کد خبر 293273
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خانم اشتون برای ملت ما دو وجهه دارد که یکی نماینده 5 +1 و اتحادیه اروپا برای مذاکرات هسته‌ای با ایران بوده که این وجهه برای ما قابل احترام است.

به گزارش مشرق، سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی در زیارتگاه یادمان کربلای 5 شلمچه، در واکنش به دیدار مخفیانه اشتون با فتنه‌گران اظهار کرد: بیگانگان اگر قصد فتنه‌گری در ایران داشته باشد این آرزو را با خود به گور خواهند برد.

وی تصریح کرد: خانم اشتون برای ملت ما دو وجهه دارد که یکی نماینده 5 +1 و اتحادیه اروپا برای مذاکرات هسته‌ای با ایران بوده که این وجهه برای ما قابل احترام است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پایان عنوان کرد: وجهه دوم خانم اشتون که در سفر به اوکراین آن را دیدیم به آتش کشیدن یک کشور و ایجاد فتنه در اوکراین بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرمشهر، سرلشکر فیروزآبادی لحظاتی پیش در جمع خادمین یادمان عملیات کربلای 5 شلمچه حاضر شد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس