به گزارش مشرق به نقل از مرکز خبر حوزه، اين کتاب، چهره باطل تصوف را که لباس حق به خود پوشانده و از وسائل حق براي اهداف نامشروع، استفاده ميکند، براي خوانندگان روشن ميسازد تا عوام جامعه که شناختن فريب و نيرنگ اين قبيل افراد و گروهها برايشان سخت و حتي محال ميباشد دچار حيرت و ضلالت نشوند.
نويسنده در ابتداء، صوفي گري را مورد بازبيني دقيق قرار داده و انگيزه صوفيگري را تحريف اسلام ميداند و با ذکر دو نمونه از انحراف بين مسلمانان، نظير غاليگري و فرقه سازي، عنوان ميکند که: وقتي پيامبر(ص) يا امام(ع)، خدا بشود، امثال معاويه هم ميتوانند امام شوند يا در مورد فرقه سازي مينويسد: افرادي با نفوذ در دستگاه اموي و عباسي وقتي نتوانستند به اهداف خود برسند و شکست خوردند، عاقبت، فرقه زيديه و اسماعيليه را به وجود آوردند و براي دو فرزند برومند دو امام، مقام امامت قائل شدند که در حقيقت براي مقابله با اسلام مورد نظر اهل بيت عليه السلام بنا شدند.
نويسنده در بخش ديگري از کتاب، منصب داران تصوف مثل فرقههاي نعمةاللهيه کوثريه، نعمةاللهيه مونسيّه، شاذليّه درقاويه، خاکساريه، ذهبيّه، اويسيّه، صفي عليشاهي، مسلک الهي و گناباديان را مورد بررسي قرار داده است.
در قسمت ديگري از کتاب، نگارنده آورده است که اهل تصوف ادعاي صوفيگري خود را به علماي طراز اول شيعه نسبت دادهاند، بدون اينکه براي ادعاي خود دليلي ارائه دهند از مجموع اين مبحث اين چنين بر ميآيد که اهل تصوف، فقط از الفاظ صوفي و تصوف در کلام اين بزرگواران سوءاستفاده کرده و صرفاً آورده شدن لفظ «صوفي»، در اشعار يا گفتههايشان را دليل اثبات صوفيگري ذکر کردهاند.
در قسمتي از اين کتاب با اشاره به استشهاد برخي سران صوفيه به سخنان امام راحل در اثبات صوفيه آورده است و رد آن: مراجع عظام تقليد کنوني که از شاگردان امام(ره) بودند، تأييد ميکنند که حضرت امام راحل، احاديث تأييدکننده تصوف را رد کرده اند و در حقيقت احاديث ذمّ صوفيه را پذيرفتهاند.
علاوه بر اين حضرت امام راحل هم مثل ديگران به هنگام گفتن يا نوشتن، از الفاظ رايج استفاده ميکردند و اين نشانه تأييد آن اسم نيست، آيا قرآن که از انجيل و تورات نام ميبرد به معناي تأييد انجيل و تورات فعلي است؟!
در بخش پاياني کتاب، نويسنده با طرح اين سؤال که چرا نويسندگان غير مسلمان با صوفيان هماهنگي دارند و در طرفداري از اين گروه، موضعگيري آشکاري ميکنند نظرات مستشرقان را مورد کنکاش قرار ميدهد و ادله آنها را رد ميکند.
کتاب «ابزار فريبکاري صوفيان»، از سوي «نشر راه نيکان» در شمارگان 2 هزار نسخه در 331 صفحه و با قيمت 4700 تومان منتشر شده است.علاقه مندان براي تهيه اين کتاب ميتوانند به انتشارات دلشاد در قم مراجعه و يا با شماره تلفن 7737224-0251 تماس حاصل فرمايند.