کد خبر 30741
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۱

سوابق اجرايي برخي از مديران و تصميم گيران سياست هاي پولي و بانکي کشور را مختصرا مي آوريم تا شايد يکي از دلايل ناکامي رئيس جمهور در اجراي برنامه هاي از پيش تعيين شده مشخص گردد.

به گزارش مشرق، آتي نيوز نوشته است: محمود بهمني : در تاريخ 30 مهر 87 با حکم رئيس جمهور با ماموريت نهادينه نمودن سنت ارزشمند و اسلامي قرض الحسنه و حمايت از توسعه سرمايه گذاري مولد و پشتيباني از صادرات، صيانت از منافع و نظام بانکي کشور در عرصه هاي بين المللي شرايط لازم را جهت حفظ و ارتقاء ارزش پولي ملي و نيز رشد و توسعه اقتصادي کشور ، رئيس کل بانک مرکزي شد ، وي در دولت اصلاحات عضو هيات مديره بانک ملي بود و در زمان انتخابات گذشته که همزمان فتنه 88 در حال شکل گيري بود و در اوج انتقادات به احمدي نژاد در خصوص خالي بودن حساب ذخيره ارزي حاضر نشد با هيچ رسانه اي مصاحبه کند .وي ساعتي بعد از اعلام نتيجه اوليه انتخابات و قطعي شدن پيروزي احمدي نژاد با مصاحبه با خبرگزاري هاي فارس و مهر و همچنين روزنامه ايران دفاع جانانه اي از ميزان حساب ذخيره ارزي انجام داد که مثل نوش داري بعد از مرگ سهراب در مورد اين مصاحبه ها کاملا صدق مي کند .


سيد حميد پورمحمدي: وي قائم مقام فعلي بانک مرکزي است. او را هم‌اکنون رئيس‌کل درسايه مي‌خوانند. رزومه فعاليت‌هاي اجرايي پورمحمدي نشان مي‌دهد او معاون صفدر حسيني وزير اقتصاد مشارکتي دولت دوم اصلاحات است. پورمحمدي که عضو حزب منحله مشارکت است، طبق آخرين شنيده‌ها همچنان در جلسات اين حزب شرکت مي‌کند. به گفته منابع رسانه‌اي نزديک به دولت، در خرداد سال 1388 هنگامي که دولت نهم در تيررس حملات تند رسانه‌اي منتقدانش قرار داشت، پورمحمدي اعلام کرد با هيچ رسانه‌اي مصاحبه نمي‌کند.

رامين پاشايي فام: سابقه کاري پاشايي فام نشان مي‌دهد او تفکرات اقتصادي اصلاح طلبانه دارد. وي که توسط طهماسب مظاهري رئيس‌کل معزول بانک مرکزي به معاونت اين بانک منصوب شده بود، سال گذشته از معاونت اقتصادي بانک مرکزي برکنار شد و بهمني رئيس‌کل بانک مرکزي او را براي مدتي به خارج از کشور فرستاد تا مدتي در بانک ايران و اروپا مشغول فعاليت باشد. اما پس از مدتي وي از سوي وزير اقتصاد به مديرعاملي بانک سپه منصوب شد. منابع رسانه‌اي مي‌گويند در بحبوحه انتخابات سال 1388 وي به خبرنگاران اعلام کرد که تا روي کار آمدن دولت جديد له يا عليه دولت نهم، اظهارنظر نمي‌کند. شنيده مي‌شود انتصابات پاشايي فام در بانک سپه هم همچنان رويه اصلاح طلبانه دارد به طوري که مديرعامل شرکت سرمايه‌گذاري سپه و مديرعامل يکي از شرکت‌هاي زيرمجموعه اين بانک از مسئولان بنياد باران درآذربايجان شرقي و غربي (وابسته به محمد خاتمي) هستند. پاشايي فام همچنين در سال 1386 در اعتراض به اقدام رئيس‌جمهور در انحلال سازمان مديريت، از اين سازمان استعفا داد.

حيدر مستخدمين حسيني: اين جمله معروف معاون سابق بانک مرکزي است: با هدف احياي شوراي پول و اعتبار وارد بانک مرکزي شدم و وقتي ديدم احمدي‌نژاد زير بار نمي‌رود، استعفا کردم. معاون پارلماني بانک مرکزي در دوره مظاهري آنقدر با سياست‌هاي اقتصادي احمدي‌نژاد سر ناسازگاري داشت که حتي بعدها وقتي که به پست مديرعاملي موسسه توسعه رسيد، صراحتا از سياست‌هاي اقتصادي دولت انتقاد مي‌کرد و مي‌گفت اقتصاد در شرايط رکود قرار دارد. اين اظهارنظر وي بلافاصله در رسانه‌هاي بيگانه منعکس شد. وي در دولت اصلاحات رئيس هيات مديره بورس تهران و معاون وزير اقتصاد بود.

سيد بهاءالدين حسيني هاشمي :کارشناسي ارشد مديريت اجرايي و مدير عامل بانک صادرات در دولت اصلاحات که بعد از مدير عاملي بانک سرمايه ، در حال حاضر مدير عامل بانک تات مي باشد ، شايان ذکر است تاييديه مديران عامل و اعضاي هيات مديره بانک هاي دولتي و خصوصي نيز بر عهده بانک مرکزي مي باشد .

محمود رضا خاوري :دانشجوي دوره دكتري مركز مديريت سوئيس، در دوره اصلاحات مدير عامل بانک سپه بود که بعد از روي کار آمدن دولت نهم از جمله مديراني بود که توسط احمدي نژاد عزل شد ، وي پس از برکناري مدتي به آمريکا رفت و حدود 18 ماه پيش بعد از برکناري صدقي از بانک ملي ، مجددا بر کرسي مدير عاملي بزرگترين بانک جهان اسلام تکيه زد.

دکتر سيد شمس الدين حسيني وزير اقتصاد و دارايي:صحبت در رابطه با تفکرات اقتصادي و برخي انتصابات وي در وزارتخانه تحت مديريتش بسيار است ، مانند آقاي (ر .ب) ، (م .ف) ، (ع . م) که در گزارش هاي بعدي در اين خصوص خواهيم نوشت ، اما همين قدر بدانيم که وي که داراي دکتراي اقتصاد مي باشد و همسويي او با جريان دوم خرداد و دانشگاه به اصطلاح آزاد اسلامي بر کسي پوشيده نيست ، تا به امروز که عنوان استادي دانشگاه اقتصاد را يدک مي کشد حتي يک مقاله در خصوص بانکداري اسلامي منتشر نکرده است و ......

شايان ذکر است ، انتشار سوابق اجرايي اين مديران دليلي بر عدم تخصص آنها نيست ،بلکه يادآوري به رئيس جمهور محترم مي باشد ، اگر تا به امروز موفقيتي در دولت هاي نهم و دهم حاصل شده به برکت حضور برخي دولتمردان انقلابي بوده ، که تفکرات همسو با جنابعالي داشته اند.
لذا ضمن احترام به برخي از مديران بانکي که حقيقتا در راستاي احياي بانکداري اسلامي حرکت مي کنند و راه بسيار دشواري نيز در احياي نظام پولي و بانکي اسلامي در پيش دارند، اميدواريم رئيس جمهور محترم بيش از اين صبر را جايز ندانسته و بر تحقق شعارهاي خود در رابطه با بکارگيري مديران انقلابي و متعهد پافشاري بيشتري داشته باشد .

مقام معظم رهبري در ديدار با جوانان اصفهان (12/08/1380):

1-در شوراى انقلاب - سالهاى 57 و 58 - قانونى داشتيم که سرمايه‏داران قبل از انقلاب را به چهار دسته تقسيم کرده بود: بند (الف)، بند (ب)، بند (ج)، بند (د). بند (ب) کسانى بودند که سرمايه‏هاى آنها از طريق نامشروع و غيرقانونى به دست آمده بود؛ حکمش هم اين بود که دولت بايد آن سرمايه‏ها را تصرّف کند. من اطّلاع پيدا کردم يک عدّه در اين هيأت هستند و اصرار دارند که بند (ج) را به بند (ب) تبديل کنند؛ يعنى کارخانه‏اى که مى‏شد صاحب آن بدهکارى‏اش را به بانک بدهد، بعد کارخانه‏اش را راه بيندازد و کار کند و کارگرانش هم بى‏کار نباشند، مى‏خواستند نگذارند اين کار انجام گيرد. در آن موقع، چنين گرايش چپ ضدّ سرمايه‏دارى افراطىِ نابحق وجود داشت. همان آدمها امروز کسانى هستند که حاضرند در مقابل کمپانى‏داران و سرمايه‏داران صهيونيستى فرش قرمز پهن کنند تا به ايران بيايند و سرمايه‏گذارى کنند! انسان از چپ‏ترين ايده مارکسيستى، به افراطى‏ترين ايده دست راستىِ اقتصادى متحوّل شود؛ اسمش را هم تجديدنظر بگذارد! اين تجديدنظر نيست؛ اين هُرهُرى مسلکى است. آن روز افراط بود، امروز هم افراط است. وجود اين آدمهاى تجديدنظرطلب در برخى از دستگاههاى گوناگون، اسباب زحمت و خطر است. اگر در دانشگاه باشند، ضرر مى‏رسانند؛ اگر در دولت باشند، ضرر مى‏رسانند؛ اگر در مجلس باشند، ضرر مى‏رسانند؛ هرجا و در هر نقطه‏اى باشند، ضرر مى‏رسانند. يکى از آسيبهاى ما اين است.

2-حضرت آيت الله خامنه اي در ديدار با کارگزاران نظام (27/05/1389)
خيلى بايد مراقب باشيم. گاهى حتّى در زيرمجموعه‌ى من و شما يک تخلفى صورت ميگيرد؛ اگر به نحوى اين تخلف مستند به ما باشد، ما مسئوليم. مثل اينکه مثلاً کوتاهى کرديم در ابلاغ، کوتاهى کرديم در گزينش اين شخص، کوتاهى کرديم در برخورد با تخلفات، اين موجب شده است که تخلفى به وجود بيايد. «قوا انفسکم و اهليکم نارا وقودها النّاس و الحجارة».(سوره تحريم آيه 6).

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس