به گزارش مشرق، شبکه ايران نوشت: خبرنگاران يکي پس از ديگري از لابي هتل آکادمي عبور ميکنند تا وارد سالن آمفي تئاتر شوند. کادر فني تيم ملي با لباسهاي آبي پشت ميز نشستهاند، قطبي در وسط نشسته و همکارانش کنار او جلوس کردهاند تا يک ساعت پر استرس را سپري کنند. راس ساعت سه بعدازظهر جلسه شروع ميشود. با آغاز جلسه، مدير رسانهاي تيم ملي جلسه را شروع ميکند؛ آقاي مديا آفيسر که دوست ندارد جنجالي در کنفرانس رقم بخورد قبل از آغاز جلسه نکات ايمني را به همه گوشزد ميکند. واليزاده با تبريک روز خبرنگار به حاضران در کنفرانس مطبوعاتي از آنها ميخواهد به زمان توجه کنند چرا که قرار است اين جلسه فقط يک ساعت طول بکشد. از 60 دقيقه زمان مفيد جلسه 10 دقيقه به سرمربي تيم ملي اختصاص پيدا ميکند؛ او که هنوز جمله مجري يکي از برنامههاي ورزشي سيما را به ياد داشت؛همانند او ميگويد: «من قبل از هر چيز هفته خبرنگار را به شما تبريک ميگويم و اميدوارم در تمام کارهاي خود موفق و پيروز باشيد. »
افشين قطبي که خود را براي جدالي تمام عيار با خبرنگاران آماده کرده بود ترجيح ميدهد با سيستم خاصي سخنانش را با خبرنگاران آغاز کند، به همين دليل ميگويد:« ما بر اساس برنامهاي که از بعد از بازيهاي مقدماتي جام جهاني تدوين کرده بوديم بنا داشتيم در تمام روزهاي فيفا از اين فرصت بهره لازم را ببريم تا بتوانيم هماهنگي ميان بازيکنانمان را به حد ايدهآلي برسانيم، به همين دليل بازيهاي تيم ملي را به گونهاي برنامه ريزي کرديم تا در اين روزها با تيمهاي خوب و سرسخت بازي کنيم. در اين برنامه ريزي ما اردوهاي بلند مدت و کوتاه مدت را جا داديم که نخستين حرکت ما در اجراي اين برنامه برگزاري اردوي اتريش بود که در طول برگزاري اين اردو سه بازي تدارکاتي انجام داديم که خوشبختانه موفق شديم به خواستههاي خود دست پيدا کنيم. »
وي در ادامه توضيحات مقدماتي خود در خصوص برنامههاي آماده سازي تيم ملي به جلسات تخصصي کميته فني فدراسيون فوتبال اشاره ميکند: «4 ماه پيش برنامه اصلي ما در کميته فني بررسي شد و تمامي باشگاهها هم اين تقويم را در اختيار گرفتند. 12 روز پيش از شروع رقابتهاي ليگ اردويي را در اتريش برگزار کرديم که در مدت حضورمان در آنجا 14 جلسه تمرين و 3 بازي دوستانه برگزار کرديم. من و کادر فني تيم ملي تلاش کرديم که از بهترين بازيکنها به غير از لژيونرها در اين اردوي تدارکاتي استفاده کنيم. حالا مرحله دوم اين برنامه در آستانه اجرا است که قرار است در اين مرحله ما با تيم خوب ارمنستان بازي کنيم. »
سرمربي تيم ملي که دوست داشت از وقت اختصاصياش در اين کنفرانس نهايت استفاده را ببرد، به روش جديد نظارت کادر فني بر عملکرد بازيکنان حاضر در اردوي تيم ملي اشاره ميکند: «ما از اين پس با تکنولوژي روز دنيا تمام بازيکنان تيم ملي را زير نظر خواهيم داشت،از تمام جلسات تمريني تيم ملي فيلمبرداري ميکنيم تا اگر روزي به آناليز يک بازيکن نياز بود بتوانيم با دقت آن را کنترل کنيم. »
قطبي که تمامي جملاتش را از قبل از جلسه، روي کاغذ نوشته بود،از دعوت جواد نکونام به اردوي تيم ملي خبر ميدهد تا خبرنگاران با حساسيت ويژهاي اردوي تيم ملي را دنبال کنند: «ما تصميم گرفتيم جواد نکونام را براي بازي با ارمنستان به اردوي تيم ملي دعوت کنيم تا در غياب سه بازيکن تيم ملي در اين اردو زياد دچار مشکل نشويم، محمدرضا خلعتبري و ميلاد ميداودي به دليل مصدوميت به احتمال بسيار زياد قادر نخواهند بود ما را در بازي با ارمنستان همراهي کنند، از سويي ديگر ما مهرداد اولادي را نيز در اين بازي در اختيار نخواهيم داشت چون اين بازيکن هم مشکل خروجي دارد و به دليل خدمت سربازي نميتواند با تيم ملي همراه باشد. با اين تفاسير تمام تلاش خود را به کار بستيم، با نظم و انضباطي با بازيکنان حاضر در اردوي تيم ملي کار را شروع کنيم تا بتوانيم حداکثر استفاده را از زمان در اختيار خود ببريم.»
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران که نگاهش به عقربههاي ساعت مچياش دوخته شده بود، زماني که فرصت را بسيار اندک ديد با سرعت بيشتري سخنانش را دنبال کرد: «ما اگر ميخواهيم موفق باشيم بايد تيم منظمي داشته باشيم. بازيکني که به تيم ملي دعوت ميشود بايد سرباز 70 ميليون ايراني باشد. ممکن است يک بازيکن از لحاظ فني خوب باشد اما يک بازيکن ديگر به لحاظ هماهنگي و گروهي بتواند شرايط بهتري داشته باشد. ما تلاشمان اين است که بهترين بازيکنان را به تيم ملي دعوت کنيم. ايمان دارم هدف همه بازيکنان يکي است و آنها ميخواهند تيم ملي ايران قهرمان آسيا شود. با کمک رسانهها، باشگاهها، مربيان باشگاهي و حمايت آنها در 5 ماه باقيمانده ميتوانيم به آرزوي 35 ساله مردم ايران جامه عمل بپوشانيم. ترديد ندارم هدف همه شما هم يکسان است و ميخواهيد پرچم و کشور ايران موفق باشد. ميبينيم انگليس با بهترين امکانات و بيشترين سرمايهگذاري نتوانست به آرزوي مردمش جامه عمل بپوشاند. اين نشان ميدهد تيمهاي بيحاشيه که ميتوانند بهتر تمرکز کنند موفقترند. بايد در عمل نشان دهيم از تيم ملي حمايت ميکنيم. بازيکنان ايران مانند مردم ايران حساس هستند و مطالب و عکسهاي شما ميتواند احساسات مثبت آنها را بروز دهد و به اين ترتيب آنها کيفيت بهتري را به نمايش بگذارند. احساسم اين است که تيم ما با ادغام بازيکنان جوان و باتجربه، تيم بسيار خوبي خواهد بود. اميدوارم همه به اين تيم کمک کنيم. »
با بيان اين جمله مجري مراسم که چشمانش به روي عقربههاي ساعت قفل شده بود روي کاغذ يادداشتي کوچک جملهاي براي قطبي مينويسد که قطع سخنان سرمربي تيم ملي به نشانه اين است که وقت قطبي تمام شده و حالا نوبت خبرنگاران است که سوال کنند تا قطبي جواب دهد؛ قسمت سخت اين جلسه از اينجا شروع ميشود.
در تيم ملي هميشه به روي کريمي باز است
چالش با خبرنگاران، برق چشمان قطبي را به سمت نگراني ميبرد، او که دوست ندارد گرفتار حاشيه شود نفس عميقي ميکشد و پشت ميکروفن ميگويد: «حالا نوبت شماست من منتظرم تا سوالات شما را بشنوم و پاسخ بدهم.»
