کد خبر 280368
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹

کارگردان «خانه پدری» گفت: مهدی هاشمی در جلوی دوربین بسیار بی‌آلایش است.

گروه فرهنگی مشرق - کیانوش عیاری مطرح کرد: مهدی هاشمی در جلوی دوربین بسیار بی‌آلایش است. فکر می‌کنم شرایط پیچیده و پنهان است لحظه‌ای که او می‌کوشد توانایی‌ها و هنر خود را در مقابل دوربین پنهان کند.
 
کارگردان فیلم «خانه پدری» افزود: او در آن لحظات بسیار عجیب، تنهای تنها می‌شود و به فروتنانه‌ترین شکل ممکن خود را مانند خمیری نرم و منعطف در اختیار کار قرار می‌دهد و این بزرگترین هدیه مهدی هاشمی به فیلمی است که در آن حضور دارد.
 
به گزارش ایسنا، مراسم بزرگداشت مهدی هاشمی قرار است در جشنواره‌ی فیلم فجر برگزار شود،جشنواره‌ای که سرانجام «خانه پدری» در آن اکران می‌شود،فیلمی که در آن مهدی هاشمی نقش متفاوتی را تجربه کرده است و طی چند سال اخیر به نمایش درنیامده است.
 
«قصه‌ها» رخشان بنی‌اعتماد دیگر فیلمی است که مهدی هاشمی در جشنواره‌ی فیلم فجر دارد،فیلمی که دوباره ماجرای فیلم «زرد قناری»( فیلم سال‌های قبل بنی‌اعتماد) را در بخش‌هایی روایت می‌کند.
 
مهدی هاشمی بازیگر، کارگردان و فیلمنامه‌نویس تلویزیون، سینما و تئاتر ایران، در سال 1325 در لنگرود متولد شده و در سال 1352 در رشته‌هنرهای نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد. این هنرمند در سال 1348 به همراه داریوش فرهنگ گروه تئاتر«پیاده» را تشکیل دادند.
 
او همسر گلاب آدینه بازیگر و برادر ناصر هاشمی کارگردان- بازیگر سینما است. او بارها به خاطر نقش آفرینی‌هایش در سینما و تلویزیون تحسین شده و در آثار کارگردانان بزرگ سینمای ایران چون بهرام بیضایی، رخشان بنی اعتماد و کیانوش عیاری نقش آفرینی کرده‌است.
 
این هنرمند اولین بازی سینمایی‌اش را در فیلم « زنده باد...» خسرو سینایی تجربه کرد و با بازی در فیلم «سلطان و شبان» نامش را بر سر زبان‌ها انداخت و در دهه‌ی هفتاد با فیلم‌های «همسر» و « معجزه‌خنده» درخشید.
 
بسیاری از منتقدان، سیمرغ بلورین جشنواره دوازدهم فیلم فجر را به خاطر بازی در فیلم «همسر» ازآن مهدی هاشمی می‌دانستند.
 
هاشمی پس از چند سال کم کاری و دوری از تلویزیون و سینما با مجموعه‌های تلویزیونی «هزاران چشم» و «روزگار قریب» به کارگردانی کیانوش عیاری، بازگشت موفقیت آمیزی به تلویزیون داشت و بیش از همیشه مورد توجه مردم قرار گرفت.
 
این بازیگر در نهمین و بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر به خاطر فیلم‌های «دو فیلم با یک بلیت»، «آلزایمر» و «آقا یوسف» برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد شد. او همچنین نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در دوازدهمین جشنواره فیلم فجر به خاطر فیلم «همسر» شد.
 
او در فیلم‌هایی چون «ضد گلوله»، «تلفن همراه رییس جمهور»، «آلزایمر»، «آقا یوسف»، «هیچ» عبدالرضا کاهانی، «پری دریایی» ، «روز کارنامه»، «معجزه خنده»، «دیپلمات»، «بهترین بابای دنیا»، « دو فیلم با یک بلیت»، «الو!الو! من جوجوام»، «همسر»، «آقای بخشدار»، «ناصرالدین شاه آکتور سینما»، «علی و غول جنگل»، «شکار خاموش»، «زرد قناری»، «خارج از محدوده»، «غریبه»، «بگذار زندگی کنم»، «مرگ یزدگرد» ، «زنده باد...» و «فرزند چهارم» به ایفای نقش پرداخت.


مخاطبان محترم گروه فرهنگی مشرق می توانند مقالات، اشعار، مطالب طنز، تصاویر و هر آن چیزی که در قالب فرهنگ و هنر جای می گیرد را به آدرس culture@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس