به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، مجموعهاي از سرودههاي آييني سيدحسن حسيني که در هنگام حيات اين شاعر مجال انتشار پيدا نکرد، با همت خانوادهي او و با همکاري انجمن شاعران ايران تدوين شده است.
به گفتهي فاطمه راکعي - مديرعامل انجمن شاعران ايران -، اين اثر با مقدمهي ساعد باقري دربارهي شعر و مؤلفههاي شاعري سيدحسن حسيني تا نمايشگاه کتاب سال آينده ارائه ميشود.
همچنين پيشتر، خانوادهي حسيني از ارائهي ترجمهي کتاب «فن الشعر» اثر احسان عباس با ترجمهي او با نام «شعر و آينه» به ناشر اطلاع داده بودند. اخيرا اين اثر با عنوان «شعر و آينه؛ تئوري شعر و مکاتب شعري» از سوي انتشارات سروش منتشر شده است. کتاب يادشده به نقد و تئوريهاي شعر ميپردازد که با ترجمهي حسيني در سال 68 به صورت پاورقي در مجلهي سروش منتشر ميشد و پس از سالها با گردآوري طاهره زند - همسر اين شاعر فقيد - از سوي نشر يادشده عرضه شده است.
همسر سيدحسن حسيني پيشتر گفته بود که بعد از درگذشت حسيني، او اين ترجمه را گردآوري کرده و در اختيار قيصر امينپور گذاشته و کتاب به همراه اصل آن به موسي بيدج داده شده که اين مترجم با مقايسهي ترجمه و اصل کتاب، مقدمهاي در نقد ترجمهي حسيني نوشته است. در اين کتاب هم حسيني مانند ساير ترجمههايش، حواشياي بر کتاب نوشته است.
سيدحسن حسيني فروردينماه سال 1335 به دنيا آمد و 47 سال بعد در نهم فروردينماه سال 1383 از دنيا رفت. «همصدا با حلق اسماعيل» (مجموعهي شعر)، «برادهها» (نثر ادبي)، «بيدل، سپهري و سبک هندي»، «گنجشک و جبراييل» (مجموعهي شعر عاشورايي)، «مشت در نماي درشت» (معاني و بيان در ادبيات و سينما)، «گزيدهي شعر جنگ و دفاع مقدس» (با انتخاب و توضيح)، «نوشداروي طرح ژنريک» (مجموعهي شعر طنز)، «طلسم سنگ» (مجموعهي نثرهاي عاشورايي)، «شقايقنامه» (نثر عاشورايي)، ترجمهي «حمام روح» (جبران خليل جبران) و «نگاهي به خويش» (گفتوگو با شاعران و نويسندگان معاصر عرب همراه با موسي بيدج) از جمله آثار منتشرشدهي سيدحسن حسيني است.