به گزارش مشرق به نقل از خبر انلاين،در اين گزارش آمده است: سه سال پيش مديرعامل وقت ايرنا پيشبيني کرد که شورهزار بيرسانه بودن دولت نهم، فرصت مغتنم است تا خبرنگاران همسوترين رسانه با شخص رئيسجمهور به طور رسمي تبديل به «کارمندان نهاد رياست جمهوري» شوند.
اين معامله که مسئولان خبرگزاري رسمي ايران، ايرنا، تصور ميکردند پرسود است چرا که اگر قرار است «طبق عرف» تريبون رسمي رياست جمهوري باشند، چه اشکال که «طبق قانون» هم به ساحت رسمي قدرت در کشور گره بخورند و مديريت ارشد نهاد رياست جمهوري را برخود بپذيرند تا پاداشي درخور براي رسانهاي همسو باشد.
هرچند دي ماه ?? علياکبر جوانفکر – مشاور رسانهاي رئيسجمهور – درخواست مديرعامل وقت ايرنا براي پيوستن خبرگزاري مادر ايران به نهاد رياست جمهوري را غير عرف دانست و «خبرنگاران» را از فکر «کارمند شدن» به حذر داشت و دفتر رئيسجمهور هم موضوع را منتفي شده اعلام کرد و درخواست به بايگاني پاستور رفت.
اما گويا ورق برگشته و سه سال بعد اين بار دفتر رياست جمهوري است که براي ايرنا دعوتنامه ميفرستد و ميگويد بياييد، ميپذيريم با اين تفاوت که علي اکبر جوانفکر خود مديرعامل ايرناست و اسفنديار رحيممشايي دستور پيوستن يک رسانه با حدود ???? خبرنگار را به منابع نيروي انساني رياست جمهوري داده و خواسته شده سريعتر پيچ و خمهاي حقوقي و موانع قانوني احتمالي مرتفع شود تا از اين پس لوگوي يک رسانه اين طور تغيير کند : «نهاد رياست جمهوري – خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران»
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي هنوز سکوت کرده و به هوشمندي تنها به اين پاسخ بسنده کرده که هنوز هيچ چيز قطعي نيست و قرار است مشکلات «حقوقي آن رفع شود چراکه شايد او هم به همين موضوع فکر ميکند که اگر چنين اتفاقي بيفتد اولين وزير ارشادي خواهد بود که بايد بيايد و بگويد بزرگترين بدنه خبري کشور از مديريتش خارج شده و اين مسئول دفتر رئيسجمهور است که به طور استثنا وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي يک رسانه شده و مديريت استثناپذير وزير بيراههاي ميشود که شايد حسيني توان عبور از آن را نداشته باشد. البته ايرنا يک بار ديگر هم با چنين حرفهايي براي انتقال مديريتش مواجه بوده؛ در زمان اصلاحات هم درخواستي مشابه از سوي نهاد رياست جمهوري براي مديريت عامل وقت ايرنا فرستاده و از آنها درخواست شد به رياست جمهوري بپيوندند.
هر چند در آن زمان برخلاف نظر مساعد جوانفکر در اين دوره اعضاي شوراي سياستگذاري ايرنا مخالفت کردند و دليل آوردند که اگر قرار باشد حکم مديرعامل ايرنا به جاي وزير ارشاد توسط شخص رئيسجمهوري صادر شود، خبرگزاري جمهوري اسلامي از جايگاه خود به عنوان «خبرگزاري مادر» فاصله گرفته و به روابط عمومي يا بولتن رياستجمهوري تبديل ميشود.