کد خبر 267092
تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۸

نسل جدید سامانه موشکی اس - ۴۰۰ که نسخه بهینه سازی شده سامانه موشکی اس - ۳۰۰ است در اختیار ارتش روسیه قرار گرفت.

به گزارش مشرق، واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم نوشت: سامانه جدید اس -400 توانایی های رزمی و تخریبی بالایی دارد و ضریب خطا در آن نزدیک به صفر است.

سامانه موشکی اس-300 می تواند هر هدفی را در فاصله پنج تا 195 کیلومتری منهدم کند اما سامانه اس-400 اهداف را در فاصله سه تا 240 کیلومتری نابود می کند.

همچنین احتمال سرنگون کردن هواپیماها در سامانه اس-300 حدود نود درصد است در حالی که این احتمال در خصوص سامانه اس-400 صد درصد است.

سامانه اس-400 می تواند به طور همزمان سیصد هدف را شناسایی و سی و شش هدف را نابود کند ولی سامانه اس-300 می تواند به طور همزمان یکصد هدف را شناسایی و ده هدف را نابود کند.

سامانه اس-400 پیشرفته ترین سامانه ضدهوایی در جهان محسوب می شود و می تواند با همه انواع هواپیماهای نظامی از جمله هواپیماهای رادارگریز آمریکایی مقابله کند و موشک های بالستیک و کروز را سرنگون کند.

سامانه های اس-300 و اس-400 ظرف فقط پنج دقیقه آماده شلیک می شوند.

سامانه موشکی آینده روسیه که اس-500 نام دارد نسخه توسعه یافته اس-400 خواهد بود که در ساخت آن از پیشرفته ترین فناوری های جهان استفاده خواهد شد.

طبق برنامه دولت روسیه این سامانه تا سال 2020 تحویل ارتش روسیه خواهد شد.

از این سامانه برای دفاع از شهرهای بزرگ و اهداف راهبردی استفاده خواهد شد و خواهد توانست به طور همزمان ده هدف بالستیک را که سرعت آنها به هفت کیلومتر در ثانیه می رسد و موشک ها و اهداف هوایی که با سرعت مافوق صوت حرکت می کنند را نابود کند.

به گفته مسئولان روس سامانه اس-500 از همتای آمریکایی خود پاک-3 که تازه ترین نسخه موشک های پاتریوت است برتر است.

ماموریت اصلی سامانه اس-500  نابود کردن موشک های برد متوسط و قاره پیما است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علی ۲۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
    0 0
    سالهاست درباره قدرت واقعی سامانه های دفاع هوایی روسی بحث میشود برخی آنرا بزرگنمایی و برخی آن را واقعیت می پندارند به نظر من جملاتی مانند برتر بودن این سامانه از دیگری یا درصد خطای صفر صحیح نیست. سیستم پاتریوت ضعف خود را در اولین درگیری واقعی نشان داد و به مرور زمان بهینه سازیهایی انجام گرفت سامانه های روسی در چند مورد در مانورهای مشترک امتحان شده و نتایج خوبی به دست آورده است ولی واقعیت این است در یک درگیری تمام عیار پکیج کاملی از موشکها و هواپیماها به همراه ترفندهای جنگ الکترونیک و... بکار می رود آنگاه مشخص میشود یک سیستم دفاعی چه قابلیتهایی دارد مثال از گافهای دو طرف بسیار است مثل مشکل باطری پاتریوت در جنگ اول خلیج فارس در منطقه ظهران عربستان که تعداد زیادی تلفات به آمریکاییها وارد کرد ویا نشستن یک هواپیمای کوچک در میدان سرخ مسکو در اواخر جنگ سرد که نشان داد سامانه اس 300 که همان موقع عملیاتی بود ممکن است دچار خطا شود.
  • ناشناس ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
    0 0
    بهینش کردن یا ساختنش؟بهینه میکرندبهترنبود!
  • ۰۰:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    0 0
    انشاالله بچه‌های خودمون اس 600میسازند
  • علیا ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    0 0
    از این پیشوند اسخوشم نمیاد. قرار نیست به سبک روس ها نامگذاری کنیم. ان شا الله بچه های خودمون سامانه موشکی باور رو در نسخه های کاملا بومی و پیشرفته بسازند.
  • ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    0 0
    در تواناییشون شکی نیست ولی حرف غیر کارشناسی نزن ما هنوز با این سامانه ها فاصله داریم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس