کد خبر 28550
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۷

نتايج پژوهش جديد محققان حاکي از آن است که بايد شکلات را ماده‌اي با ارزش غذايي بالا به حساب آورد.

به گزارش مشرق، شبکه ايران به نقل از تلگراف نوشت: يک خبر خوب براي علاقمندان به شکلات! نتايج پژوهش جديد محققان نشان مي‌دهد هر گرم از شکلات حاوي ترکيبات گياهي ارزشمند زيادي حتي بيش از اغلب آب‌ميوه‌ها است.
محققان طي آزمايش‌هاي خود دريافتند پودر شکلات تلخ حاوي مقادير زيادي آنتي‌اکسيدان‌ و پلي‌فنول است که از بدن در برابر بيماري‌هايي چون سرطان و حملات قلبي محافظت مي‌کند.
"Super food" به غذاهاي داراي ارزش غذايي فوق‌العاده گفته مي‌شود. اين صفت اغلب به غذاهايي غني از آنتي‌اکسيدان‌ها، ترکيباتي که از فرآيند اکسيداسيون جلوگيري مي‌کنند و مانع از آسيب‌ ديدن سلول هاي سالم بدن مي‌شوند، اتلاق مي‌شود.
طي اين پژوهش، محققان مصرف يک وعده شکلات تلخ، کاکائو، شکلات‌داغ و آب ميوه‌هايي مانند انار و توت‌ها را مورد بررسي قرار داده و دريافتند شکلات تلخ و کاکائو داراي فعاليت آنتي‌اکسيدان و فلاون بيشتري نسبت به ميوه‌ها است.
دکتر دبرا ميلار که رياست اين تيم پژوهش را برعهده داشته است، در اين‌باره مي‌گويد:‌نتايج اين پژوهش نشان داد دانه‌هاي کاکائو و محصولاتي که از آن به‌دست مي‌آيد مانند پودر کاکائو و شکلات تلخ را هم بايد جزء غذاهاي داراي ارزش فوق‌العاده به حساب آورد.
اين محققان همچنين اعلام کرده‌اند که گرما دادن به شکلات مواد غذايي ارزشمند در آن را از بين مي‌برد.نتايج اين پژوهش در نشريه " Chemistry Central Journal " منتشر شده است.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس