شهردار تهران با تاکيد بر رعايت قانون در مورد تغيير ساعت کاري در تهران گفت: براي ما مسوولان درست نيست که وقتمان را روي مسايلي بگذاريم و بعد آن را تغيير دهيم.

به گزارش خبرنگار سرويس جامعه مشرق به نقل از ايسنا، دکتر محمد باقر قاليباف روز شنبه در مراسم افتتاح يکصد پروژه ترافيکي، عمراني، ورزشي و خدماتي منطقه 15 شهرداري تهران با تاکيد بر اين که در حال حاضر مردم در همه مناطق شهر تهران تحرک، پيشرفت و وجود فعاليت‌هاي شهرداري را احساس مي‌کنند، افزود: به عنوان مسوول مردم نبايد به گروهي توجه بيشتري داشته باشيم و يا يک منطقه را به منطقه ديگر اولويت دهم، بدين منظور تاکنون تلاش کرده‌ايم محروميت را از مناطق جنوبي تهران کم کنيم.

وي ادامه داد: بسياري از افرادي که حب و بغض ندارند و مدتي در تهران نبوده‌اند، پس از آن که از مناطق جنوبي تهران عبور مي‌کنند، مي‌توانند شاهد تحول قابل توجهي در مناطق جنوبي تهران در همه ابعاد آن باشند.

شهردار تهران با اشاره به بازديدهاي خود از برخي محله‌هاي منطقه 15 از جمله منطقه «مسعوديه» اظهار کرد: زمين‌هاي نيروي دريايي از زخم‌هاي کهنه‌اي بود که در منطقه مسعوديه وجود داشت و نظير اين زخم‌ها در مناطق 17، 18، 19 و 20 نيز وجود دارد و در اين سه دهه همه مردم اين مناطق منتظر يک بله يا نه قانوني بودند تا تکليف خود را بدانند.

وي تصريح کرد: بسياري از افراد به من مي‌گفتند، چرا شهرداري بايد وارد حوزه زنان سرپرست خانوار و يا ترک اعتياد شود، در حالي که من معتقدم اگر در سال‌هاي قبل هم شهرداري وارد اين عرصه‌ها نشده، کم کاري داشته و بي‌توجهي نسبت به مسايل قانوني بوده است.

قاليباف با اشاره به فعاليت قبلي خود در نيروي انتظامي، يادآور شد: در آن زمان اين ايراد را به دستگاه‌هاي نظير شهرداري مي‌گرفتم که چرا در حوزه‌هاي مربوط به جرايم و آسيب‌هاي اجتماعي اقدامي نمي‌کند و تنها نيروي انتظامي برخوردهاي سلبي داشته باشد، چرا که در صورت فراهم نبودن امکانات است که جوانان به دنبال خلاف مي‌روند و ديگراني هستند که آن‌ها را از دست خانواده‌ و جامعه شان بيرون مي‌آورند.

به گزارش ايسنا، وي با اشاره به صرف هزينه 120 ميليارد توماني براي اجراي يکصد پروژه عمراني در منطقه 15، خاطر نشان کرد: اين ميزان اعتبار در تاريخ منطقه 15 بي‌نظير است، اين در حاليست که به جز اعتبارات اختصاص يافته براي اين پروژه‌ها، اعتبارات ديگري براي پروژه‌هاي زيرساختي نظير مترو، پروژه‌هاي ترافيکي و نيز BRT نيز اختصاص يافته است.

شهردار تهران ادامه داد: اگر چه برخي با بي‌انصافي نسبت به اقدامات شهرداري در حوزه خطوط BRT رفتار مي‌کنند، اما اقدامات شهرداري کاملا کارشناسي شده و قابل دفاع است که حداقل چهار هزار صفحه مطالعات براي اين طرح انجام شده است.

وي تصريح کرد: حتي پس از اجراي طرح خطوط BRT بسياري از کارشناساني که به اين طرح ايراد مي‌گرفتند، پيش من آمده و عذرخواهي کردند و منطق اين طرح را پذيرفتند.

قاليباف عنوان کرد: در حال حاضر مناطق محروم بيشترين دسترسي و نياز را از خطوط BRT دارند و بسياري از کارگراني که براي حرکت از مناطق حاشيه‌اي مي‌خواهند به مناطق مرکزي برسند، از اين خطوط استفاده مي‌کنند، در حالي که اگر اين خطوط وجود نداشت، مجبور بودند نيمي از حقوق خود را براي اياب و ذهاب استفاده کنند.

وي بيان کرد: در دراز مدت نيز بجز خطوط يک و دو که من آنها را تکميل کرده‌ام، خطوط سه، چهار و شش از مناطق جنوبي آغاز شده است و منتهي اليه شرق، غرب و شمال غرب را به جنوب شرق متصل مي‌کند.

شهردار تهران خاطر نشان کرد: خط چهار مترو از منتهي اليه شرق به منتهي اليه غرب تهران متصل مي‌شود و تا قبل از مهر ماه سال جاري مسير ميدان «انقلاب» تا شهيد «کلاهدوز» 100 درصد بهره‌برداري خواهد شد، همچنين اين خط تا منتهي اليه غرب تهران يعني «اکباتان» تا پايان سال آماده بهره‌برداري خواهد بود.

وي تاکيد کرد: همچنين خط سه و شش مترو از جنوبي‌ترين نقطه تهران آغاز شده و تا پايان سال جاري بخشي از خط سه تا پايان سال جاري آماده بهره‌برداري خواهد بود.

قاليباف همچنين خاطر نشان کرد: خط شش نيز از «مشيريه» در سال جاري آغاز و تا ميدان «صنعت» در شمال غرب تهران ادامه مي‌يابد.

وي ادامه داد: تنها براي شروع کار مترو در خط شش در سال جاري بالغ بر130 ميليارد تومان اعتبار اختصاص يافته است.

به گزارش ايسنا، شهردار تهران با تاکيد بر اهميت ترميم بافت‌هاي فرسوده در منطقه 15، اضافه کرد: توقع دارم که از من بپذيريد که برخي از اقدامات در اختيار من نيست.

وي ادامه داد: من به خوبي مي‌دانم وقتي خانه‌اي 50 يا 30 متري را از مردم خريداري مي‌کنيم، حتي اگر پول آن مناسب و به موقع پرداخت شود، باز هم امکان خريد خانه و يا رهن يک خانه ديگر براي اين شهروندان وجود ندارد، اما من هم نمي‌توانم از پول بيت‌المال خرج کرده و بيش از ارزش واقعي يک ملک را بپردازم، چرا که مشکلات حقوقي و شرعي زيادي بوجود مي‌آيد.

قاليباف خاطرنشان کرد: البته با همکاري شوراي شهر تهران تدابيري را اتخاذ کرده‌ايم تا ارزش افزوده املاک مناطق بافت‌هاي فرسوده بالاتر رود، البته در حال حاضر ساخت و ساز در بافت‌هاي فرسوده با 100 درصد تخفيف صورت مي‌گيرد و کليه تخلفات کارهاي قبل آنها نيز بخشيده مي‌شود.

وي با اشاره به بازديد‌هاي که از منطقه «اتابک» داشته است، افزود: کار در اين محدوده بسيار سخت است و حتي من مي‌دانم که برخي شيطنت‌هاي سياسي، سوء استفاده‌هاي مالي، کلاهبرداري، فروش خانه‌ها به صورت دست به دست و بسياري از مسايل ديگر وجود خواهد داشت.

شهردار تهران توضيح داد: خيلي‌ها به من گفتند که اين کار را آغاز نکن، چرا که دردسرهاي زيادي دارد، اما ما اين اقدامات را در بافت‌هاي فرسوده آغاز کرده‌ايم، چرا که اين کار را وظيفه خود مي‌دانيم.

به گزارش ايسنا، قاليباف در ادامه با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ايسنا، در رابطه با متوقف شدن طرح تغيير ساعت کاري در پايتخت که سال گذشته قرار شد در تير ماه امسال و قبل از شروع مدارس آغاز شود، پاسخ داد: تغيير ساعت قانون مجلس شوراي اسلامي است و بر اين اساس هر ساله اول فروردين ماه ساعت به جلو کشيده شده و در اول مهر ماه به عقب کشيده مي‌شد.

قاليباف با اشاره به برخي تغييرات در رابطه با اين قانون، گفت: وقتي موضوعي تبديل به قانون شد، بايد از اعمال سليقه در مورد آن پرهيز کرد و اگر اشکالي نيز وجود دارد باز هم از مسير قانوني طي شود.

وي ادامه داد: براي ما مسوولان خوب نيست که وقتمان را روي مسايلي بگذاريم و بعد آن موضوع تغيير کند.

شهردار تهران با اشاره به برخي پيشنهادات در مورد تغيير ساعت در ماه مبارک رمضان نيز تاکيد کرد: البته پيشنهاداتي در اين زمينه مطرح است که بايد مورد بررسي قرار گيرد، اما در نهايت شهرداري تابع قانون است و بر اين اساس اقدام خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس