در همین راستا با وجودی که وزارت کشور کویت درج شعارها و تبلیغات یا عبارات سیاسی و مذهبی در خودروها را ممنوع کرده است، اما تعدادی از خودروها در خیابانهای این کشور به گشت زنی میپردازند که عبارت ها و نمادهای داعش را با خود حمل می کنند.
در حالی که کویتی ها از چندی پیش خطر وجود این عناصر تروریستی در داخل کشور را حس کردهاند، نقشههای ارائه شده از سوی برخی پایگاه های وابسته به داعش در خصوص حضور کویت در طرح توسعه طلبانه امارت به ظاهر اسلامی این گروه تروریستی و سودای مقامات داعش برای تسلط بر این کشور، عمق این نگرانیها را افزایش داده است.
تردد این خودروها با اعتراض کسی نیز مواجه نمیشود و آنها به صورت آزادانه در خیابان های این کشور به گشت و گذار می پردازند و نه خودروها توقیف می شوند و نه راننده های آنها مورد محاکمه قرار نمی گیرند.
این در حالی است که تعدادی از نمایندگان پارلمان کویت نیز خواستار برگزاری نشست ویژه پارلمان برای بررسی تحولات امنیتی در عراق شده و اعلام کردند که نسبت به این تحرکات باید هوشیار بود. بویژه اینکه اخیرا تهدیداتی از سوی داعش مطرح شده که کویت را مقصد بعدی طرحهای توسعه طلبانه این تروریست ها اعلام کرده است.
برخی منابع کویتی اعلام کردند که این جلسه پارلمانی راهکارهای آمادگی های امنیتی برای مقابله با هر خطر احتمالی از سوی داعش را بررسی خواهد کرد، چرا که بسیاری از عناصر هوادار داعش در داخل کشور هستند.
ابو عبدالرحمان الکویتی دیگر فرد داعشی است که با خمپاره ای در استان الانبار به هلاکت رسید. جبهه النصره نیز از کشته شدن ابو عزام الکویتی معاون رهبر این جنبش در درگیری های قلمون با ارتش سوریه خبر داده و در توضیح تابعیت وی گفت که از "بدون" [افراد ساکن کویت که تابعیت این کشور را ندارند] بوده که در الجهرا زندگی کرده است. همچنین داعش ابو دجانة الکویتی را به عنوان والی خود در حومه حلب انتخاب کرده است.