به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، هفته نامه "اشپیگل" در تحلیلی نوشت: رژیم صهیونیستی با صدای بلند علیه توافق هسته ای با ایران فریاد می زند و انتقاد می کند، البته برخی گروهها و مقامات در سرزمین های اشغالی خواستار آرامش مقامات صهیونیستی هستند و بر این عقیده اند که این توافق انقدرها هم بد نیست. به اعتقاد آن ها اسرائیل بهتر است مراقب باشد که با زیاده روی در انتقادهایش در جامعه بین المللی منزوی نشود.
اشپیگل در ادامه نوشت: رژیم صهیونیستی با انتقاد شدیدی به توافق هسته ای انجام گرفته در ژنو بین گروه 1+5 و ایران واکنش نشان داد. نتانیاهو این توافق را که بر اساس آن ایران به فعالیت های غنی سازی خود ادامه داده و غرب هم در عوض تحریم های خود علیه این کشور را کاهش می دهد یک خطای تاریخی ارزیابی کرد.
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز با خشم فراوان تصریح کرد که کشورهای غربی به ایران در دستیابی به بزرگترین موفقیت دیپلماتیک خود کمک کرده اند.
وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی هم پیش بینی های تیره و تاری درباره عواقب توافق هسته ای در ژنو کرده و ادعا کرد که اگر در پنج سال آینده یک بمب اتمی در نیویورک یا مادرید منفجر شود این نتیجه مستقیم توافق هسته ای انجام شده امروز در ژنو است.
اشپیگل در ادامه نوشت: برنامه اتمی ایران مسئله ای است که واکنش رژیم صهیونیستی نسبت به آن در بین کشورهای دنیا بسیار نادر است. با این حال برخی مقامات رژیم صهیونیستی بعد از توافق انجام شده در ژنو این رژیم را به میانه روی دعوت کرده و در این باره که اسرائیل با انتقادهای بیش از حد مناسبات خود با واشنگتن را بیش از پیش خدشه دار کرده و به سمت انزوا پیش رود هشدار دادند.
لیونی، وزیر دادگستری رژِیم صهیونیستی آشکارا در این باره ابراز نگرانی کرده و اظهار داشته است که بعد از امضای توافق هسته ای ایران با غرب حالا اسرائیل باید به جلو نگاه کند. همکاری تنگاتنگ ما با آمریکا باید حفظ شده و این ائتلاف استراتژیک باید پایدار بماند. وی دقیقا می داند که منسبات دو جانبه تل آویو-واشنگتن در چه شرایط بدی قرار دارد.
روزنامه اسرائیلی هاآرتص نیز در شماره روز یکشنبه خود نوشت که اسرائیل در مسئله تهران خود را به سمت انزوای بین المللی پیش می برد.
یک خبرنگار اسرائیلی نیز در این راستا نوشت: اینکه رژیم صهیونیستی در سایه دلسردی از توافق هسته ای انجام شده بین ایران و غرب رابطه خود با متحدان استراتژیکش را بهم بزند می تواند برای امنیت ملی اسرائیل بسیار خطرناک تر از این باشد که ایران در سایه این توافق، برنامه های هسته ای خود را ادامه دهد. اگر رژیم صهیونیستی حالا تلاش کند در توافق هسته ای انجام شده اختلال ایجاد کند این مسئله می تواند به مناسبات بین تل آویو- واشنگتن آسیب جدی وارد کرده که عواقب وخیم و منفی برای اسرائیل به بار می آورد.
اشپیگل در ادامه با اشاره به اینکه از محافل امنیتی رژیم صهیونیستی نیز اظهار نظرهایی شنیده می شود که می خواهند انتقادهای شدید دولت به توافق هسته ای را محدود کنند نوشت: رئیس سابق سازمان موساد رژیم صهیونیستی در این باره اظهار داشت که این توافق هسته ای را نمی توان بدون شرط منفی ارزیابی کرد. از حالا بازرسی های روزانه از تاسیسات هسته ای ایران انجام می گیرد.
یکی از کارشناسان معروف اتمی اسرائیل نیز در این باره اظهار داشته است که این توافق هسته ای برای اسرائیل خیلی هم بد نبود.
"شیمون پرز" رئیس جمهوری رژیم صهیونیستی نیز در این باره اظهار داشته است که درباره موفقیت و یا شکست توافقات هسته ای با ایران براساس نتایج آن باید قضاوت کرد نه بر اساس حرف. اسرائیل هم به یک راه حل دیپلماتیک مناقشات اتمی با ایران علاقمند است.
کارشناسان و معامله گران بازار سهام رژیم صهیونیستی نیز بی توجه به
انتقادهای مقامات این رژیم از توافق هسته ای انجام شده با تهران استقبال
کردند. یکی از کارکنان بورس این رژِیم اشغالگر اظهار داشته است که توافق
هسته ای با ایران خطر درگیری نظامی را کاهش داده و برای سرمایه گذاران در
بورس بی توجه به اینکه سیاستمداران اسرائیلی چه می گویند مثبت ارزیابی می
شود.