به گزارش مشرق، اين استاد دانشگاه که جز منتقدان اصلي ديپلماسي ديجيتال آمريکا است مي نويسد: "تويتر و فيسبوک امکاناتي هستند که همه گروهها ميتوانند از آنها استفاده کنند نه فقط طرفداران غرب و دولت ايران نيز در اين شبکههاي اجتماعي فعال است. دولت ايران حتي از طريق فيسبوک توانست برخي از مخالفان خود را در سراسر جهان تعقيب کند."
وي در اين مقاله به همراه "کلي شيرکي" (Clay Shirky)، استاد دانشگاه نيويورک ضمن توصيه هايي به کارکنان وزارت خارجه آمريکا در باره بهره گيري از اين ديپلماسي اعتراف مي کند، "شما ديگر کنترلي بر پيامها نداريد و اگر فکر ميکنيد که داريد، در واقع نميدانيد که اوضاع از چه قرار است!"
در ادامه اين مقاله آمده است: "ديپلماتهاي آمريکايي و همچنين ديپلماتهاي ساير کشورها بايد بپذيرند که شبکههاي اجتماعي را نميتوان کنترل کرد و شرکتهاي صاحب اين شبکهها هم مسووليتي در قبال نحوه استفاده کاربران از اين امکانات ندارند. دولتها بايد بفهمند که بين "پيام يک کاربر" و يک "سيستم پيامرساني" تفاوت بسيار است."
اين روزنامه از قول کارلوس پاسکال سفير آمريکا در مکزيک مي نويسد: نمي توان از وجود خطرات در زمينه استفاده از شبکه هاي اجتماعي چشم پوشي کرد. اگر مساله در خصوص کشورهايي خاص همچون چين، ايران، کوبا يا کرهشمالي باشد، تويتر و فيسبوک ديگر به عنوان يک شبکه اجتماعي صرف نگريسته نميشوند بلکه ابزار دست دولت آمريکا ديده ميشوند. اين امر شرکت مذکور را در خطر قرار داده و همچنين کاربران تسهيلات اين شرکتها هم به خطر ميافتند.
کد خبر 2759
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۷
- ۰ نظر
- چاپ
«يوگي موروزف» استاد دانشگاه جورج تاون آمريکا در مقاله اي که در روزنامه وال استريت ژورنال منتشر شده، وزارت خارجه آمريکا را متهم کرد که ايرادات و خطرات مترتب بر رويکرد تويتري را لاپوشاني کرده است.