اولين سوال به غيبت علي کريمي مربوط ميشود،از قطبي ميپرسند چطور ميگويد علي کريمي مصدوم است و نميتواند با تيم ملي همراه باشد اما او در دو بازي اخير استيل آذين به ميدان رفته و حتي به قدري آماده بود که سرمربي اين تيم پست وي را تغيير داده است؛ افشين قطبي که انگار انتظار شنيدن اين سوال را داشت بدون اين که عجله کند، تلاش ميکند اين مساله را کاملا عادي و معمولي جلوه دهد به همين علت ميگويد: «من هيچ وقت نگفتهام که علي کريمي مصدوم بوده است و به اين خاطر او را به اردوي تيم ملي دعوت نکردهام. علي کريمي اردوي اتريش را به دليل آسيب ديدگي ترک کرد و به همين دليل هم بازي اول استيل آذين را در ليگ دهم از دست داد. ضمن آن که او در بازي دوم استيل آذين از نيمه دوم به زمين آمد. من بايد بازيکني را به تيم ملي دعوت کنم که داراي بهترين شرايط باشد. ما هنوز زمان زيادي داريم و کريمي هم از جمله بازيکنان باتجربه و خوبي است که به فوتبال او همواره علاقهمند بودهام. خود من بودم که خواستم او قبل از بازي با تايلند برگردد. بايد بگويم که هميشه درهاي تيم ملي باز است و بازيکن بايد در بهترين شرايط باشد تا به اردوي تيم ملي دعوت شود. اگر احساس کنم علي کريمي ميتواند به ما کمک کند به تيم ملي فوتبال دعوت خواهد شد؛ کريمي و هر بازيکن ديگري. »
قطبي خوب توجيه شده است!
قطبي کاملا توجيه شده است که وارد دعوا نشود يا اگر اين اتفاق نيفتاده انگار دست نوشتههاي واليزاده او را مجبور ميکند در خصوص برخي سوالات تنها از يک کلمه استفاده کند: «سوال بعدي!»؛ اولين سوال چالشي از قطبي پرسيده ميشود: «آقاي قطبي شما رسانهها را متهم ميکنيد که شفاف سازي نميکنند و درباره سفر به جام جهاني شما را به حاشيه بردند؛ فکر ميکنيد شما چقدر به فکر شفاف سازي بوديد؟» قطبي که زياد از شنيدن اين سوال خوشحال نشده بود با اخمهاي درهم کشيده ميگويد: «سوال بعدي!»
باشگاهها بازيکن ندهند به کميته انضباطي ميروند
سوال ديگري که از قطبي پرسيده شد، به ماجراي تهديد سه باشگاه ليگ برتري مربوط ميشد؛ قطبي که با قيافهاي کاملا حق به جانب سخن ميگفت، در اين خصوص توضيح ميدهد: «قوانين فدراسيون جهاني فوتبال به تيم ملي و مربياش اين اجازه را ميدهد تا بازيکنان مورد نظر خود را در اختيار داشته باشند. روزهاي فيفا براي ساختن تيم ملي است، يادمان باشد که جام ملتها هر 4 سال يک بار برگزار ميشود. باشگاهها بايد با تيم ملي همکاري کنند تا از روزهاي فيفا استفاده کنيم. باز هم ميگويم قوانين فيفا و فدراسيون فوتبال و همچنين کميته انضباطي به گونهاي است که با باشگاههاي خاطي در اين مورد برخورد خواهد کرد. از سويي ديگر مربيان باشگاهها بايد اين مساله را درک کنند که تيم ملي موفق ميتواند ليگ را پوياتر و جذاب تر کند، البته من مربيان باشگاهي را درک مي کنم و به آنها حق ميدهم ولي تيم ملي هميشه ارحج تر از همه جا بوده است. »
نگران نيستم، مردم بزرگترين پشتيبان من هستند
خبرنگاري از افشين قطبي پرسيد آيا فکر ميکنيد مسوولان فدراسيون همگي به دنبال حمايت شما هستند: «من بايد تمام تمرکزم را تا روز آخر صرف ساخت تيم ملي کنم. فضايي که من در آن تصميمگيري و همه چيز را کنترل ميکنم. در فدراسيون فوتبال هر کس نظر خودش را دارد که بسيار هم محترم است اما تا زماني که مردم از من حمايت ميکنند سرباز کشور و در خدمت تيم ملي هستم. بايد کاري بکنم تا مردم با بازيهاي تيم ملي شاد شوند. اين کار با تلاش تمامي اعضاي تيم ملي خواهد بود تا پس از 35 سال قهرماني را به ايران برگردانيم. من هماکنون کاملا احساس آرامش ميکنم و تمرکز کامل دارم.
دوست دارم با اسپانيا بازي کنيم اما نميتوانيم!
اما يک سوال چالشي ديگر از قطبي پرسيده شد که وي بار ديگر با ابزار توجيه تلاش کرد خيلي ساده و بدون دردسر از کنار اين سوال عبور کند: «آقاي قطبي چه وجه تشابهي بين حريفان تدارکاتي تيم ملي وجود دارد، شما ابتدا با پاراگوئه، بعد با اوکراين وارد مذاکره شديد حالا به دنبال بازي با ارمنستان هستيد: «من دوست دارم در نوکمپ با تيم ملي اسپانيا، در ويمبلي با انگليس و در سائوپائولو با برزيل بازي کنم. آرزوي هر مربي بازي با بهترين تيمهاي جهان است. من هم دوست دارم در ورزشگاه آزادي با تيم ملي ايتاليا بازي داشته باشم. ما اين آرزو را داريم اما واقعيت اين است که نميتوانيم. فدراسيون فوتبال اوکراين با وجود توافقها در آخرين لحظه از بازي برابر ايران کنارهگيري کرد و ما با توجه به زماني که در اختيار داشتيم ارمنستان را بهترين گزينه ديديم. اين را بايد بگويم که در بسياري موارد نام تيمها کمرنگتر از کيفيتي است که دارند. به عنوان نمونه ارمنستان در بازي اخيرش برابر اسپانيا، تا دقايق پاياني با اين تيم مساوي بود. بلژيک را برد و برابر ترکيه با نتيجه 2- صفر بازنده شد. ارمنستان ميتواند تست خوبي باشد. نبايد روزهاي فيفا را از دست بدهيم و بايد از آنها براي ساخت تيم ملي استفاده کنيم. به محض اينکه نام تيم ملي ارمنستان مطرح شد از آن استقبال کردم. دوست داشتم در تهران با اين تيم بازي کنيم اما اين اتفاق ممکن نشد. با اين حال پروازمان به ارمنستان هم کوتاه است. »
کينهاي نيستم اما مصاحبه جنجالي محروميت دارد!
خبرنگاري از او سوال کرد؛ آيا دعوت نشدن شجاعي به تيم ملي به انتقاد وي از شما ارتباط دارد: «مسعود شجاعي در اوساسونا مشکلات مختلفي دارد و در عين حال دقايق اندکي بازي ميکند. براي نگه داشتن جايگاه ثابت آنها در باشگاههايشان اين تصميم را گرفتهام. اين را هم بايد بگويم که ما در پستهاي مختلف بازيکنان مختلفي داريم. تصميمگيري در تيم ملي به عهده اعضاي کادر فني است که با هم تصميمگيري ميکنند. با اين حال خوب است بدانيد من آنقدرها که شما تصور ميکنيد مربي کينهاي نيستم که به خاطر يک انتقاد کسي را خط بزنم اما هر بازيکني که عليه کادر فني يا افراد در فدراسيون فوتبال مصاحبه منفي داشته باشد، وظيفه خود ميدانم با او برخورد کنم. »
واکنش به حاج رضايي: او نظرش را گفته است
خبرنگار ديگري سوال خود را از قطبي با يک سوال آغاز کرد: «آقاي قطبي آيا امير حاج رضايي را قبول داريد؟» سرمربي تيم ملي که نميدانست قرار است چه مطلبي مطرح شود گفت :«بله ايشان را قبول دارم و براي من قابل احترام هستند؟» خبرنگار خطاب به قطبي گفت: «آقاي حاج رضايي شب گذشته ( يکشنبه شب) در يک برنامه تلويزيوني اعلام کردشما – افشين قطبي - صداقت نداريد و بهتر است به خاطر 80 ميليون ايراني از سرمربيگري تيم ملي کنار برويد؛ همانطور که مارادونا حرفي براي گفتن نداشت شما هم در جام ملتهاي آسيا حرفي براي گفتن نخواهيد داشت؟» افشين قطبي که حسابي از شنيدن اين جملات عصباني شده بود با لحني متفاوت نسبت به دقايقي قبل ميگويد: «من به نظر همه احترام ميگذارم اما او يک نفر از 70 ميليون ايراني است. ضمن اينکه مسوولان فدراسيون فوتبال هستند که سرمربي تيم ملي را انتخاب ميکنند. همچنين بيشتر مردم ايران دوست دارند افشين قطبي سرمربي تيم ملي ايران بماند و به همين خاطر من اينجا هستم. »
ايران مهمتر از پرسپوليس است
سرمربي تيم ملي در سوال بعدي يک بار ديگر در طول مدت فعاليتش در جايگاه سرمربي تيم ملي به حمايت از يک باشگاه خاص متهم شد، قطبي که دوست نداشت کسي او را پرسپوليسي بداند در دفاع از خود ميگويد:« من ايران را بيشتر از پرسپوليس دوست دارم. آرزوي همه اين است که تيم ملي ايران قهرمان شود و اين آرزو در من بيشتر از همه است. من با کسي تعارف ندارم و بهترين بازيکنان را بدون در نظر گرفتن تيم باشگاهيشان انتخاب ميکنم. اگر بازيکني باشد که در يک تيم کوچک بازي ميکند اما شرايط حضور در تيم ملي را داشته باشد او را دعوت ميکنم. پرسپوليس را هم دوست دارم چرا که در اين تيم زندگي کردم و هواداران هم رفتار خوبي با من داشتند. همان سالي که با پرسپوليس پس از هفت سال قهرمان شديم خيليها ميگفتند تمرينات و بازي پرسپوليس براي 30 سال پيش است اما ديديد که با کمک بازيکنان، کادر فني و مديران، قهرمان ايران شديم. معتقدم بايد نگاهمان کلي و ملي باشد. اگر همه را رودروي هم بگذاريم به هدفي که داريم نميرسيم. اگر تيم ايران قهرمان آسيا شود اين به نفع همه است. ما بايد نگاهمان ملي باشد و به قلبمان رجوع کنيم و ميدانم که قلب همه ما در گرو موفقيت تيم ملي است. وقتي پرسپوليس قهرمان ايران شد استقلاليها هم به خاطر شخصيت و وضعيتي که پرسپوليس داشته خوشحال شدند.»
گردان آماتور رفتار کرد!
خبرنگاري از منصور رشيدي در خصوص ماجراي شهاب گردان سوالي پرسيد که توضيحات مربي دروازهبانهاي تيم ملي به زعم قطبي زياد ايدهآل نبود، به همين علت افشين قطبي به سفارش واليزاده که بازهم روي کاغذ يادداشت نوشته شد در مقام پاسخگويي برآمد:« در اردوي اتريش به دليل اينکه اردو طولاني مدت بود 4 دروازهبان را به تيم ملي دعوت کرديم که اين 4 دروازهبان شامل دو بازيکن جوان و دو دروازهبان باتجربه بودند. ميخواستيم دو دروازهبان باتجربهمان بازي کنند و دو دروازهبان جوانمان تمرين کنند. پيش از بازي با لاتزيو به دليل اينکه بايد بازيکنان را آماده به تيمهاي باشگاهيشان ميداديم از همه خواستيم که با تيم تمرين کنند. منصور رشيدي از گردان خواست تمرين کند اما نظر او چيز ديگري بود. فکر ميکنم دروازهبان جواني که حتي يک بازي ملي هم ندارد بايد تفکر ديگري داشته باشد. او با مصاحبهاش نشان داد که آماتور است. اگر بازيکني عليه تيم ملي مصاحبهاي انجام دهد خيلي ساده است که با او برخورد کنيم. گردان دروازهبان خوب و توانمندي است و بايد با او صحبت کنيم و ببينيم که آيا او ميتواند به روند خوب گذشتهاش ادامه دهد. ضمن اينکه به دليل کوتاه بودن اردوي ارمنستان تنها سه دروازهبان را به تيم ملي دعوت کرديم و به خاطر شرايط جسماني که گردان داشت احساس کرديم او نميتواند جزو سه دروازهبان اول ما باشد.»
براي مردم فقط موفقيت تيم ملي مهم است
خبرنگاري از افشين قطبي سوال کرد آقاي قطبي عزيز! آيا ميدانيد اگر در جام ملتهاي آسيا شما قهرمان نشويد و با ناکامي روبرو شويد کسي ديگر به حرفهاي شما اهميت نميدهد و تمام سخنان شما توجيه ناکامي به حساب ميآيد، که سرمربي تيم ملي با لبخند جواب داد: «من بايد به امروز فکر کنم نه فردا! هيچ کس در روز آخر به حرفها و بهانههايي که براي شکست مطرح ميشود گوش نميکند و همه تنها به فکر نتيجه هستند. تيم ملي فوتبال انگليس در جام جهاني با حضور کاپلو هم شکست خورد و با آنکه آن گل درستش هم گرفته نشد ولي در نهايت با شکست برابر آلمان مجبور شد به خانه بازگردد. تنها چيزي که مردم از تيم ملي ميخواهند نتيجه است. براي مردم مهم نيست که تيم ملي فوتبال با هواپيماي درجه چندم سفر ميکند و يا آنکه کادر فني چه شرايطي دارند. آنها تنها نتيجه ميخواهند و به نتيجه فکر ميکنند. شما به عنوان خبرنگار دوست داريد بهترين ابزارها را داشته باشيد ولي گاهي اينطور نيست اما با قلم خود بهترينها را مينويسيد. تلاش من هم در تيم ملي همين است. وظيفه من حمايت از تيم ملي است و مسووليت بزرگي روي شانه من است. من در ايران کار و زندگي کردهام. از امکانات و ابزارمان آگاهي داشتم و با توجه به اين مساله اين مسووليت را قبول کردم. به عشق بازيکنان و استعدادشان باور دارم و با آنکه ميدانيم ممکن است بهترين امکانات را نداشته باشيم اما با اين حال کارمان را انجام ميدهيم. عراق در جام ملتهاي 2007 کمترين امکانات را داشت ولي با همدلي قهرمان شد. مسووليت من اين نيست که کمبودها را بلافاصله در رسانهها مطرح کنم و گله داشته باشم. کار من گفتوگو با فدراسيون فوتبال و اعضاي کميته فني است.
هر وقت کار نداشته باشم به سفر ميروم
افشين قطبي که ماموريتش را به خوبي انجام داده بود و جلسه آرامي را پشت سر گذاشته بود وقتي با اين سوال روبرو شد که شما حق داريد چند روز در سال به مرخصي برويد و برنامه سفرهاي برون مرزي شما به چه شکلي است، ميگويد: «شنيدم که شما به دليل غيبت من در هفته نخست ليگ برتر حسابي براي من مطلب نوشتهايد اما اين سفر به خاطر جراحي دخترم بود و مطمئن باشيد اگر هر پدر ايراني در اين موقعيت قرار ميگرفت همين تصميم را ميگرفت. من هيچ وقت از وظيفهام کوتاه نيامدهام و روزي 20 ساعت کار ميکنم و در بازيهايي هم که حضور نداشته باشم، با استفاده از کامپيوتر و دي وي دي بازيها را از نزديک تماشا ميکنم. ضمن آنکه بقيه اعضاي کادر فني هم به ورزشگاهها ميروند و از نزديک بازيها را ميبينند. از روز اول در چارچوب شرايط قراردادم کار کردم و سفرهايم يا ماموريت کاري بوده است يا در روزهاي آزاد که هيچ کاري نداشتم به ديدن خانوادهام رفتم.»
هر کسي بي نظمي کند او را خط مي زنم
قطبي در پاسخ به اين سوال که برخي بازيکنان از جمله علي کريمي، مصاحبههايي را عليه تيم ملي انجام دادهاند، گفت: هر بازيکني که نظم و انضباط را رعايت نکند، حتي اگر بهترين بازيکن جهان هم باشد، او را دعوت نميکنم.خبرنگاري پرسيد، حتي علي کريمي که قطبي با تکان دادن سر گفت: بله. قطبي همچنين درباره انتقاد مربيان از او گفت: نبايد افراد را رودرروي هم قرار دهيم. خبرنگار در اين حين پاسخ داد، وقتي فلان مربي ميگويد شما تنها يک آناليزور بودهايد، آيا نميخواهيد پاسخ اين افراد را بدهيد و قطبي گفت: «اين نظر آن فرد است. من با کسي مشکلي ندارم. چيزي که ياد گرفتهام، دلهاي پاک است. وقتي ميبينم جدالي بين صداقت و دروغ وجود دارد سعي ميکنم در آن وارد شوم. هماکنون فکر ميکنم اطراف تيم ملي چنين جنگي در گرفته و اين جنگ براي من جذاب است و تا آخر در اين جنگ ميمانم.»
کد خبر 2993
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۶
- ۰ نظر
- چاپ
«حتي اگر بهترين بازيکن جهان هم باشد، او را دعوت نميکنم.خبرنگاري پرسيد، حتي علي کريمي که قطبي با تکان دادن سر گفت: بله.»