کد خبر 314608
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸

پژوهشگران شیوه نوینی را برای جایگزینی دستگاه های رایج اسکن های مغزی ارائه کرده اند.

 به گزارش گروه اجتماعی مشرق، اسکن های MRI که برای نقشه برداری از مغز بسیار رایجند، برای کودکان و بیمارانی که وسایل الکتریکی مانند ضربان ساز، حلزون گوش و محرک های اعماق مغز در بدنشان ایمپلنت شده است مناسب نیستند.

میدانهای مغناطیسی استفاده شده در اسکن های مغزی معمولی می تواند عملکرد و یا حتی ایمنی ایمپلنت ها را مختل کند.

محققان دانشگاه واشنگتن اکنون یک کلاه هوشمند ساخته اند که سیستم اسکن مغزی جدیدی است که نورهای ریزی را به سر می تاباند و مانند اسکنر مغناطیسی مغز کار کند.

این تجهیزات از فناوری موسوم به " توموگرافی پراکنش اوپتیکال " (DOT) استفاده و با تشخیص نور عبور یافته از سر و گرفتن تغییرات پویا در رنگهای بافت مغزی کار می کند.

تجهیزات جدید DOT دو سوم از سر را پوشش می دهد و برای نخستین بار می تواند فرایندهای مغزی که در مناطق مختلف و شبکه های مغزی روی می دهد را تصویر برداری کند.

" جوزف کالور " از دانشگاه واشنگتن گفت: وقتی فعالیت عصبی یک منطقه در مغز افزایش می یابد، خون دارای اکسیژن زیاد به بخش های مغزی فعال جریان می یابند و می توانیم این مناطق را تشخیص دهیم.

محققان، عملکرد DOT را با نتایج اسکن  fMRI مقایسه کرده و نتایج قابل توجه آن را گزارش کردند.

نتایج این تحقیقات درنشریه Nature Photonics منتشر شده است.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس