به گزارش مشرق، روزنامه کیهان درستون ویژه های خود نوشت:

وقتی پادوهای نتانیاهو علیه کیهان نعل وارونه می‌زنند

چند سایت حق‌العمل‌کار و بعضاً آلوده به فتنه سبز به روال همیشگی و به فرموده آمرین، حمله به کیهان را از سر گرفتن.

سایت‌های عصر ایران، انتخاب، آینده آن‌لاین و چند سایت دیگر که آلوده بودن آنها برای کیهان روشن است- و حتی فاکتورهایی که برای برخی محافل می‌کنند نیز قابل کتمان نیست- در پی روشنگری‌های مستند اخیر کیهان طی یک هفته اخیر درباره رفتارهای فریبکارانه جبهه آمریکایی- صهیونیستی بر سر مذاکرات هسته‌ای، برآشفته شده و ناسزاگویی به کیهان را از سر گرفتند. این سایت‌ها در یک مغالطه دم‌دستی و هماهنگ با تقسیم کار خارجی ادعا می‌کنند هر کس دعوت به احتیاط و دقت و بدبینی نسبت به شیطان بزرگ (آمریکا) کند، با اسرائیل همصدا و هماهنگ است چرا که نتانیاهو مخالف توافق هسته‌ای آمریکا و ایران است و... به اصطلاح معروف «در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است»!

یکی از این سایت‌ها- که معمولاً مطالب یکدیگر را کپی‌برداری و به صورت زنجیره‌ای و فله‌ای بازنشر می‌دهند- با ادعای اینکه کیهان با اسرائیل همصدا شده می‌نویسد: روزنامه کیهان روز شنبه احتمال توافق ایران و 5+1 را به سراب تشبیه کرد... مخالفان داخلی توافق هسته‌ای در ایران همیشه اظهارنظرها و عملکرد مقامات اسرائیلی را به عنوان شاخصی برای مثبت و منفی بودن عملکرد مقامات ایرانی می‌دانستند اما هم اکنون به طرز عجیبی، مواضع افراطیون در تل‌آویو و تهران مشابه شده است و البته دلیل آن نیز قابل درک است. مخالفان داخلی توافق هسته‌ای در ایران نگران از دست دادن منافع گسترده خود ناشی از تحریم‌ها هستند. کاهش تحریم‌ها علیه ایران نه تنها قدرت اقتصادی بلکه از نقش‌آفرینی سیاسی آنها نیز می‌کاهد. یکی دیگر از همین سایت‌های فعال در فتنه سال 88 مدعی شد کیهان و اسرائیل همصدا شده‌اند و طبق همان ترازوی معروف که اگر دشمن هم‌آوا با شما بود باید به خود شک کنید، باید به کیهان شک کرد. ظاهراً رهبر برای همه فصل‌الخطاب است الا کیهان(!)

اولین سؤال از این رسانه‌ها این است که شما اگر راست می‌گویید که با اسرائیل تفاوت دارید، چرا در فتنه و آشوب سال 1388 قدم به قدم طبق نقشه آشوب صهیونیستی- آمریکایی عمل کردید و طی آن 8 ماه چنان خیانت ورزیدید که نتانیاهو و شیمون پرز شماها را سرمایه بزرگ اسرائیل و پیاده نظام این رژیم در جنگ با ایران معرفی کردند؟! و آیا برخی دست‌اندرکاران فتنه نبودند که مهر سال 88 در نشستی با مقامات آمریکایی در اروپا گرای تحریم‌های فلج‌کننده را دادند؟!

ثانیاً در حالی که اغلب رسانه‌های آمریکایی، صهیونیستی و اروپایی می‌گویند نقش پلیس خوب و پلیس بد در مقابل ایران میان واشنگتن و تل‌آویو تقسیم شده، این چه بلاهتی- اگر خیانت و ماموریت نباشد- است که مانند کبک سر خود را زیر برف فرو ببرید و فاصله میان آمریکا و اسرائیل را مدعی شوید؟ آیا معاون اوباما نبود که در آیپک گفت هیچ رئیس جمهوری در آمریکا مانند اوباما از اسرائیل حمایت نکرده و اگر اسرائیل هم نبود ما باید هزینه می‌کردیم و آن را تاسیس می‌کردیم؟ آیا ناشنوا بودید که اوباما پنجشنبه اعلام کرد ساختار اصلی تحریم‌ها دست نخورده باقی می‌ماند و همه گزینه‌ها همچنان روی میز است.

این رسانه‌های عوام‌فریب و پادوی نتانیاهو با تصریح گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز چه می‌کنند که می‌نویسد: «هم اوباما و هم شرمن به مقام‌های اسرائیل اطمینان داده‌اند که برای تصمیم‌گیری در خصوص هرگونه توافقنامه‌ای با آنها مشورت خواهند کرد و دغدغه‌های اسرائیل همواره جزو اولویت‌های مورد توجه در این مذاکرات خواهد بود.» آیا از مصاحبه خانم وندی شرمن با تلویزیون شبکه 10 رژیم صهیونیستی بی‌خبرند که گفت «آمریکا هیچ پیشنهاد و تخفیفی برای لغو تحریم‌ها به ایران ارائه نکرده است» و آیا شاهد نبودند که وزیر خارجه کشور با 317 میلیون جمعیت 3 بار در کمتر از دو هفته به تل‌آویو رفت تا گزارش‌ها و اطمینان‌های لازم را به روال قبل و بعد هر مذاکره با ایران، به صهیونیست‌ها بدهد؟ و آیا دو هفته پیش نیویورک‌تایمز ادعا نکرد دولت اوباما در مذاکرات محرمانه به نتانیاهو تضمین‌های لازم را داده مبنی بر این که از فشار تحریم‌ها بر ایران به خاطر مذاکرات نخواهد کاست؟

آیا بی‌خبرند که سامانتا پاور سفیر آمریکا در سازمان ملل در نشست آژانس خبری یهود گفت «دولت اوباما توافق ضعیف با ایران را بدتر از به نتیجه نرسیدن مذاکرات می‌داند و تن به توافقی نامطلوب نخواهد داد. فراموش نکنید که ما برای تعامل با ایران وارد مذاکره نشده‌ایم بلکه تلاش می‌کنیم برنامه هسته‌ای این کشور را مهار کنیم».

آنچه پشت صحنه لفاظی‌های نتانیاهو را فاش می‌کند، گزارش روز چهارشنبه روزنامه هاآرتص است که می‌نویسد «شرمن در مصاحبه با تلویزیون اسرائیل به تقاضاهای اسرائیل پاسخ گفت آنجا که اعلام کرد آمریکا بر توقف برنامه هسته‌ای ایران در طول مذاکرات تاکید خواهد کرد. مقامات اسرائیل می‌گویند اگر مصالحه آمریکا با ایران شامل تغییر اساسی و چشمگیر تحریم‌ها نشود و تعلیق برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، تل‌آویو این مصالحه را به طور تلویحی می‌پذیرد. اسرائیل از توافقات هسته‌ای اخیر با آمریکا خرسند است. یکی از مقامات ارشد تل‌آویو گفت موضع تهاجمی اسرائیل مانع از سقوط تحریم‌ها شده است».

مگر رهبر معظم انقلاب ضمن حمایت از تیم مذاکره‌کننده که فرزندان انقلاب هستند، درباره تبلیغاتچی‌های مزدبگیر و بعضا بی‌مزد دشمن هشدار ندادند؟ و مسئولان و مردم را از اعتماد به دشمن و لبخند او برحذر نداشتند؟

وزیر خارجه فرانسه نوکر حلقه به گوش صهیونیست‌هاست؟!

برخورد حقارت‌آمیز وزیر خارجه فرانسه با مذاکرات ژنو و موضع‌گیری به نیابت از رژیم صهیونیستی بار دیگر گروگان گرفته شدن منافع مردم فرانسه را تداعی کرد.

لوران فابیوس که برای حضور در مذاکرات با ایران به ژنو رفته بود، مدعی شد ما باید به طور کامل نگرانی‌های اسرائیل را در نظر بگیریم و به همین دلیل فعالیت رآکتور آب سنگین اراک متوقف شود. همچنین غنی‌سازی 20 درصد مانع توافق است.
گفته می‌شود فابیوس احتمالاً به عنوان پارسنگ آمریکا و صهیونیست‌ها - برای بالا بردن سطح مطالبات در مذاکرات ژنو از ایران- مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رهبر معظم انقلاب اول فروردین امسال و در بیانات در حرم مطهر رضوی فرموده بودند ]غیر از دشمنی آمریکا و اسرائیل و انگلیس[ بعضی از دولتهای دیگر هم دشمنی‌هایی دارند. من اینجا مناسب می‌دانم که بگویم مسئولین دولت فرانسه هم در چند سال اخیر دشمنی‌های آشکاری با ملت ایران کرده‌اند؛ این یک ناهوشمندی از سوی دولتمردان فرانسه است. انسان عاقل، بخصوص سیاستمدار عاقل، هرگز نباید انگیزه این را داشته باشد که موجودی را که دشمن او نیست، تبدیل به دشمن کند. ما با دولت فرانسه و با کشور فرانسه مشکلی نداشتیم؛ نه در طول تاریخ مشکلی داشتیم، نه در دوران حاضر؛ اما سیاست غلط از زمان سارکوزی- که دولت امروز فرانسه هم متأسفانه همان راه را می‌رود- دشمنی با ملت ایران است. به نظر ما این کار غلطی است، کار غیرمدبرانه و غیرعاقلانه‌ای است، کار ناهوشمندانه‌ای است.

خزانه خالی نیست این 30 هزار میلیارد تومان را دریابید!

بی‌حساب و کتاب حرف زدن در مورد مسائل مالی و محاسباتی، ما را به این وادی می‌کشاند که رئیس‌جمهور مملکت بگوید خزانه خالی است. در حالی که خزانه سرشار از منابع مالی است اما وجوهش در حساب‌های موجود در خزانه متفرق است و طبق اصل 53 قانون اساسی«متمرکز» نیست!

سردبیر روزنامه رسالت با درج تحلیلی نوشت: وزیر محترم اقتصاد و دارایی اخیرا در باب دریافت‌ها و پرداخت‌های مربوط به قانون هدفمندی یارانه‌ها گفته است «در سال جاری باید 42 هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت شود اما درآمد حاصل از افزایش حامل‌های انرژی در سال جاری حداکثر 28 هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود. دولت مجاز است حداکثر 50 درصد از درآمد هدفمندی را به خانوارها اختصاص دهد یعنی از این رقم 14 هزار میلیارد تومانی می‌تواند یارانه پرداخت نماید. فاصله بین 14 تا 42 هزار میلیارد تومان باید خارج از قانون هدفمندی یارانه‌ها تامین شود.»

وی می‌افزاید: قانون هدفمندی یارانه‌ها چیست؟ منابع این قانون از کجا تامین و این منبع چگونه برآورد می‌شود؟ قانون هدفمندی یارانه‌ها فروش نفت خام در داخل را که تا پیش از این قانون در داخل در بودجه سنواتی صفر بوده جزء منابع حاصل از هدفمندی یارانه‌ها محسوب می‌کند! مطابق قانون هدفمندی یارانه‌ها قیمت فروش نفت خام و میعانات گازی 95 درصد فوب خلیج‌فارس تعیین شده است و قیمت فروش گاز طبیعی در داخل 75 درصد متوسط قیمت گاز طبیعی صادراتی پس از کسر هزینه‌های انتقال، مالیات و عوارض تعیین شده است. علاوه بر نفت و گاز سخن از افزایش قیمت آب و برق و... در این قانون آمده که بدون شک می‌تواند جزء منابع حاصل از قانون هدفمندی یارانه‌ها باشد. شرکت ملی نفت روزانه بیش از 5/1 میلیون بشکه نفت خام به شرکت پخش و پالایش می‌فروشد، قبل از قانون هدفمندی یارانه‌ها قیمت فروش برای عوام مجهول و برای خواص مجهول‌تر بود لذا در بودجه سنواتی اصلا به آن اشاره نمی‌شد و برخلاف تبصره 38 قانون بودجه سال 58 منابع حاصل از آن جزء درآمدهای شرکت ملی نفت محسوب می‌شد و نهادهای نظارتی نیز چشم و گوش خود را بر این تخلف بسته بودند.

محمد کاظم انبارلویی اضافه کرد: شرکت پخش و پالایش از 1/5 میلیون بشکه نفت خام تحویل گرفته روزانه خود بیش از 17 فرآورده نفتی تولید می‌کرد و علاوه بر برطرف کردن نیازهای داخل به فرآورده‌های نفتی، میلیاردها دلار از این فرآورده‌ها را نیز به خارج صادر می‌کرد. اینکه شرکت ملی نفت یا شرکت ملی پخش و پالایش طرف حساب دولت در تأمین منابع هدفمندی یارانه‌هاست یا نه، بنده اطلاعی ندارم. اگر شرکت ملی نفت باشد باید منابع حاصل از فروش نفت خام در داخل را وفق تبصره ماده یک قانون هدفمندی یارانه‌ها در اختیار دولت برای تأمین منابع قانون هدفمندی یارانه‌ها قرار دهد. اگر پخش و پالایش است باید وجوه ناشی از افزایش قیمت حامل‌های انرژی را در اختیار دولت قرار دهد تا وفق قانون هدفمندی یارانه‌ها به پرداخت‌های مورد نظر در این قانون عمل شود. نگاهی به صورت‌های مالی شرکت ملی نفت ایران در سال 91 نشان می‌دهد در این سال شرکت ملی نفت، بیش از 817 هزار میلیارد ریال نفت خام به شرکت پالایش و پخش فروخته است. این مبلغ از مبلغ فروش نفت خام صادراتی هم بیشتر است که درآمد حاصل، از خرده‌فروشی آن در داخل کشور محقق شده است.

وی تصریح کرد: فروش نفت در داخل همه ساله با توجه به بازار روزافزون مصرف آن در داخل متغیر و رو به رشد است. بهترین دلیل این ادعا آنکه همین 817 هزار میلیارد ریال در سال 91 در سال 90 به مبلغ 724 هزار میلیارد ریال بود. صد البته در سال 92 از رقم 817 میلیارد ریال فراتر خواهد رفت. البته ممکن است با راه‌اندازی برخی پالایشگاه‌ها میزان فروش نفت در داخل از 1/5 میلیون بشکه در روز هم فراتر رود. همچنین براساس صورت‌های مالی شرکت ملی نفت ایران در سال 91 فروش میعانات و مایعات گازی رقم نجومی بیش از 24 هزار میلیارد تومان می‌باشد. آقای طیب‌نیا می‌گوید منابع حاصل از قانون هدفمندی یارانه‌ها در سال جاری 28 هزار میلیارد تومان است. ایشان این رقم را مستند به آمار کدام نهاد رسمی می‌گوید؟ مستند بنده یادداشت‌های توضیحی صورت‌های مالی در سال مالی منتهی به 30 اسفند 91 شرکت ملی نفت است که به امضای اعضای هیئت مدیره از جمله وزیر نفت رسیده است که سازمان حسابرسی هم قاعدتاً طبق معمول بر آن مهر تأیید خواهد زد. مستند جناب آقای طیب‌نیا چیست؟

در ادامه این تحلیل آمده است: حال اگر منابع حاصل از فروش گاز طبیعی در داخل به مبلغ 9957 میلیارد ریال و فروش گاز صادراتی به خارج به مبلغ 87 هزار میلیارد ریال را به همین مبلغ بیفزاییم تکلیف اظهارات وزیر محترم اقتصاد و دارایی چه می‌شود؟ همچنین اظهارات بی‌حساب و کتاب برخی نمایندگان محترم مجلس در باب منابع حاصل از هدفمندی یارانه‌ها در جریان بررسی لوایح و طرح‌ها در این باب چه می‌شود؟ طبق قانون مسئولیت وصول و ایصال منابع درآمدی دولت به عهده عالی‌ترین مقام مسئول در وزارتخانه‌هاست. سؤال این است که چرا وزیر نفت برای تأمین منابع هدفمندی یارانه‌ها این مبالغ نجومی را به وزارت امور اقتصادی و دارایی نمی‌دهد؟ از سوی دیگر وزیر اقتصاد و دارایی که دادش از کمبود منابع قانون هدفمندی یارانه و کسری فاحش آن به آسمان بلند است چرا در انتقال سهم هدفمندی یارانه‌ها از این مبلغ عظیم از طریق برداشت از حساب‌های تمرکز وجوه نفت (حساب‌های شرکت ملی نفت مفتوحه نزد خزانه به حساب‌های تمرکز وجوه درآمد عمومی نزد خزانه) تعلل می‌ورزد؟

انبارلویی می‌نویسد: جناب آقای وزیر اقتصاد و دارایی! همین سه عدد و رقم کلیدی را کنار هم بگذارید، خواهید دید در سال 92 بیش از 30 هزار میلیارد تومان مازاد درآمد حاصل از منابع قانون هدفمندی یارانه‌ها خواهید داشت. متأسفانه خزانه‌دار کل کشور نمی‌داند با این مازاد چه کند یا ممکن است مجاز به هزینه کردن این منابع مازاد نباشد؟! در طرح این مطلب به سایر منابع مالی قانون هدفمندی یارانه‌ها مثل آب و برق و نان و هزینه‌های پستی اصلا اشاره نشده بلکه فقط به سه قلم انفالی آن اشاره رفته است. برخی نهادهایی که مسئول تأمین منابع هدفمندی یارانه‌ها به وظیفه خود عمل نمی‌کنند و منابع درآمدی دولت را در بنگاه‌های خود بلوکه می‌کنند. شرکت ملی نفت با قانونی کردن سهمی از نصاب درصد ارزش فروش نفت خام به خود در بودجه سنواتی و ندادن سود شرکت و مالیات حقه، به درآمد عمومی خزانه در صف اول این بی‌انضباطی مالی قرار گرفته است. اگر دیگر بنگاه‌های اقتصادی دولت هم با تاسی به بزرگترین بنگاه اقتصادی دولت همین مسیر را بروند نتیجه‌اش این می‌شود که هر سال با کسری بودجه بیشتری مواجه شویم.

 عزل و نصب‌های دولت از مرز هزار نفر گذشت

تعداد عزل و نصب‌ها در دولت یازدهم در فاصله چند روز مانده تا وعده 100 روزه‌ای که رئیس‌جمهور برای ارائه گزارش عملکرد به مردم تعیین کرده بود، از مرز هزار نفر گذشت.

به گزارش مشرق، از ابتدای شروع به کار دولت جدید بیش از هزار نفر از مدیران کشور برکنار شده‌اند. در میان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی، نهاد ریاست جمهوری، وزارت نفت و وزارت بهداشت همچنان رکورددار بیشترین تغییر هستند.

دکتر روحانی در نخستین نشست خبری خود پس از انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور، وعده داده بود که با کلید آمده و «داس» ندارد و پس از این جمله معروف خود درباره نحوه تغییر مدیران گفته بود: من اتوبوسی مدیران را تغییر نمی‌دهم حالا اگر کسی اتوبوسی و بدون بلیط آمده، موضوع دیگری است.

اکنون اما با 1034 تغییر در بدنه مدیریتی دستگاه‌های اجرایی، می‌توان گفت تیم روحانی وسیله نقلیه خود را تغییر داده‌اند و به جای اتوبوس، با قطار در حال ورود به دستگاه‌های اجرایی کشور می‌باشند.

جزئیات این انتصابات از سوی مشرق منتشر شده است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس