به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری یونهاپ، پیش بینی می شود دو طرف با هدف نهایی کردن قرارداد در دهمین دور مذاکرات که از روز پنجشنبه به منظور بازنگری در توافق نامه اقدامات ویژه آغاز شده است ، شرکت کنند.
این دو کشور تاکنون در کاهش اختلافات بر سر بازنگری این توافق نامه از جمله میزان مشارکت سئول در هزینه ها و همچنین قوانین و ضوابط مربوط به افزایش شفافیت در استفاده از هزینه های دفاعی ناکام بوده اند .
از زمان امضای نخستین توافق نامه اقدامات ویژه در سال 1991 ، کره جنوبی بخشی از هزینه های مربوط به استقرار نظامیان آمریکایی را در خاک خود تأمین کرده است و سهم سئول در این هزینه ها هر چند سال یکبار و همزمان با بازنگری در این توافق نامه ، افزایش یافته است .
آخرین توافق نامه در سال 2009 امضا و سال گذشته منقضی شد.
گفته می شود آمریکا از کره جنوبی خواسته است حدود 950 میلیارد وون - 892 میلیون و 300 هزار دلار - را بر اساس توافق نامه جدید بپذیرد که این رقم نه و دو دهم درصد بیشتر از 869 میلیارد و 500 هزار وونی است که سئول سال گذشته و بر اساس توافق نامه قبلی پرداخت کرد.
آمریکا به سبب افزایش تهدید های کره شمالی و مشکلات مربوط به بودجه دولت در واشنگتن از کره جنوبی خواسته است چنین مبلغی را تقبل کند.
اما کره جنوبی به پذیرش درخواست آمریکا تمایلی ندارد و می گوید می تواند تنها حدود 900 میلیارد وون پرداخت کند.
کد خبر 276215
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۳
- ۰ نظر
- چاپ
منابع دفاعی در کره جنوبی اعلام کردند مقامات این کشورو آمریکا قصد دارند روز شنبه مذاکرات خود را درباره تقسیم هزینه های استقرار 28 هزار و 500 نظامی آمریکایی در خاک کره جنوبی از سر بگیرند و در تلاشند توافق نامه ای را در این زمینه نهایی کنند.