معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت گفت: اسفناج و گوجه فرنگي حاوي ويتامين E بوده و در برابر آلودگي هوا اثر حفاظتي دارند.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، وبدا زهرا عبداللهي معاون دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت گفت: ويتامين E براي کارآيي بهتر ساير ويتامينها خصوصاً ويتامين C اهميت زيادي دارد و اثر آن در جلوگيري از سرطان شناخته شده است. ويتامين E اثر حفاظتي بر روي ريهها در مقابل آلودگي هوا دارد.
وي تأکيد کرد: سبزيها علاوه بر ويتامينها و املاح، حاوي فيبر هستند که اثر حفاظتي در برابر سرطان روده دارد و براي پيشگيري از يبوست نيز مفيد است.
وي افزود: بهتر است سبزيها و صيفيها خام خورده شوند زيرا ويتامينهاي بيشتري به ما ميرسانند و حرارت، بعضي از ويتامينها خصوصاً ويتامين C را از بين ميبرد.