مرکز ائتلاف ارتباطات استراتژيک آمريکا که پيش از اين "ضد روايت کربلا" را براي براندازي حکومت ايران تاليف نموده بود؛ کتاب «فراروايت هاي افراط گرايي اسلامي» را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق، مرکز ائتلاف ارتباطات استراتژيک آمريکا که پيش از اين "ضد روايت کربلا" را منتشر ساخته بود در جديدترين اثرش دست به انتشار کتاب «فراروايت هاي افراط گرايي اسلامي» زد.
اين کتاب که سه نويسنده به نامهاي جفري آر هالورسون، اچ ال گودآل، و استيون آر کارمن، آن را نوشته اند به سيزده روايت فرهنگي اي مي پردازد که افراط گرايان اسلامي با استفاده از آنها بر مردم تأثير مي گذارند.
اين کتاب در مقدمه اش درباه فراروايت مي گويد: فراروايت ها مولفه هاي اصلي زندگي فرهنگي و شهري هستند. آنها به افراد و جوامع در مورد آنکه چه کسي هستند، از کجا آمده اند، به چه اعتقاد دارند و چرا به آن اعتقاد دارند توضيحاتي ارائه مي کنند و از آنها انتظاراتي در مورد يک زندگي صادقانه، عادلانه، درست و با افتخار مطرح مي کنند.
اين کتاب ادعا مي کند که افراط گرايان مسلمان، از فراروايتهاي جوامع مسلمان براي مقاصد خود استفاده مي کنند. آنها تصويري از جهان ارائه مي دهند که در آن منافقان يعني کساني که وانمود مي کنند ايمان آورده اند اما امت را از درون نابود مي کنند؛ آن را آلوده کرده اند. همچنين در دروازه هاي اين جهان، بيگانگاني حضور دارند که قصدشان استعمار و انقياد مسلمانان است و همدست منافقان در اهداف شومشان هستند. تنها اميد براي دفاع، خويشتنداري دروني و تاکيد بر شهادت و شجاعت است.
کتاب «فراروايت هاي افراط گرايي اسلامي» همچنين مدعي است، به کساني که به مقابله با اين روايتها مي پردازند اين امکان را مي دهد که به فهم بهتري از جهان ترسيم شده از سوي افراط گرايان، و اتخاذ تدابير متقابل عليه آن نايل آيند. اين کتاب که حاصل يک همکاري ميان رشته اي است؛ نه تنها براي مجريان ارتباطات استراتژيک مفيد است، بلکه مي تواند براي محققان علاقمند به تاريخ اديان، فرهنگ و جوامع مسلمان، و مطالعات ارتباطات جالب باشد.
جان هورگان، رئيس مرکز بين المللي مطالعات تروريسم، در تمجيد از اين کتاب «فراروايت هاي افراط گرايي اسلامي» مي گويد: اين کتاب به لحاظ تاريخي عميق، به لحاظ مفهومي جامع، و يک منبع موثق در مورد فراروايتهاي ايدئولوژيک افراط گرايان مي باشد. اين کتاب منبع غني اي در اختيار کساني که کارشان شکل بخشيدن به سياست هاي استراتژيک براي مقابله با روايت هاي افراط گرايان است قرار مي دهد.
جارت برچمن، مولف کتاب «جهادگرايي جهاني: در نظر و عمل» نيز در تحسين کتاب «فراروايت هاي افراط گرايي اسلامي» مي گويد: مولفان اين کتاب با استفاده از مفهوم فراروايت به طور دقيق و کاربردي به يکي از مهمترين سوالهاي روز پاسخ مي دهند و آن اينکه چرا پيام القاعده اين قدر جذاب است؟
وي همچنين خواندن اين کتاب را براي همه دانشجويان، مجريان، و تحليلگراني که مي خواهند به فهم بهتري از استراتژيهاي پيام رساني القاعده و شناسايي راههاي موثر براي مقابله با آن بپردازند ضروري دانست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس