کد خبر 284231
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۲:۱۹

تحقیقات اخیر محققان داشگاه بازل سوییس نشان می دهد که اختلال در کانال های پتاسیم سیستم اعصاب، مهمترین عامل بروز صرع و افسردگی است.

به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، انتقال اطلاعات توسط سلول های عصبی با کمک کانال های خاصی انجام می شود که این کانال ها محل عبور یون های پتاسیم هستند. اختلال در عملکرد کانال پتاسیم یکی از مهمترین عوامل در بروز بیماری افسردگی و صرع هستند.


محققان دانشگاه بازل ساختار سه بعدی یک کانال پتاسیم خاص را به طور کامل بررسی کرده اند و به اطلاعات ارزشمندی درمورد نحوه عملکرد آن دست یافته اند.

کانال های پتاسیم در غشای سلول ها تعبیه شده اند و عملکردی مانند فیلتر دارند.


گاهی به این کانال، کانال تنظیم کننده ضربان قلب نیز گفته می شود. تولید ریتم قلب و همچنین تحریک پذیری ریتمیک سلول های عصبی به عهده این کانال هاست.

محققان بر این باورند که این دستاورد جدید می توان منجر به درمان های موثری برای بیماری صرع، افسردگی و بیماری قلبی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
    0 0
    عامل اصلی افسردگی یاس از رحمت خداست بیخود دنبال دلایل دیگر نگردید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس