کد خبر 275318
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۱

سخنگوی دستگاه قضایی با اشاره به اینکه فعالیت انجمن صنفی روزنامه‌نگاران سیاسی بود گفت: تشکیل پرونده و دادگاه برای سران فتنه 88 صحت ندارد.

 به گزارش مشرق به نقل از فارس، محسنی اژه‌ای در خصوص فعالیت مجدد انجمن صنفی روزنامه‌نگاران گفت: اگر فعالیت مجدد با اعضای جدید و اساسنامه تازه‌ای باشد موضوع فرق دارد اما در صورتی که همان انجمن بخواهد فعالیت خود را بدون نظر دستگاه قضایی انجام دهد، حتما برخورد می‌شود چرا که کار قبلی انجمن کار سیاسی بوده است.

وی در خصوص بحث بدحجابی و مبارزه با بدحجابان گفت: بی‌حجابی و بدحجابی با بی‌عفتی متفاوت است، دستگاه قضایی مسئولیت دارد اما اگر بخواهیم اقدامات ما تاثیرگذار باشد باید با دستگاه‌های فرهنگی دیگر تعامل داشته باشیم.

محسنی اژه‌ای به نقش مؤثر وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی در بحث برخورد با بی‌حجابی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر سندی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی نوشته شده و برای دستگاه‌های مختلف وظایفی را معین کرده است که در این سند وزارت کشور، قوه قضائیه، ناجا و رسانه ملی وظایفی را بر عهده دارند و مشغول فعالیت‌های خود هستند.

وی خطاب به خانواده‌ها گفت: ما همین جا از خانواده‌ها می‌خواهیم که خودشان مراقب جوانان خود باشند و مردم هم با رعایت مراتبی که در امر به معروف و نهی از منکر گنجانده شده، احساس مسئولیت کند.

وی افزود: ‌ناجا وظیفه دارد که با موارد آشکار بدحجابی که مصداق گناه و جرم است، برخورد کند، در قانون هم برای این موضوع مجازاتی همچون شلاق پیش‌بینی شده و اعمال هم می‌شود. اما در هر صورت چنانچه دستگاه‌های دیگر که در این زمینه وظیفه‌ای را بر عهده دارند، به وظیفه خود عمل نکنند بهانه‌ای نیست که ما از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنیم.

دادستان کل کشور در خصوص گزارش تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی که قرار بود از مجلس به قوه قضائیه ارسال شود، گفت: هنوز گزارشی به قوه قضائیه ارجاع نشده و من هم از مفاد این گزارش مطلع نیستم که آیا مدعی‌العموم باید وارد شود یا خیر. اما اگر از هر طریقی مستنداتی به دست ما برسد و معلوم شود که ورود ما اسلامی است حتما در این زمینه وارد می‌شویم.

یکی از خبرنگاران گفت: یکی از اعضای هیأت پارلمانی از جواد لاریجانی نقل قول کرده که پرونده موسوی و کروبی رسیدگی می‌شود آیا این موضوع صحت دارد که اژه‌ای در پاسخ گفت من هنوز چنین مطلبی که شما گفتید نگفتم. اگر موضوع رسیدگی مطرح است که از همان اول رسیدگی صورت گرفته اما اگر مقصود شما تشکیل پرونده و برنامه‌ریزی برای دادگاه است باید بگویم خیر چنین چیزی نیست.

وی در خصوص بررسی جرم اسیدپاشی هم گفت: در دستگاه قضایی و در مقاطع مختلفی این موضوع مطرح بوده و الان هم بررسی می‌شود که آیا مجازات جرم اسیدپاشی کافی است یا خیر. ضمن اینکه هر ماهه آنالیز می شود که چه اتهامی در چه استانی و با چند متهم صورت گرفته است.

دادستان کل کشور در خصوص کلاهبردی یکی از دفاتر ازدواج آسان جوانان هم گفت: افرادی شرکتی را تشکیل دادند و پولی را از مردم گرفتند که در حال حاضر پرونده تشکیل شده و در حال رسیدگی است.

یکی از خبرنگاران گفت: برخی از خانواده‌های زندانیان فتنه 88 طی نامه‌نگاری و صحبت‌هایی مدعی شدند که حکم‌هایی که صادر شده بود منصفانه نبوده است آیا اعتراض به حکم امکان پذیر است که اژه‌ای گفت بر اساس قانون زمانی که حکمی صادر می‌شود متهم و یا وکیل مدافع او حق اعتراض دارد و اگر امکان پذیر باشد می‌تواند اعاده دادرسی کند. ضمن اینکه بحث اعمال ماده 18 مطرح است که اگر حکمی قطعی شد می‌توان با اعمال ماده 18 اعتراض را مطرح کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس