به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل ازاداره کل تبليغات دفاعي وزارت دفاع، در آستانه ميلاد رسول اکرم(ص) و ميلاد خجسته امام جعفر صادق(ع)، 32 طرح علمي- تحقيقاتي دانشگاه صنعتي مالک اشتر وزارت دفاع با حضور سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح به بهرهبرداري رسيد.
سردار وحيدي در مراسم بهرهبرداري از اين طرحهاي مهم علمي و تحقيقاتي طي سخناني با اشاره به نقل و جايگاه دانشگاه صنعتي مالک اشتر در پيشبرد طرحها و پروژههاي مهم در کشور گفت: طرحهايي که امروز شاهد بهرهبرداري از آن هستيم، در سايه خودباوري جوانان دانشجو و اساتيد مجرب به منصه ظهور رسيده است و طيف وسيعي از رشتهها و علوم مختلف را در بر ميگيرد.
وزير دفاع، ساخت پيشرانش ژل و آزپيشرانس ژل، تغليظ هيدرازين در مقياس bench، دستگاه پوشش زخمها، آزمايشگاه VPS (پوشش)، دستگاه پايشگر درگاهي پرتوي، صفحات B4C مواد، آزمايشگاه حسگر خورشيدي، ساخت دستگاه شبيهساز بلوم پرتوي، قرائتگر TLD مدل 7200، توليد فولاد گريد دريايي A5120B، دستگاه حذف هيدروژن در زيردريايي، گلوله سوپر کاويتاسيون، سامانه ضد حساسه، توليد آزمايشگاهي پودر ناتو سوپر پارامغناطيس را بخشي از طرحها ذکر کرد که بدست دانشجويان و اساتيد کارآزموده دانشگاه صنعتي مالک اشتر تحقيق، طراحي و ساخته شده است.
وحيدي در ادامه تصريح کرد: با ايجاد ارتباط و تعامل بسيار نزديک صنايع دفاعي با مراکز علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي کشور ضمن ارتقاء سطح کارآمدي اين مراکز، توانستهايم در سايه همکاري مشترک و بهرهگيري از راههاي ميانبر که مورد تاکيد فرمانده معظم کل قوا است، تحريمهاي دشمنان را خنثي و بياثر کنيم.
وزير دفاع تحقيق، طراحي و توليد متناسب با نيازهاي کشور را از راهبردهاي اصلي وزارت دفاع ذکر کرد و افزود: اتخاذ اين روش علاوه بر اشتغالزايي، تجاريسازي طرحها و توليد ثروت، فرهنگ کار و تلاش را در مجامع علمي نهادينه ميکند.
وي در پايان با قدرداني از تلاش مديران، دانشجويان و اساتيد دانشگاه صنعتي مالک اشتر در تحقيق و طراحي پروژههاي مهم و بزرگ ملي در بخشهاي دفاعي و غير دفاعي بر لزوم گسترش بيش از پيش اين روند، در همه مجامع و حوزههاي علمي و دانشگاهي تاکيد کرد.