کد خبر 283244
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۴

یک منبع سیاسی در سفارت آمریکا از هر گونه توضیحی درباره اصل خبر خودداری کرد و وزارت امور خارجه آمریکا نیز تاکنون خبر اسلام آوردن جوزف استافورد را نه تایید و نه رد کرده است.

به گزارش مشرق، کاردار سفارت آمریکا در سودان پس از گرویدن به دین اسلام، به طور ناگهانی از سمت خود برکنار شد.

منابع خبری در سودان از جمله روزنامه الکترونیکی «سودان سفاری» در این باره نوشتند: سخنگوی سفارت آمریکا خبر داد «جوزف استافورد»، کاردار سفارت آمریکا در خارطوم به دلایل شخصی از سمت خود استعفا کرد و خواستار کناره گیری از همه سمت های سیاسی شد تا بتواند به زندگی شخصی خود مشغول شود.

به گزارش پایگاه خبری المختصر، این روزنامه سودانی نوشت: این خبر زمانی منتشر می‌شود که در خبرها آمده بود کاردار سفارت آمریکا در سودان به دین اسلام گروید.

یک منبع سیاسی در سفارت آمریکا از هر گونه توضیحی درباره اصل خبر خودداری کرد و وزارت امور خارجه آمریکا نیز تاکنون خبر اسلام آوردن جوزف استافورد را نه تایید و نه رد کرده است.

در حال حاضر «کریستوفر هوروان» از دیپلمات های آمریکایی اداره امور سفارت را به دست گرفته است تا به زودی جایگزین کاردار برکنار شده مشخص شود.
منبع: ابنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۷
    0 0
    احتمالا چند وئقت دیگه به داعش ملحق میشه
  • ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۷
    0 0
    آزادی اندیشه دروغ بزرگ غربی هاست
  • ۱۵:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۷
    0 0
    اگر وهابی یا ... شده که حق داشتن بندازنش بیرون. خودشون میدونن چه دینی ساختن و چقدر خطرناکه. وهابیت=بومممممممممم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس