به مشرق، محققان در آزمایشگاه نظامی آمریکا در ماساچوست پیتزایی در 6 فوریه پختهاند که تا سه سال بعد از تولید قابل خوردن است.
«مایکل ریچاردسون» دانشمند مواد غذایی در مرکز تحقیقات سربازان نظامی به آسوشیدت پرس گفت: این پیتزا کاملا طبیعی است اما مواد تشکیل دهنده موجب حفاظت آن میشود.
هر فردی میتواند به سادگی این پیتزا را بپزد و به مدت سه سال نگهداری کند.
محققان برای حفظ و نگهداری پیتزا شکر، نمک و شربت یا شیره که موجب حفظ خمیر میشود، همچنین سس ترشی، پنیر و دوغ برای حفظ اکسیژن و جلوگیری از ورود باکتری میشود به آن اضافه می کنند.
شما میتوانید این پیتزا را در خانه حتی با فر یا توستر تهیه کنید.
«مایکل ریچاردسون» که 2سال برای تهیه این پیتزا تحقیق کرده است میگوید: پیتزا دومین غذای انتخابی و مورد علاقه سربازان ارتش امریکا بعد از اسپاگتی است که از زمان جنگ در سال 1981 در منطقه جنگی تهیه و میخورند.
«دیوید اکستا» سرهنگ دوم سابق که در حال حاضر سخنگوی آزمایشگاه است شانس تست کردن این پیتزا را دارد و میگوید در بسیاری از موارد وقتی خسته هستید و گرسنه، داشتن غذایی گرم و مورد علاقهتان خیلی عالی است. ما سعی در توسعه این پیتزا داریم.
اما ما مطمئن نیستیم پیتزایی با ترکیب مواد ترش و شیرین موجب بیماری میشود یا خیر و آیا واقعا این پیتزا سالم میماند؟ اما چه دلیلی برای نگه داشتن یک پیتزا به مدت سه سال وجود دارد؟!
«مایکل ریچاردسون» دانشمند مواد غذایی در مرکز تحقیقات سربازان نظامی به آسوشیدت پرس گفت: این پیتزا کاملا طبیعی است اما مواد تشکیل دهنده موجب حفاظت آن میشود.
هر فردی میتواند به سادگی این پیتزا را بپزد و به مدت سه سال نگهداری کند.
محققان برای حفظ و نگهداری پیتزا شکر، نمک و شربت یا شیره که موجب حفظ خمیر میشود، همچنین سس ترشی، پنیر و دوغ برای حفظ اکسیژن و جلوگیری از ورود باکتری میشود به آن اضافه می کنند.
شما میتوانید این پیتزا را در خانه حتی با فر یا توستر تهیه کنید.
«مایکل ریچاردسون» که 2سال برای تهیه این پیتزا تحقیق کرده است میگوید: پیتزا دومین غذای انتخابی و مورد علاقه سربازان ارتش امریکا بعد از اسپاگتی است که از زمان جنگ در سال 1981 در منطقه جنگی تهیه و میخورند.
«دیوید اکستا» سرهنگ دوم سابق که در حال حاضر سخنگوی آزمایشگاه است شانس تست کردن این پیتزا را دارد و میگوید در بسیاری از موارد وقتی خسته هستید و گرسنه، داشتن غذایی گرم و مورد علاقهتان خیلی عالی است. ما سعی در توسعه این پیتزا داریم.
اما ما مطمئن نیستیم پیتزایی با ترکیب مواد ترش و شیرین موجب بیماری میشود یا خیر و آیا واقعا این پیتزا سالم میماند؟ اما چه دلیلی برای نگه داشتن یک پیتزا به مدت سه سال وجود دارد؟!