کد خبر 28757
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۸:۴۰

حجت الاسلام و المسلمين محمد محمدي گلپايگاني از خاطرات خود از دوران رژيم طاغوت مي گويد؛ از روزي که امام خميني گريه کرد و از روزي که طنين صداي' خلصنا من شاه، يا رب' در شهر پيچيد.

به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، تصدي رياست دفتر رهبر معظم انقلاب کار پر مشغله اي است که مجالي باقي نمي گذارد تا خبرنگاران با فراغ بال با حجت الاسلام والمسلمين محمدي گلپايگاني گفت و گو و از خاطرات دوران مبارزه با رژيم طاغوت بشنوند. اما برگزاري مراسم بزرگداشت روز نيروي هوايي و حضور رييس دفتر مقام معظم رهبري در اين مراسم فرصتي را فراهم کرد تا در حاشيه اين مراسم و در زماني کوتاه به گفت و گو با ايشان بنشينيم و از خاطرات دوران مبارزه بشنويم.

رييس دفتر رهبر معظم انقلاب گفت:از شروع نهضت اسلامي در سال 1341 با آن همراه بودم و عليه رژيم طاغوت مبارزه مي کردم اما اوج فعاليت من در سال 1356 و هم زمان با اوج گرفتن حرکت انقلابي مردم بود.

با وجود اينکه هيچ وقت دستگير نشدم اما همواره مورد تعقيب بودم که با زرنگي توانستم فرار کنم.

حجت الاسلام والمسلمين محمدي گلپايگاني يکي از خاطرات تلخ خود از دوران مبارزات انقلابي را مربوط به سال 1342 و هجوم وحشيانه ماموران شاه به مدرسه فيضيه مي داند.

وي اظهار داشت:در سال 1342و زماني که ماموران به فيضيه ريختند و آن جنايتها را مرتکب شدند طلبه اي جوان در قم بودم و ديدم که چه کردند.

فرداي فاجعه، حضرت امام خميني (ره) به فيضيه آمدند و از نزديک جنايتهاي ماموران شاه را مشاهده کردند. عمامه ها روي زمين ريخته بود؛ کفش ها گوشه کنار پراکنده شده؛ و لباس هاي پاره پاره در صحن فيضيه پخش شده بود. در اين زمان، امام با مشاهده اين فجايع به گريه افتادند و سپس آن نطق تاريخي را در محکوميت اين فاجعه ايراد کردند.

رييس دفتر رهبر معظم انقلاب ادامه داد: موج جديد انقلاب از سال 1356 شروع شد که در اين مقطع زماني فعاليت من نيز گسترده تر شد. در آن زمان کارهاي زيادي را انجام داديم که از جمله آنها تصرف مقر ساواک بود.

حجت الاسلام والمسلمين محمدي گلپايگاني همچنين با اصرار خبرنگار ايرنا به ذکر خاطره اي ديگر پرداخت و گفت: در دوران مبارزه با رژيم طاغوت براي همراه کردن مردم با موج انقلاب به شهرهاي مختلف سفر مي کرديم؛ که در يکي از اين سفرها که در واقع آخرين ماه رمضان در دوران طاغوت بود و در شب بيست و يکم اين ماه شريف و در شب قدر، زماني که قرار شد دعاي جوشن کبير در مسجد اين شهر خوانده شود پيشنهاد دادم به جاي ذکر 'خلصنا من النار يا رب'، خوانده شود 'خلصنا من شاه، يا رب' که اين ابتکار، موثر واقع شد و اين ذکر در تمام شهر پيچيد و کسي هم نمي توانست جلوي آن را بگيرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس