استاد داروسازي دانشگاه علوم پزشکي تهران گفت: چاي براي رفع خستگي مفيد است و آرامبخش، ضد آلزايمر و شل کننده ماهيچههاي قلب است.
به گزارش مشرق، محمد صالحي سورمقي در گفتوگو با فارس، افزود: چاي يکي از گياهاني است که در شمال کشور کشت ميشود و اشکال متفاوت تهيه ميشود.
وي گفت: زماني که گياه چاي برداشت ميشود، اگر به طور سريع خشک شود، چاي سبز توليد ميشود و اگر مدت زماني آن را قرار دهند تا عمليات تخمير بر روي آن انجام شود و سپس به آرامي خشک شود، چاي سياه توليد ميشود.
استاد داروسازي دانشگاه علوم پزشکي تهران افزود: چاي سياه بيش از 50 خاصيت دارد که به طور علمي به اثبات رسيده است.
صالحي سورمقي گفت: مصرف چاي موجب رفع خستگي، آرامبخش، ضد ويروس و ضد آلزايمر، شل کننده ماهيچههاي قلب است و به دليل اينکه کافئين چاي سريع جذب خون ميشود بيشتر به عنوان ماده آرامبخش مصرف ميکنند.
وي افزود: چاي اگر خوب دم کشيده باشد، اثر بخشي بسيار زيادي دارد ولي اگر چاي به خوبي دم نکشيده باشد يا اينکه جوشيده باشد اثرات درماني خود را از دست ميدهد.
استاد داروسازي دانشگاه علوم پزشکي تهران گفت: يک چاي دم کشيده داراي رنگ نارنجي است و مصرف چاي تازه دم ميتواند، سردردهاي ناشي از کار روزانه يا خستگي را از بين ببرد.