کد خبر 30299
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۰

اولين گرندپري مسابقات اتومبيلراني فرمول‌يک قهرماني جهان به‌دليل شرايط نامناسب امنيتي در کشور بحرين در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، به دليل فراگير شدن اعتراضات مردمي در بحرين و کشته شدن 2 نفر شرايط امنيتي اين کشور در وضعيت نامناسبي قرار گرفته است.
بر اين اساس احتمال دارد اولين گرندپري مسابقات اتومبيلراني فرمول‌يک در بحرين در فاصله 2 هفته به آغاز مسابقات لغو شود.
در اين رابطه برني اکلستون مسئول برگزاري مسابقات فرمول يک اظهار داشت: نگران اين هستم که مخالفان ضد دولتي از برگزاري اين رقابت بهره‌برداري سياسي کنند و اين مسابقات را تحت تاثير قرار دهند.
وي افزود: ما اوضاع را به‌طور کامل زير نظر داريم و مي‌دانم که بايد به‌سرعت در اين‌باره تصميم گيري کنيم. بايد تمامي شرايط را بررسي و در اولين فرصت تغييرات را به تيم‌ها گزارش کنيم.
فصل جديد مسابقات فرمول‌يک قهرماني جهان کمتر از 2 هفته ديگر 11 مارس (20 اسفندماه) در پيست سخير کشور بحرين آغاز مي‌شود.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس