به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اين بازيگر سينما و تلويزيون با بيان اينکه «مختارنامه» را بايد يکي از آثار موفقي دانست که در قالب سريال به بخشهايي از واقعهي عاشورا ميپردازد، افزود: اين سريال در گذر زمان به يکي از آثار ماندگاري تبديل ميشود که توانسته با مخاطب ارتباط برقرار کند.
وي با تاکيد بر اينکه حضور حضرت عباس(ع) در کنار نهر علقمه يکي از زيباترين و شورانگيزترين صحنههاي سريال «مختارنامه» است، خاطرنشان کرد: مخاطبان در قسمتهاي آينده شاهد اين صحنههاي تاثيرگذار خواهند بود و من پيش بيني ميکنم آن شب تمام مردم ايران به عشق حضرت عباس(ع) با ديدن اين صحنهها اشک بريزند.
بازيگر سريال «مسافر ري» ادامه داد: من صحنههاي مربوط به حضرت عباس(ع) در کنار نهر علقمه را بدون تدوين ديدم و آن چنان تحت تاثير قرار گرفتم که در تمام آن لحظهها اشک ريختم و يقين دارم مخاطبان تلويزيون نيز با ديدن اين صحنهها چنين احساسي پيدا خواهند کرد.
رويگري به چالشهايي که در مورد نشان دادن چهره حضرت عباس(ع) در سريال «مختارنامه» پيش آمده، اشاره کرد و گفت: به عنوان يکي از عوامل اين سريال آرزو دارم که مردم از ديدن صحنههاي بسيار تاثيرگذار مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) آن هم به شکل کامل محروم نشوند، زيرا خيلي حيف است که اين صحنهها آن طور که به تصوير کشيده شده به نمايش درنيايد.
اين بازيگر سينما و تلويزيون ديالوگهاي سريال «مختارنامه» را يکي از نقاط قوت اين اثر تلويزيوني دانست و اظهار کرد: ميرباقري را بايد استاد نوشتن ديالوگهاي سريالهاي تاريخي ـ مذهبي دانست که در اين زمينه در ميان کارگردانان ما بي رقيب است.
وي تکنيک بالاي فيلمسازي و علاقه فراوان نسبت به مضامين ديني را از ضروريات ساخت فيلمهاي ديني عنوان کرد و يادآورشد: ساخت اينگونه آثار به ويژه درباره امام حسين(ع) بايد به فيلمسازاني واگذار شود که از پس بيان اين موضوعات برآيند و با پشتوانه غني مطالعاتي اين کار را انجام دهند.
اين بازيگر بازي در نقش «کيسان بن عمره» مشهور به کيان را يکي از افتخارات کارنامه بازيگرياش دانست و يادآور شد: به عنوان يک بازيگر، نقش کيان را عاشقانه دوست داشتم و عاشقانه و صادقانه براي ايفاي آن زحمت کشيدم.