
به گزارش مشرق، فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه نوشت: "هيلاري کلينتون " خشونتهاي طرفداران "حسني مبارک " رئيسجمهوري مصر عليه معترضين مصري در ميدان آزادي قاهره را محکوم کرد.
آمريکا تا حدود دو روز پيش در مقابل خشونتهاي دولت مصر و بيعدالتيهاي دولت اين کشور عليه مردم مصر سکوت پيشه کرده بود و اين مسئله خشم مردم مصر را برانگيخت.
با ادامه خشم مردم مصر از سياستهاي رياکارانه آمريکا، دولت "باراک اوباما " رئيسجمهوري آمريکا با موقعيتسنجي در مصر و فرستادن نماينده ويژه به مصر به نفع خود ديدند که از "حسني مبارک " رئيسجمهوري مصر بخواهند که با انتقال قدرت موافقت کند و استعفا دهد.
پس از خشونتهاي شديد روز گذشته و اوايل صبح امروز در ميدان التحرير قاهره که به کشته شدن چندين نفر و زخمي شدن دهها نفر ديگر منتهي شد، وزارت خارجه آمريکا اعلام کرد که کلينتون با "عمر سليمان " معاون مبارک تماس گرفت و گفت که خشونتهاي روز چهارشنبه در مصر که به کشته شدن حداقل 3 نفر منتهي شد يک تحول تکان دهنده بود زيرا اين رخداد پس از روزها تظاهرات آرام مداوم رخ داد.
در اين بيانيه آمده است: وزير خارجه آمريکا از دولت مصر درخواست ميکند که افرادي را که عامل اين اقدامات خشونتآميز هستند، مسئول بداند و کلينتون همچنين بر نقش نيروهاي مسلح مصر در خويشتنداري در مقابل تظاهرات صلحآميز مصر تأکيد کرد و از تمامي احزاب درخواست کرد که تنها از ابزار صلحآميز تجمع استفاده کنند.