به گزارش مشرق به نقل از ابنا، در اين مشاجره، علا با برادر بزرگترش درگير شده و او را متهم کرد که سبب اصلي آنچه در مصر اتفاق افتاده است اوست.
علا در اين مجادله لفظي به جمال گفت: «تو مسؤول وضعي هستي که پدر را مجبور کرد تا با آن وضعيت جلوي دوربين برود و پاياني را بپذيرد که لايق او نبود. از وقتي که تو پاي دوستانت را به اينجا باز کردي کشور را به فساد کشيدي. کارهاي تو باعث شد تا به جاي اينکه در پايان عمر از پدرت تقدير شود، چنين جايگاهي بين مردم پيدا کند».
مشاجره بين پسران مبارک بالا گرفت و نزديک بود به درگيري فيزيکي برسد که شخصيتهاي سياسي و کساني که داخل کاخ رياست جمهوري بودند مجبور به پا درمياني شدند.
عصبانيت علا وقتي آغاز شد که سخنان پدرش، در هنگام ضبط سخنراني دوم او را شنيد. مبارک در اين سخنراني ـ که البته پخش نشد ـ اعلام کرد که صلاحيتهاي سياسي و مدنياش را به معاون خود عمر سليمان و صلاحيتهاي نظامياش را به نيروهاي مسلح خواهد سپرد.
اما متن سخنراني مبارک تغيير کرد و دوباره ضبط شد و آنچه براي مردم به نمايش درآمد تصاوير مونتاژشدهاي بود که ناهماهنگي در آن بوضوح مشاهده ميشد.
به نوشته اين روزنامه مسؤولان امنيتي در وزارت کشور مصر، "روز جمعه خشم" خلاف آن چيزي که در ميادين کشور اتفاق افتاد را به حسني مبارک گزارش دادند. آنها در اين گزارش به وي گفتند که تظاهرات در خيابانها تحت کنترل هست و تظاهراتکنندگان کمتر از هزار نفر هستند!!
در مقابل، فرماندهان ارتش که خطر امنيت ملي را احساس ميکردند اتفاقات را بدون هيچ سانسوري به مبارک رساندند و اين اطلاعات فرماندهان نظامي، منجر به صدور قوانين حکومت نظامي شد.