربرد داشته باشد.
3- در قسمت فوقاني اين جا دستمالي يک پايه شارژر دستگاههاي "آي- پاد" و "آي- فن" در نظر گرفته شده است. اين پايه قادر است علاوه بر شارژ دستگاه به صورت يک بلندگو عمل کرده و موسيقي پخش کند.
4- يک چرخ دستي خريد است که به سادگي مي تواند به يک صندلي راحتي تبديل شود.
5- يک دستگاه الکتروشوک کوچک است که مي تواند به عنوان يک دستگاه پخش کننده موسيقي قابل حمل مورد استفاده قرار گيرد.
6- يک تلفن- ماوس براي صحبت کردن از طريق اسکايپ و ساير سرويسهاي مسنجر. اين ماوس در زمان صحبت بر روي اسکايپ، همانند يک تلفن همراه از وسط باز مي شود. با کليک بر روي دکمه مياني ماوس مي توان عملکردهاي مختلفي مثل قطع تماس، کم و زياد کردن صدا و ... را کنترل کرد.
7- راديو و توستر نان دو دستگاهي هستند که صبحها در زمان خوردن صبحانه کاربرد بسياري دارند. اکنون اين دستگاه "توستر- راديو" که تلفيقي از اين دستگاهها است مي تواند در مصرف انرژي صرفه جويي کند.
8- اين تصوير مربوط به يک "هاب يو. اس. بي" براي قرار دادن کارتهاي "اس. دي" و قلمهاي نوري است که مي تواند عملکرد ديگري هم داشته باشد. در حقيقت اين دستگاه، يک دماسنج رو ميزي است که دماي محيط را به دو واحد سانتيگراد و فارينهايت نشان مي دهد.
9- به نظر مي رسد که فناوريهاي نوين و نوآورانه انسان را حتي پس از مرگ نيز رها نمي کنند. براي مثال اين يک "قبر- الکترونيک" (E-tomb) است که به جاي سنگ قبر از يک يادبود ديجيتالي بي سيم برخوردار است. اين سنگ قبر قادر است تمام اطلاعات آنلاين متوفي را از طريق شبکه هاي اجتماعي، وبلاگها و ساير سايتها را در خود ذخيره کند و اين اطلاعات را به تلفنهاي همراه هوشمند و يا رايانه هاي قابل حمل کساني که براي زنده نگه داشتن ياد صاحب قبر به گورستان رفته اند منتقل کند. همچنين دوستان و آشنايان متوفي مي توانند با ايستادن در مقابل اين سنگ قبر تمام عکسها، فيلمها و خاطرات ديجيتالي را که از وي دارند به قبر الکترونيک منتقل کنند.