کد خبر 293841
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۶

بازیگری که سال‌ها به خوش خدمتی به صهیونیست‌های هالیوود مشغول بود، به خاطر اعتیاد شدید از کار، بیکار شده است.

به گزارش مشرق به نقل از کیهان، شهره آ‎غداشلو (وزیری‌تبار) که به نقش‌آفرینی در فیلم‌های ضدایرانی و ضداسلامی در سینمای آمریکا معتاد شده بود، حالا به علت اعتیاد به مواد مخدر مدتی است دیگر از سوی کارگردانان و تهیه‌کنندگان برای ایفای نقش انتخاب نمی‌شود.
آغداشلو (وزيري تبار) همسر هوشنگ توزيع، نويسنده و كارگردان بهايي‌مسلك و بازيگري است كه به صهيونيست‌ها نزديك است. آغداشلو در سال 2004 و علي رغم بازي كوتاه و كم اثرش در نقش يك شخصيت فرعي در فيلم «خانه‌اي از شن و مه» با حمايت صهيونيست‌ها، كانديداي برنده جايزه اسكار شد. او درباره علت حضورش در فیلم‌های ضداسلامی گفته بود: «اين درست است كه همه مسلمانان تروريست نيستند، اما همه تروريست‌ها مسلمان هستند!» برخي از مطبوعات مدعي اصلاح‌طلبي، از اين كه اين بازيگر كانديداي اسكار شده بود، به عنوان يك موفقيت بزرگ ياد كرده بودند!
گفتنی است، گلشیفته فراهانی هم که چند سالی است با هدف تبدیل شدن به هنرمندی جهانی به هالیوود رفته است، مدتی برای کسب معاش به عنوان مدل غیراخلاقی در کلیپ‌ها و نشریات مستهجن حضور می‌یافت. نتیجه حضور او در هالیوود حضور در نقش‌های پست و بدنام فیلم‌های درجه سه بوده است.


مخاطبان محترم گروه فرهنگی مشرق می توانند مقالات، اشعار، مطالب طنز، تصاویر و هر آن چیزی که در قالب فرهنگ و هنر جای می گیرد را به آدرس culture@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 22
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 14
  • ماهور ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    1 0
    از اولش هم عملی بود ، منتها دوزش بالا نبود حالا زده بالا
  • ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    1 0
    این زن یکی از کثیف ترین زنان ایرانی خارج از کشور هست. یه وطن فروش تموم عیار
  • میترا1 ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    1 0
    دستمال استفاده شده را که قاب نمیکنن ! میندازن سطل زباله!
  • کامران ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    0 0
    فقط اینو میتونم بهتون بگم خخخخخخخخخخخخخخخ!
  • سید مهدی ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    1 1
    الان از کجا نتیجه گیری کردین که این بابا معتاده؟ چون طرز فکرش با شماها هم سو نیست، و اونور دنیا داره زندگی میکنه معتاده؟ مشرق جان، خبرگزاری باید بی طرف و موثق باشه، نه خاله زنک!
  • فدایی ولایت ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    0 0
    به جهنم برود آخه تو اصلا آدمی که در مورد اسلام اظهار نظر کنی؟ حیف که اگه ناسزا بگم مشرق منتشر نمی کنه
  • صادق ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    0 0
    مبارکه!
  • ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    0 1
    عاقبت اینها، دهنده است
  • ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    0 1
    خلايق را هر چه لايق!!!!!!!!!!! فاسدهاي وطن فروش و خود فروش!!!
  • ۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    1 2
    خاک عالم تو سره گلشیفته.....
  • ۲۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    1 1
    مثل عاقبت ف.ه شد
  • بنده خدا ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۵
    0 1
    یعنی اصی ی وضعی؛خاکی هفت حموم خرابه توسرشون
  • جواد ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۵
    0 1
    آخر و عاقبت خود فروشی بهتر از این نمیشه
  • زن اصيل پارسي ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۱
    0 1
    خاك تو سر تمام زنهاي فاسد ايراني كه آبرو و شرف زنان شير دل و پاك ايراني رو ميبرن اگه زن ايراني ميخواد جلب توجه جهاني كنه بهتره در علم معروف بشه نه در فاحشه شده!
  • ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
    1 0
    معتاد بودنش دروغه.الانم داره تو ساخت سریال{ گریم Grimm } همکاری میکنه.خواهشا چرت و پرت نگید.
  • کامران ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۰
    0 0
    اینم‌گذاشتین‌تقصیر‌اصلاح‌طلبا
  • کامران ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۰
    0 0
    اینم‌گذاشتین‌تقصیر‌اصلاح‌طلبا
  • بینام ۱۵:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۸
    0 0
    ناشناس راست میگه
  • ۰۴:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰
    0 1
    تف به ذاتش ...
  • حسین ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    1 0
    واقعا برای یه خبر گذاری متاسفم هستم
  • ارش ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
    1 0
    از نظر شما هرکس اونور ابه خراب وفاحشه ومعتاد هست.ادعای مسلمانی هم میکنید انگ الکی به مردم زدن گناه نیست؟؟؟؟
  • اکبر IR ۰۲:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
    0 0
    من اصلا نمیشناختمش تو سریال 24 دیدمش تابلو بود عملیه اینجا این مطلب رو که خوندم فهمیدم همونه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس