به گزارش خبرنگار سرويس جامعه مشرق، مجيد ابهري در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اين مطلب افزود: بر اساس آمارهاي اعلام شده از سوي مسئولان راهنمايي و رانندگي ميزان وقوع تصادفات رانندگي در کشور هشت درصد افزايش داشته است.
اين کارشناس علوم رفتاري تصريح کرد: از نگاه آسيب شناسي اجتماعي زيانهاي ناشي از فوت يک انسان حداقل يک ميليارد تومان برآورد شده است.
وي گفت: همچنين زيانهاي ناشي از نقص عضو، از کار افتادگي، ورود قطعات يدکي و تعميرات مي تواند ارقام قابل ملاحظه اي شامل شود.
ابهري افزود: محاسبه زيانهاي ناشي از تصادفات در سالهاي اخير مي تواند واقعيات تلخي را براي همگان نمايان کند.
وي اظهار کرد: اگر چه گرم شدن هوا، سهولت خريد خودرو و سهولت دريافت گواهينامه نيز از عوامل تشديد تصادفات است اما کنترل بيشتر پليس در جاده ها و اجازه ندادن به رانندگان جديد براي حضور در محورهاي برون شهري در طول يک سال اخذ گواهينامه مي تواند عاملي موثر در کاهش تصادفات باشد.
اين استاد دانشگاه گفت: در بسياري از تصادفات با مرگ نان آور خانواده مسير سرنوشت فرزندان و همسر آن خانواده نيز تغيير کرده و ممکن است اين اتفاق عوارض جبران ناپذيري براي جامعه به دنبال داشته باشد.
وي ادامه داد: مسئولان راهنمايي و رانندگي بايد با فرهنگ سازي، ارتقاء سطح فرهنگ ترافيک، تشديد کنترل و مجازات خاطيان از روند صعودي تصافات بکاهند.
ابهري تصريح کرد: بايد فرهيختگان دانشگاهي و کارشناسان ترافيک به ياري نهادهاي مسئول بپردازند و اجازه ندهند تا آمار کشته ها و تصادفات به جايي برسد که نتوان راهي براي آن پيدا کرد.
کد خبر 2728
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۱
- ۰ نظر
- چاپ
استاد دانشگاه شهيد بهشتي تهران با اشاره به افزايش هشت درصدي تصادفات در کشور گفت: به طور ميانگين هر ساعت پنج تصادف در کشور رخ مي دهد که اين تصادفات 6 مجروح و يک کشته برجاي مي گذارد.