کد خبر 317869
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۴

تیم ملی ایران تیمی است که تحت تاثیر سرمربی مقتدرش، تبدیل به مجموعه ای منظم و بی حاشیه شده.

ویژه نامه جام جهانی مشرق، حتی اگر بازیکن‌ها، تک تک یا گروه گروه مشکلاتی با هم داشته باشند مشخص است که هیچ کس جرات ابرازش را ندارد. این منظم‌ترین و بی سروصدا ترین گروه ملی تاریخ فوتبال ماست که در برزیل به تمرین مشغول است.

این تیمی است که تحت تاثیر سرمربی مقتدرش، تبدیل به مجموعه ای منظم و بی حاشیه شده که برخلاف گذشته‌ها، نه خبری از درزش بیرون می زند و نه کسی پشت اتوبوس جرات می‌کند ادای سرمربی را در بیاورد.

فقط کافیست فضای تیم فعلی را با تیم برانکو در جام جهانی 2006 مقایسه کنید. تیمی که شاید اگر با همین روحیه در آن تورنمنت حاضر بود با ستاره‌های بین المللی اش قادر به خلق شگفتی  بود. مثال دیگر در این باره تیم سال 98 است که در روزهای مشابه فضای عجیبی داشت. فضای چنددستگی و بازیکنانی که برای حضور در جام جهانی حتی ممکن بود همدیگر را مصدوم کنند.

دیروز در تمرین تیم ملی، فضا همان فضای روزهای پیش بود و البته بازیکنانی که هدفشان حضور در ترکیب اصلی است پس چاره ای جز رعایت اصول کی روش ندارند. اصولی خدشه ناپذیر که حداقل تا اولین بازی جام بر تیم ملی حکومت می‌کند. از این بابت بیش از همه باید از کی روش تشکر کرد؛ سرمربی ای که خیلی زود متوجه شده راه درست سرمربیگری در ایران کدام است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۴
    0 0
    علت بی حاشیه بودن 1- مربی قدر خارجی 2- رئیس جمهور منطقی 3- رئیس ورزش منطقی 4-کمتر بها دادن به رسانه ها 5- حذف بازیکن سالاری
  • 4444 ۱۸:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۴
    0 0
    2 موردش درسته ناشناس جان بهتره بعضی از مسایل که مرتبط باهم نیست به ربطش ندی
  • ۱۹:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۴
    0 0
    واقعاً و انصافاً علتش حضور کیروش هست. از روزی که رحمتی و عقیلی رو به خاطر بی نظمی و بی مسئولیتی گذاشت کنار تمام اونایی که واسه تیم ملی حاشیه درست می کردن و ناز می کردن حساب کار اومد دستشون. الان حتی اگه حاشیه ای هم باشه خارج از تیم ملی هست، داخل تیم ملی زمانی که کیروش هست مثل ساعت سوئیسی داره با نظم کار می کنه.
  • ۱۹:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۴
    0 0
    چه ربطی به رئیس جمهور داره؟
  • ۲۲:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۴
    0 0
    حرف مفت نزن
  • ۰۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۵
    0 0
    بهترین تیم ملی تیم ملی ٩۶ امارات بود که همان تیم مایلی کهن بود که بدون مایلی کهن به جام جهانی 98 فرانسه رفت آن تیم بهترین و منظم ترین و فنی ترین تیم تاریخ فوتبال ایران بود که حاج محمد مایلی کهن پاکترین و جسور ترین مربی تاریخ فوتبال ایران آن را ساخت
  • ۰۱:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۵
    0 0
    چرت نگو 2و3 که تو راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس