کد خبر 313719
تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۴

کردها به عنوان بخشی از هویت ایرانی در کشوری مانند ایران پذیرفته شده و علیرغم مشکلات توسعه مناطق کردنشین اما وابستگی متقابلی بین مردم این مناطق و نظام سیاسی وجود دارد .

 به گزارش مشرق، این روزها وقتی به موتور جستجوگر گوگل مراجعه می کنید و با کلمه انگلیسی واژه نقشه کردستان را جستجو می کنید این موتور جستجوگر نقشه کردستانی را به مخاطب می دهد که در این نقشه بخش مهمی از جغرافیای ایران نیز ضمیمه این نقشه شده و می خواهد چنین به مخاطب القاء کند که مرزهای واقعی این منطقه که ساخته و پرداخته ذهن مدیران این موتور جستجوگر است بخش مهمی از کشورهای ایران ، ترکیه ، عراق و سوریه را شامل می شود.

کردها به عنوان بخشی از هویت ایرانی در کشوری مانند ایران پذیرفته شده و علیرغم مشکلات توسعه مناطق کردنشین  اما وابستگی متقابلی بین مردم این مناطق و نظام سیاسی وجود دارد .این وابستگی و همراهی را نیز می توان در فرهنگ و رفتار روزانه مردم کرد مشاهده کرد و تمام تلاش سیاسیون کرددر داخل کشور نیز این است که مشارکت واقعی کردها در حاکمیت نیز فراهم شود و از سوی دیگر توزیع منابع کشور در این مناطق نیز براساس نیازهای این استان انجام شود.

اقداماتی برای ایجاد اختلاف در کردستان

در این بین موتور جستجوگر گوگل با بهره گیری از سیاستهای تفرقه افکنانه در راستای تشدید تنش های قومی و مذهبی در کشورهای مانند ایران در تلاش هستند تا همسو با یک طیف معدودی از افراد رادیکال، مردم کرد را بر علیه حاکمیت تحریک بکنند، دستکم این ذهنیت را در مخاطب کرد درست بکنند که باید فراتراز حاکمیت های کنونی و مرزهای جغرافیایی کنونی بیاندیشند  و با علم بر متحقق نشدن چنین خیالپردازی های می کوشند که مردم را رودروی همدیگر قرار دهندتا بلکه فرجی از این تفرقه افکنی حاصل گردد.

وقتی به تاریخ منطقه نگاه می کنیم می بینیم که نقش امپریالیسم غربی و در راس آن انگلیسی ها برای ایجاد تنش و تفرقه نقش پررنگی است واین سیاست  براساس منافع کارتل های اقتصادی و نفتی آنها  طراحی شده است تا بلکه با تضعیف ملتهای منطقه زمینه های چپاول وغارت این سرمایه ها را موجب شوند و طبیعی است چنین امری جز در سایه تضعیف داخلی این کشورهای صورت نمی گرفت.

در قرن بیست و یکم می توان گفت که ماهیت این استعمارگران تغییر شکل پیدا کرده است اما تغییر محتوا پیدا ننموده است . آنها امروز با بهره گیری ازتکنولوژیهای رسانه ای تحت کنترل خود می کوشند با ایجاد رویاهای کاذب برخی از طیف های را دیکال را رودروی کشورهای منطقه قرار دهند.
نشر این نقشه ها نه تنها توهین به شعور مردم کرددر منطقه است بلکه توهین و نادیده گرفتن حریم های قانونی کشورهای منطقه و از جمله ایران است .

اقداماتی برای ایجاد اختلاف در کردستان

از این رو اقدام گوگل توهین به روح مردم کرد و نقض حدود جغرافیایی کشورها است.

از سوی دیگر  این اقدام در تلاش برای توهین به شعور مردم کرد در ایران است که در پروسه های مختلف سیاسی همواره به عنوان یک عنصر فعال در صحنه حضور داشته اند . نمونه برجسته این را می توان در مشارکت مردم در انتخابات جستجو کرد.از سوی دیگر نادیده انگاشتن حاکمیت جغرافیایی ایران زمین است که سالهاست وجود داشته و اکنون چنین ترفندهایی نمی تواند ذره ایی از تلاش هر ایرانی برای حفاظت از کیان ایران زمین بکاهد . شهادت صدها کرد در جبهه های جنگ بیانگر این حقیقت است که مردم کرد خود همواره بخشی از بدنه این کشور بوده و برای حفظ یکپارچگی خاک خود، خون داده اند .

لذا درک چنین حرکتهای مذبوهانه ای در فضای اینترنتی  و مجازی تنها کاشتن تخم نفاق و تفرقه چیز دیگری بیش نیست .  استفاده این مراکز و مراجع اینترنتی از واژه های جعلی مانند خلیج عربی و نقشه های مجازی و تخیلی تنها بر این اساس صورت می گیرد که مردم و حاکمیت ها را به چالش بکشند.

از این رو از تمامی وطن دوستان و فرهیختگان کرد و فارس گرفته تا هرکسی که عاشق ایران زمین است باید خواست که در مقابل این تفرقه افکنی ها سکوت نکنند و با بلند کردن فریاد اعتراض نشان دهند که مردم ایران از کرد گرفته تا فارس برای صیانت از این خاک خون داده اند و اجازه نخواهند داد این تفرقه افکنی ها ذهن جوانان کرد را مسموم کرده و عاملی برای تشدید تفرقه گردد.سالهاست که خیانت استعمارگران به مردم مشرق زمین ثابت شده است و امروز این خیانت و تفرقه افکنی در لباس دیگری وارد عرصه نبرد با مردم ایران شده است.باید این حرکت گوگل را محکوم کرد و برای آن لازم است گروههای مجازی در راستای تاکید مجدد بر یکپارچگی خاک کشور تشکیل گردد.

منبع: بولتن نیوز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 5
  • ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 5
    مشرق نیوز توجه داشته باشد که معنای حکومت های ملی و مفهوم ملت دیگر به جماعتی که بین مرزهای یک حاکمیت سیاسی مانند ممالک محروسه ایران زندگی می کردند اطلاق نمی شود. ما نمی توانیم ادعای حکومت های ملی و دموکراتیک را در سرزمینی به کار ببریم که از لحاظ نظری تشکیل شده از چند ملت است. در این شرایط طبیعی است که هر ملت بخواهد کشور جداگانه ای داشته باشد. مشکلی که الان اسپانیا هم با آن مواجه است. تنها راه ما برای حفظ وحدت کشور، اصرار بر حکومتی امپراطوری گونه مانند حکومت دینی است که همه ملتهای موجود در کشور خود را وابسته به ایدئولوژی آن بدانند. لهذا آن چیزی که باید ملاک وحدت ارضی کشور قرار گیرد دین اسلام است و نه حتی زبان فارسی ( چیزی که رهبری هم به درستی به آن قبلا اشاره کرده اند) . پس باید گفت که مهمترین خطر برای وحدت کشور ایان در حال حاضر نه اختلافات زبانی و قومیتی که اختلافات دینی است. از یک سو کاهش علایق دینی و پررنگ شدن سکولاریسم و غربزدگی سبب ست شدن پیوندهای سیاسی میان ملتهای کشور می شود و از سوی دیگر پررنگ شدن اختلافات شیعه و سنی. در مورد اول باید با مشت آهنین با همه فعالیتهای سکولاریستی برخورد کرد . نیاز ما به اسلامی شدن دانشگاهها برای ما یک ضرورت جدی برای تامین وحدت کشور است. نخبگان ملتهای ایرانی باید دارای تشابه عیدتی باشند. در مورد دوم هم باید به سرعت به اجرای شریعت و پررنک کردن نقاط تشابه شیعه و سنی - که بیشتر در اجرای حدود و احکام است- اقدام نمود و ضمنا بشدت اصرار داشت که هدف ما ایجاد خاکمیت واحد جهان اسلام است تا بدین وسیله حاکمیت داخل ایران یکپارچه باقی بماند.
  • سعید ۱۴:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 1
    شتر در خواب بیند پنبه دانه
  • ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 1
    کردها مردانه در مقابل همه خیالپردازی های دشمن ایستاده اند.سفر مقام معظم رهبری به کردستان و کرمانشاه و استقبال باشکوه و کم نظیر مردم این استان ها از حضرت اقا مشت محکمی بر دهان دشمن بود
  • رهگذر ۱۴:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 0
    قومیت گرایی از سویی و قومیت ستیزی از سوی دیگر، دو لبه‌ی قیچی هستند که کیان ما را تهدید می‌کند. تهدیدی درونی و بسیار مستعد برای دشمنان. جریان جدایی طلبان همیشه از شکاف‌ها تغذیه می‌کنند. تدبیر این است که این شکاف‌ها به سرعت و بارعایت قوانین اسلامی و اخلاقی به صورت منصفانه و با دقت پر شوند.
  • ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 1
    شما دیگه منتشر نکنین این نقشه ها رو لطفا چرا حالیتون نییست؟
  • ناشناس ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 0
    آقا تقصیر خودمونه چرا هنوز نتونستیم اینترنت ملی و موتور جستجو ملی داشته باشیم با علم به اینکه می دونیم هرچه آسیب می بینیم از این قسمت هست. روسها و ترک ها واسه خودشون این ایده ما رو عملی کردن اما ما هنوز اندر خم یک کوچه هستیم. تا خودمون واسه خودمون یه موتور جستجو قوی نداشته باشیم بیشتر از اینا باید منتظر بود
  • پسر ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 1
    کردستان قبلا کلا برای ایران بود. خدا لعنت کنه این روباه پیر انگلیس اون باعث شد کردستان بین ایران،عراق،ترکیه و سوریه تقسیم بشه لعنت بر گوگل Damn Google لعنة جوجل
  • ناشناس ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    1 0
    اگر کردستان عراق از دولت مرکزی استقلال بگیردباید بیشتر به استان های کرد نشین توجه نمودزیرا دشمن مدام دنبال تفرقه افکنی است
  • ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 1
    دراین نقشه کذایی شهرهای استان خوزستان مانند اهواز و آبادان وخرمشهر و شوش هم کردنشین ترسیم شده اند وکردستان تا قسمتی از شمال خلیج فارس را در بر گرفته است وحتی لرستان را شامل شده است درحالی که درایران فقط استان کردستان و نصف کرمانشاه کردزبان هستند معلومه طرف اشتهایش زیاد بوده
  • رهگذر ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 0
    ناشناس عزیز، به هر حال باید نقشه‌های دشمن رو فهمید. انتشار اون ها که سندیتی بهشون نمی‌ده. طرف نصف ایران رو کردستان جا زده! لرها، عرب‌ها، فارس‌ها، ترک ها و همه‌ی ساکنان این قسمت ایران زمین رو مثل اسرائیل (که فلسطینیا رو ندید!) ندیده!
  • ناشناس ۱۶:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 0
    با یک نگاه اجمالی و مختصر در کشورهایی که کرد ها در انجا ساکن هستند و حکومت های آنها ، به راحتی مشاهده میشود که کردها ترک نیستند و در این سالها که کشوری به نام ترکیه بوجود آمده همواره حقوق کردها را نادیده گرفته و بر آنها ظلم روا داشته است. در کشور عراق هم گرچه در مقاطعی کردها امتیازاتی بدست آورده اند اما همواره بعد از تشکیل کشور عراق با حکومت مرکزی دارای مشکل بوده اند و در بسیاری از مواقع حقوق آنها تضییع شده است. اما در ایران کردها هیچوقت به مانند دیگر کشورها مورد ظلم واقع نشده اند و همواره از حقوق سیاسی و اجتماعی نسبی و خوبی برخوردار بوده اند. در باور کردها سرزمین آنها در واقع بخش جدایی ناپذیر ایران بزرگ و فرهنگی بوده و هست و این موضوع در میان آداب و رسوم آنها مانند نوروز و بسیاری دیگر مشهود است به لحاظ زبانی هم ، زبان کردی هیچ نزدیکی با ترکی و عربی نداشته و اتفاقا اشتراکات فراوانی با زبان فارسی از نظر ریشه کلمات و اسامی دارد. در طول تاریخ کردستان در واقع بخشی از ایران بزرگ بوده است و ایران سرزمین کردهاست نه ترکیه و عراق به معنای کشوری تازه تاسیس. در پایان میتوانم بگویم کردهای عزیز از اصیل ترین ایرانیان هستند و همواره وفادار ایران و فرهنگ ایران بزرگ و فرهنگی بوده اند و کردستان بزرگ هم همواره ایران بوده و در باور ما امروز هم ایران است.
  • ناشناس ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 0
    ایلام هم کرد نشین است ایل خزل وملکشاهی وایوان از غیورترین مردمان کرد وفادار به ایران هستند.
  • امیر احمد اکبری اسبق از تبریز ۱۶:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 0
    به سلامتی اوجالان خوش اشتها تبریز رو هم جزو نقشه کردستان قرار داده در این نقشه منطقه قره باغ هم جزو ارمنستان هست
  • ایران ۱۶:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۹
    0 0
    ایلامی ها کـورد شیعه هستند.کرمانشاه وکردستان ومهاباد وپیرانشهرهم کورد نشین هستند.البته خطر طرفداران الهام علیف خیلی بیشتر است زیرا تبلیغات وسیعی راه انداختندوحتی پرچم آذربایجان به ورزشگاه تبریز می اورند
  • ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
    0 0
    خدا لعنت کنه انگلیس رو که همه آتیشا از گرو اون خبیث بلند میشه.
  • ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    1 0
    میخام بدونم که چرااستان اذربایجانغربی۸۰ درصدش کرد اما اسمش گزاشتن اذربادمجان

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس